FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hvala Al Jaberu za svaku minutu na terenu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ako to primijetimo nije problem aktivirati plan Blet3 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:19A to skupstina neka moralna vertikala koja se bori protiv lihvara i mesetaraLokomotifa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:16Sad kad se opet počnu razni mešetari i lihvari vrtiti oko kluba. Nadam se da to naša vrla Skupština neće dozvoliti.
A ako vrla naša Skupština ipak dozvoli onda navijači trebaju nogom nabiti sve takve likove što dalje od kluba.
Ne igrajte se sa svetinjom.![]()
Pa skupstina ti je leglo upravo toga![]()
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Strah je mene da se sad samo ne rastale svi u krug, a da mi ispušimo **** krasni, nije ni ovim maslo za ramazana…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Čekam te ispred Brajlovića, red je da počastiš večerom.braco je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:20Moram reći da se osjećam kao najponosniji roditelj![]()
Koliku sam borbu i propagandu vodio u njegovu i klupsku korist protiv fudbalskih terorista koji su ovog momka sklonili na tribine dok su umjesto njega igrali Mijić i Adonis Bilal.
Pravio sam kasnije još nekoliko novih videa u narednim mjesecima i poslije ovog posta u spoileru kojeg sam objavio kad je Al Jaber konačno počeo igrat kod Đurbuzovića.![]()
Sretno magijo, rijetko koga sam uživao gledati kao tebe.![]()
![]()
Jednom u životu se uzima cifra od 200k bosanskih
Ma pusti bokija retardiranog.
Kod Denisa nije igrao kad je dolazio sa okupljanja reprezentacije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sad da se pretvaramo kao ti ovu sezonu, sad ce Adzem imati para da napravi ekipu, jel smatras da se treba osvojiti trofej?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:46Teze ti palo nego pitarima![]()
Fk Željezničar.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ne znam isplati li se ulagati (dovoditi skupa pojačanja ) u ekipu dok je ovaj šljam u savezu 
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ako bude imao budzet i situaciju kao Denis, smijem ruku u vatru staviti da ce osvojiti kup i da se necemo brukati na derbijima.Pablo11 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:49Sad da se pretvaramo kao ti ovu sezonu, sad ce Adzem imati para da napravi ekipu, jel smatras da se treba osvojiti trofej?
Pare se moraju uloziti u trening kamp
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hvala Jabi i sretno! 
Kad malo bolje razmislim. Možda ovo nije ni loše. Bio je odličan u Veležu a može pokriti cijelu desnu stranu.
Ko vam je taj Denis da prostite? Nećete ga se ni sjećati za par godina. Nek mu je sretno i da napravi vrhunsku karijeruzeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:51Ako bude imao budzet i situaciju kao Denis, smijem ruku u vatru staviti da ce osvojiti kup i da se necemo brukati na derbijima.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 02 jun 2025, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je
Ako mislimo da nastavimo da razvijamo i prodajemo igrace moramo kamp imati
Puno vise cemo para uzeti ako ovo pametno ulozimo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jun 2025, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa vec je ocigledno da ce imati ako ne isti onda veci budzet.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:51Ako bude imao budzet i situaciju kao Denis, smijem ruku u vatru staviti da ce osvojiti kup i da se necemo brukati na derbijima.
Fk Željezničar.
-
perodeformero
- Kontakt:
Koncesija...perodeformero je napisao/la: ↑02 jun 2025, 21:01Pa odakle ti trening kamp?! Možda misliš napraviti trening kamp za ove pare, jarane pa nije to voćnjak
Garantujem da bi njegovo dovodjenje bila greska. Niste ni svjesni kolko nam ne trebaLevin je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:56Kad malo bolje razmislim. Možda ovo nije ni loše. Bio je odličan u Veležu a može pokriti cijelu desnu stranu.![]()
Ko vam je taj Denis da prostite? Nećete ga se ni sjećati za par godina. Nek mu je sretno i da napravi vrhunsku karijeruzeljovolimte je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:51Ako bude imao budzet i situaciju kao Denis, smijem ruku u vatru staviti da ce osvojiti kup i da se necemo brukati na derbijima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.