FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ekipa za Evropu se pravi na zimu. Po ko zna koji put, to nismo uradili.
Dobra stvar je sto cemo imati najvise odmora od ovih sto igraju Evropu.
Dobra stvar je sto cemo imati najvise odmora od ovih sto igraju Evropu.
-
- Kontakt:
Vanja brat purger/pitar je posten i elokventan, malo ga hebe č,ć i to ali to je manje bitno, brat je toVanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 11:45Sazg je napisao/la: ↑01 jun 2025, 10:31Vozdra buraz,Vanja8 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:54
Buraz vidi se da si odnedavno tu...
Nas bruda @Pitar67.. je unikatan i jedinstven forumas..
Njegovi postovi se gramaticki ne ispravljaju i svi mi stariji forumasi smo toliko navikli na njega, da bi u slucaju lektorisanja njegovog posta nama to bilo nerazumljivo...
Pitar67... je legenda bio, sad je i uvijek ce biti, to je pravi brat
sad baš pogledah kad sam se priključio na ovaj forum.
11.04.2023. Ne znam od kada ste vi ovdje. Fakat mi nije bila namjera da ispravljam @pitara nego sam vidio još nekoliko ljudi da pišu Šerbedžić pa rekao haj kad sam tu da korigujem.
@pitar 6785 tebi se izvinjavam lično ako si se uvrijedio, stvarno nije bila nikakva loša namjera upučena tebi.
![]()
![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Spominje se Hrkac, kao back up, pristao bi da sjedi na klupi. A za prvih 11 se trazi neko tipa Milicevic, Majers, Kovacevic...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma vazda bio bratina ili bro...pjankesarajevo je napisao/la: ↑01 jun 2025, 13:03Vanja brat purger/pitar je posten i elokventan, malo ga hebe č,ć i to ali to je manje bitno, brat je toVanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 11:45Sazg je napisao/la: ↑01 jun 2025, 10:31
Vozdra buraz,
11.04.2023. Ne znam od kada ste vi ovdje. Fakat mi nije bila namjera da ispravljam @pitara nego sam vidio još nekoliko ljudi da pišu Šerbedžić pa rekao haj kad sam tu da korigujem.
@pitar 6785 tebi se izvinjavam lično ako si se uvrijedio, stvarno nije bila nikakva loša namjera upučena tebi.
![]()
![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Baš ova se pjevala kod drugog gola

Sazg je napisao/la: ↑01 jun 2025, 10:31Vozdra buraz,Vanja8 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:54Buraz vidi se da si odnedavno tu...Sazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:26
Vozdra buraz,
nikad ti nisam odgovorio ništa do sada i ne vjerujem da ću više ikad. Sad moram jer vidim da se referišeš na moj razgovor sa @travoltom.
1. Rekao sam da je Anes bio jedan od najboljih na pripremama a ne na početku sezone.
2. Nije serbedzic nego Šerbečić
Njegovi postovi se gramaticki ne ispravljaju i svi mi stariji forumasi smo toliko navikli na njega, da bi u slucaju lektorisanja njegovog posta nama to bilo nerazumljivo...
![]()
Pitari 6785 heroj, a ne zločinac
Kod nas bi raja svake godine "fajront" ni sami ne znaju zasto. Ekipa nije bila losa, da nije povreda bilo bi bolje I bodovno ali opet dovoditi igrace koji su u par deka sa onima koje vec imamo je besmisleno. Vidim da se spominje Beganovic kao treba/ne treba. Ljudi zaboravljaju kako smo tanke bekove imali...a momak je koliko vidim 100% privrzen , igra I povrijedjen I mi bi kao njega tjerali. Isto I za Mustafica, nije Ribery Ali moras imat par igraca koji iskreno vole klub, a on je bas zagrizao
. Mehmedovic isto. Pa I Bajren kad je najjaci bio imao je one Zicklere, Janckere I sl kojima JE to bio vrhunac karijera. Ne moze svaki igrac biti prolazan. Mora tim imat neki kontinuitet a mi smo ga dobro izgubili od 2021.

.. jer Stari je volio Sarajevo...
Zaposlite momka u skauting službu, završio nam transfer u 4 poruke.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
https://www.transfermarkt.com/latif-ble ... ler/398238
Ovaj bi igrac sad dosao kod nas rekao mi je
![]()
Čuj Latif iz Gane
I još je blessing
I još je blessing
Kakva uvreda roki moj, sve pet.Sazg je napisao/la: ↑01 jun 2025, 10:31Vozdra buraz,Vanja8 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:54Buraz vidi se da si odnedavno tu...Sazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:26
Vozdra buraz,
nikad ti nisam odgovorio ništa do sada i ne vjerujem da ću više ikad. Sad moram jer vidim da se referišeš na moj razgovor sa @travoltom.
1. Rekao sam da je Anes bio jedan od najboljih na pripremama a ne na početku sezone.
2. Nije serbedzic nego Šerbečić
![]()
Ja sam poznat po tom da branim interes FK SARAJEVA prije bilo kojeg drugog interesa..
Nepratim ja tacnost imena tipova kao sto je Serbecica koji nije pokazao nimalo postovanja prema nasem klubu. Izmuzo je klub do zadnje marke licno bacio sam njegov dres
Latif se prati sa Ismirom na IG.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Hahahahahahha kralj,i Mirva prati ovoga pa mozda i nije nemogucemaroon46 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:57Zaposlite momka u skauting službu, završio nam transfer u 4 poruke.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
![]()
Zapratili se sad brate nakon što smo ja i on razgovarali javi mi se u privatne poruke koga sta zanima i stupili su u kntk sad mi kazestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:05Hahahahahahha kralj,i Mirva prati ovoga pa mozda i nije nemogucemaroon46 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:57Zaposlite momka u skauting službu, završio nam transfer u 4 poruke.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
![]()
- relativizam
- Kontakt:
Ima naše ime makar
Cime su ljudi bave hahaha nema bolesnijih navijaca
Ma jok brate ne treba meni posao ja iz dosademaroon46 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:57Zaposlite momka u skauting službu, završio nam transfer u 4 poruke.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
![]()
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Realno buraz ovakve momke i treba dovodit koji su zeljni dokazivanja i puni snage , za našu ligu ako si brz i imas respektabilan sut mozes bit najboljiHaksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:29Ma jok brate ne treba meni posao ja iz dosademaroon46 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:57Zaposlite momka u skauting službu, završio nam transfer u 4 poruke.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
![]()
a ima par igrača i iz Južne Afrike jedan iz Meksika koji ima Njemacke papire i strasno je dobar igrač i iz Brazila jedan sa kojima pišem i često se cujemo

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma daj Latifagu prije Dangubića. Kad vidim da se slini i cifre koje se spremaju za igrače Borca želudac mi se u čvor sveže.
Bujrum latifaganedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:30Realno buraz ovakve momke i treba dovodit koji su zeljni dokazivanja i puni snage , za našu ligu ako si brz i imas respektabilan sut mozes bit najbolji![]()

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ahrefs [Bot], amypitar, Fudo, gh0stHZ, JavierBosnia, jurisicduska, keli, Lavcina, leo1946, OzmoodPinglewood, pierce, plisek, SamoDaKazeem, Vanja8 i 120 gostiju.