Oho li se vama.obrijanopile je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:31Navijači b tima Sarajeva, sa Grbavice se slomise da svoj nerad i javasluk, kao i našu pomoć da vide Evropu , prebace na neku SIPU i upitno Evropu, kao i kaznu koju još nitko niti je vidio, niti zna zbog čega je. Da nije nas, Evrope ne bi vidjeli ocima, ali je to nezahvalno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
hehelež za najmanje 3 godine, u pe.de.ralci...
-
obrijanopile
- Kontakt:
Toliko smo se ukalaki da smo milion istresli za dva pojačanja. Idemo dalje, dajemo viseIznuda je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:32Oho li se vama.obrijanopile je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:31Navijači b tima Sarajeva, sa Grbavice se slomise da svoj nerad i javasluk, kao i našu pomoć da vide Evropu , prebace na neku SIPU i upitno Evropu, kao i kaznu koju još nitko niti je vidio, niti zna zbog čega je. Da nije nas, Evrope ne bi vidjeli ocima, ali je to nezahvalno.
Evo i oni tebe selame!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa vi imate milijardere,sve sto smo vam ovdje pisali pokazalo se kao istina,od celave ublehe do vase politike dovodjenja igraca,nama neka predavanja ste drzali o dovodjenju igraca a evo crkamo pare od Viverosa npr koje su za vas pojam. Nego kako su ti milijarderi za koje je Mirvic mala maca? Sta nam se ima obiti o glavu sto neko nesto na forumu napise?Direktorcic je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:31"Pola Jattinog transfera je Veležov godišnji budžet. Nadam se da je ubleha."
Ovo i ovakva razmisljanja vam se cesto obiju o glavu,meni je svejedno ali nemijte plakat samo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa nije to Santos koji je bio prijavljen u Makijatu na konobarski ugovor. Ima Mirvic jos 5 firmi pored zastitarske agencije,Bash itd itd
De vi djeco sebi priznajte da ste mala kar.inica koja bi da bude neki ku.rac u BiH, ali nema ništa od te ljubavi...Direktorcic je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:31"Pola Jattinog transfera je Veležov godišnji budžet. Nadam se da je ubleha."
Ovo i ovakva razmisljanja vam se cesto obiju o glavu,meni je svejedno ali nemijte plakat samo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
MashAllah puno srce.Herson je napisao/la: ↑02 jun 2025, 15:54Na jednoj strani simbol i ponos Hercegovine, a na drugoj najtrofeniji i najveći klub iz Bosne. Dobri odnosi klubova i tradicija derbija Bosne i Hercegovine je nešto što svi zajedno moramo čuvati i gajiti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 jun 2025, 15:18Obzirom da je gosk ispao, jedini bosanskohercegovacki klubovi FK Sarajevo i FK Velez se moraju drzati zajedno, samim tim ova saradnja je svakako oduvijek zivjela, a sada je i ozvanicena.
Neka zivi Bosna, nasa drzava!
Kakvog transfera, brate? Ko ga to traži?Direktorcic je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:31"Pola Jattinog transfera je Veležov godišnji budžet. Nadam se da je ubleha."
Dečko odigrao 3 utakmice u karijeri, a vi ovdje već razdijelili milione od transfera. Ne pravi ražanj, dok je zec u šumi.
Ima odlične fizičke predispozicije i shvata fudbal, što je najvažnije. O njemu i njegovoj posvećenosti ovisi da li će iz ove lige otići za godinu ili 5 godina. Najveća šteta je što se pojavio u današnje vrijeme, a ne 15 godina ranije kada su igrači njegovih karakteristika bili višestruko traženiji.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
obrijanopile
- Kontakt:
Drug, moraju. Evo otišla im cetri igrača jer nisu htjeli da produže ugovor, a ne da Zeljo nije htjeo već igrači nisu htjeli. Onda ode im ovaj Sosic za džaba, a bili smo mi zainteresovani za njega, treba nam jedan za rotacije, ali momak ode negdje vani. B-ekipa Sarajeva će dobiti mizeriju, jer Sosic u ugovoru moze otici skoro dzaba ako nadje inostrani angažman. Oni bili zainteresovani za Mlinarica, mi došli sa ponudom, oni sageli glave i zaplakati, jer oni to ne vide godišnje koliko smo mi za Mlinarica platili. To je brate frustracija, to boli i oni su meni jasni, teško se nositi s tim. Ja njih razumijem, ides u Evropu zbog kluba kojeg smatraš najvecim rivalom, sto oni nas smatraju, ali mi njih ne jer oni nisu nama konkurencija Zrinjski da, Borac da, a oni su vazduh. Nada se samo da ce se i zvanično zahvaliti na našoj pomoći da vide Evropu. Zavali se i uživaj, idu jos dva odlična igrača.relativizam je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:16Ovaj baustelac ne odustajeKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 jun 2025, 16:51A tek ako bi se pocele istrazivati relacije Kolumbija–BiH, tu bi vec bilo svega![]()
Klub mu u minusu ,drugi im evropu obezbijedjuju ,titule nisu vidjeli skoro će 15 godina, treneri im placaju da ih vode,pa onda ih tiktokeri vode, a on i dalje o Sarajevu
![]()
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 02 jun 2025, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovakvi iz spin brigade su najgori, ovaj nesretnik mjesecima sam sebe laze i ubjedjuju u nebuloze oko Beca, baustelaca, Loznice itd.relativizam je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:16Ovaj baustelac ne odustajeKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 jun 2025, 16:51A tek ako bi se pocele istrazivati relacije Kolumbija–BiH, tu bi vec bilo svega![]()
Klub mu u minusu ,drugi im evropu obezbijedjuju ,titule nisu vidjeli skoro će 15 godina, treneri im placaju da ih vode,pa onda ih tiktokeri vode, a on i dalje o Sarajevu
![]()
Znamo svi koliko vas boli istina i odgovori koji su upuceni vasim spinerima. Evo poceli ste jednog po jednog vracati nakon one blamaze sa HZ, koje ovi raznorazni botovi i dan danas optuzuju iz svojih sela i fotelja. Drugi nesretnik jos uvijek drzi Ibrakovica na avataru. Tacno se vidi sve jasno, sve isti sablon, sve isti profili.
