Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi
Jest, pucaju čirevi, a mi uzimamo za igrača koji je jedva kročio na teren u našem dresu skoro 5 miliona maraka
U svakom slučaju, dobar deal
Tako je, Fabrizio za naše tržiste. Crknut ćeš bolanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi![]()
Jest, pucaju čirevi, a mi uzimamo za igrača koji je jedva kročio na teren u našem dresu skoro 5 miliona maraka
U svakom slučaju, dobar deal![]()
Pucaju čirevi ljudima koji uzimaju 5 miliona maraka za igrača koji nam je jedva kročio na teren? Zanimljivo koliko ne znate uživati u lijepim momentima za klub nego opet vam FKS i Pitari u glavizeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:55Cirevi pucaju **** majku, ko da smo od njih oteli![]()
Kad sam im najavio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:54Našamara @tabba ove njihove kvaziinsajdere i botove. Golemo.![]()
Hoćeš reći da ste uzeli preko 2.5 miliona eura, ali da se klub stidi pohvaliti da je uzeo rekordnu cifru za ovu ligu, pa kažu u izjavi da je rekordna cifra za njihov klub?haklamas je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:00Tako je, Fabrizio za naše tržiste. Crknut ćeš bolanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi![]()
![]()
Vidim da oni pojma nemaju, možda je bolje tebe pitati za koju je cifru otišao Jaber?
Hoću reći da si glup, samo toGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:04Hoćeš reći da ste uzeli preko 2.5 miliona eura, ali da se klub stidi pohvaliti da je uzeo rekordnu cifru za ovu ligu, pa kažu u izjavi da je rekordna cifra za njihov klub?haklamas je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:00Tako je, Fabrizio za naše tržiste. Crknut ćeš bolanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
![]()
Uostalom, eto i dečko koji navija za želju ti je rekao da ste uzeli milion ipo eura.
I to je super cifra, pogotovo u finansijskoj situaciji kao vi.
Jest, umirem, nema šta. Ne znam kako ću zaspati večeras![]()
Jesi me zayebao, nema štahaklamas je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:05Hoću reći da si glup, samo toGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:04Hoćeš reći da ste uzeli preko 2.5 miliona eura, ali da se klub stidi pohvaliti da je uzeo rekordnu cifru za ovu ligu, pa kažu u izjavi da je rekordna cifra za njihov klub?
Uostalom, eto i dečko koji navija za želju ti je rekao da ste uzeli milion ipo eura.
![]()
Iskreno ne znam, mogu saznati.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:05Vidim da oni pojma nemaju, možda je bolje tebe pitati za koju je cifru otišao Jaber?tabba77 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:02Kad sam im najavio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:54
Našamara @tabba ove njihove kvaziinsajdere i botove. Golemo.![]()
Šta kažu ide na okupljanje s reprezentacijom.![]()
Čestitke komšije.
Da bi vi mogli pjenitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:07Jesi me zayebao, nema štahaklamas je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:05Hoću reći da si glup, samo toGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:04
Hoćeš reći da ste uzeli preko 2.5 miliona eura, ali da se klub stidi pohvaliti da je uzeo rekordnu cifru za ovu ligu, pa kažu u izjavi da je rekordna cifra za njihov klub?
![]()
![]()
I dalje nisi odgovorio? Zašto ti se klub nije pohvalio da je rekordna cifra lige ako već tvrdiš da je tako?
Također, s Grbavice su potvrdili da je riječ o rekordnom transferu za ovaj klub, ali cifru nisu otkrili.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, LondonBlues, trunks1946, Vanja8 i 28 gostiju.