Našamara @tabba ove njihove kvaziinsajdere i botove. Golemo.

Našamara @tabba ove njihove kvaziinsajdere i botove. Golemo.
Ni blizu Nodi, ni blizu te cifre. Svakako za vas odlične pare, pogotovo da zakrpite rupe, mada kakvi vas debili vode ne bi me čudilo da pare samo ispare iz kluba
Koliko je transfer, zna li se? Ozbiljno pitam.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:55Cirevi pucaju **** majku, ko da smo od njih oteli![]()
1.5 modernih nama, oko tri milke ukupan transfer.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:54Daj uozbiljite se, kakvih 4.5 miliona eura![]()
Jel stvarno mislite da se ne bi klub pohvalio da su uzeli rekordnu cifru za okvire BiH lige?
Koliko ja znam čitati, piše rekordni transfer Željezničara.
Znači, preko milion eura, a ispod 2.5 miliona eura.
Moja neka procjena je 2 miliona eura, minus povelik dio koji ide agenciji koja ga zastupa.
Ali je opet fina cifra za kone došla, pogotovo što niste navikli![]()
Pa nije Zuka zaduzen za Saudijsku Arabiju,kao sto nije ni za Francusku kad je Čelik potpisao..
Tako je, Fabrizio za naše tržiste. Crknut ćeš bolanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi![]()
Jest, pucaju čirevi, a mi uzimamo za igrača koji je jedva kročio na teren u našem dresu skoro 5 miliona maraka
U svakom slučaju, dobar deal![]()
Pucaju čirevi ljudima koji uzimaju 5 miliona maraka za igrača koji nam je jedva kročio na teren? Zanimljivo koliko ne znate uživati u lijepim momentima za klub nego opet vam FKS i Pitari u glavizeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:55Cirevi pucaju **** majku, ko da smo od njih oteli![]()
Kad sam im najavio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:54Našamara @tabba ove njihove kvaziinsajdere i botove. Golemo.![]()
Hoćeš reći da ste uzeli preko 2.5 miliona eura, ali da se klub stidi pohvaliti da je uzeo rekordnu cifru za ovu ligu, pa kažu u izjavi da je rekordna cifra za njihov klub?haklamas je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:00Tako je, Fabrizio za naše tržiste. Crknut ćeš bolanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi![]()
Jest, pucaju čirevi, a mi uzimamo za igrača koji je jedva kročio na teren u našem dresu skoro 5 miliona maraka
U svakom slučaju, dobar deal![]()
![]()
Vidim da oni pojma nemaju, možda je bolje tebe pitati za koju je cifru otišao Jaber?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 15 gostiju.