Nije 2015ta da vam prolazi vise ovo jbg
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 02 jun 2025, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jel istina da Hajduku pripada 40% od bilo kakvog transfera Madžida? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Željezničar se zahvaljuje Stefanu Radinoviću, Nemanji Cavniću, Stipi Markoviću, Martinu Mirčevskom i Antoniju Trogrančiću na dosadašnjem angažmanu i želimo im mnogo sreće u nastavku karijera.
Svim pomenutim fudbalerima je istekao ugovor.
Radinović je stigao u januaru 2024. godine, a u dresu Plavih odigrao je 28 utakmica, od toga 16 ove sezone. Cavnić je stigao u istom prelaznom roku. Igrao je na 32. utakmice, 18 ove sezone....
Hvala svima i sretno
Iako ovom Trogrančiću ne znam zašto da zahvalim momak nije minute odigrao
Možda je na treningu bio od koristi
Hajd ga znaj
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ode momak džabe, ne mislim sad bas džabe, ali neće uzeti vise od 50 hiljada eura. U ugovoru ima da u slučaju dobije inozemnu ponudu ide za sicu, a što je u ovom slučaju oko 50 hiljada eura, tužno. Da je naš ne bi otišao ispod 1,5 miliona. Hajduku je za slobodne papire uveo klauzulu od 40% od transfera, e sad skontaj koliko ce oni dobitu
Evo i oni tebe selame!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zahvaliti, kako ne. Bio je od koristi, kazu desna ruka Dine Pekica. Nego, stipu to desetaru, ima li sta novo u nasem golemom kantonu? Otanjio si mi malo sa servisnim informacijama.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:14Hvala svima i sretno
Hajd ga znaj
- jurisicduska
- Kontakt:
Željezničar u 2001 godini
Opet raskidaju igrače a da nisu minute odigrali
Sto bi kone rekle pranje para
Ko je uzeo pare da ovaj potpise ugovor ?
Da nije Mirvic oprao pare preko vas ?
Opet raskidaju igrače a da nisu minute odigrali
Sto bi kone rekle pranje para
Ko je uzeo pare da ovaj potpise ugovor ?
Da nije Mirvic oprao pare preko vas ?
- relativizam
- Kontakt:
Opet se uvrijedi što su ga ljudi pročitali da je baustelac iz Beca, onaj drugi sa durmitora piše stadiona nije vidio godinama,treći ne zna ni kako se putuje u goste...KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:11Ovakvi iz spin brigade su najgori, ovaj nesretnik mjesecima sam sebe laze i ubjedjuju u nebuloze oko Beca, baustelaca, Loznice itd.relativizam je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:16Ovaj baustelac ne odustajeKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 jun 2025, 16:51A tek ako bi se pocele istrazivati relacije Kolumbija–BiH, tu bi vec bilo svega![]()
![]()
Znamo svi koliko vas boli istina i odgovori koji su upuceni vasim spinerima. Evo poceli ste jednog po jednog vracati nakon one blamaze sa HZ, koje ovi raznorazni botovi i dan danas optuzuju iz svojih sela i fotelja. Drugi nesretnik jos uvijek drzi Ibrakovica na avataru. Tacno se vidi sve jasno, sve isti sablon, sve isti profili.
Nije 2015ta da vam prolazi vise ovo jbg![]()
A znaju za rebalanse,mirviceve dugove, plate sarajeva
Blago njima kad nemaju svojih briga
- svrakino1921
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:19Zahvaliti, kako ne. Bio je od koristi, kazu desna ruka Dine Pekica. Nego, stipu to desetaru, ima li sta novo u nasem golemom kantonu? Otanjio si mi malo sa servisnim informacijama.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:14Hvala svima i sretno
Hajd ga znaj
Ima
Izvini što cu iskoristit tvoj post za ovo

Ako hoce Bosanske patriote da imaju zastavu voljene BiH u ABA 1 ligi jer je nije bilo 15 godina onda nek vlada FBiH izdvoji nekoliko miliona za k.k.Bosna - Sarajevo
Dosta je više Veležu skoro 5 miliona a Zrinjskom ne mogu ništa
Promocija u regionu zastave voljene BiH
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hvala.
Masala. Svaka cast KK Bosni na promovisanju zastave voljene BiH u regionu.
Masala. Svaka cast KK Bosni na promovisanju zastave voljene BiH u regionu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, lisander, Vanja8, Zaboljesutra i 28 gostiju.