relativizam je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:16
KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 jun 2025, 16:51
A tek ako bi se pocele istrazivati relacije Kolumbija–BiH, tu bi vec bilo svega
Ovaj baustelac ne odustaje
Klub mu u minusu ,drugi im evropu obezbijedjuju ,titule nisu vidjeli skoro će 15 godina, treneri im placaju da ih vode,pa onda ih tiktokeri vode, a on i dalje o Sarajevu
Drug, moraju. Evo otišla im cetri igrača jer nisu htjeli da produže ugovor, a ne da Zeljo nije htjeo već igrači nisu htjeli. Onda ode im ovaj Sosic za džaba, a bili smo mi zainteresovani za njega, treba nam jedan za rotacije, ali momak ode negdje vani. B-ekipa Sarajeva će dobiti mizeriju, jer Sosic u ugovoru moze otici skoro dzaba ako nadje inostrani angažman. Oni bili zainteresovani za Mlinarica, mi došli sa ponudom, oni sageli glave i zaplakati, jer oni to ne vide godišnje koliko smo mi za Mlinarica platili. To je brate frustracija, to boli i oni su meni jasni, teško se nositi s tim. Ja njih razumijem, ides u Evropu zbog kluba kojeg smatraš najvecim rivalom, sto oni nas smatraju, ali mi njih ne jer oni nisu nama konkurencija Zrinjski da, Borac da, a oni su vazduh. Nada se samo da ce se i zvanično zahvaliti na našoj pomoći da vide Evropu. Zavali se i uživaj, idu jos dva odlična igrača.