Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Bosco
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 01:00

armanix je napisao/la:Mi smo vas sahranili niste nas pobijedili ima 6 utakmica HAHAHAHA koji jadovi u pm samo mozel slika tabele ?
Vrijeđanje - nešto čemu podliježe svaki navijač Farce. Ti očigledno nisi izuzetak.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2011, 01:02

Los_Blanos2 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:slika

Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S
Bome je puko onog lika u glavu :o :shock: :( :shock: :( zalosno da posle nije ni pogledao prema trebini, mali sugavi kebac, svaka cast Pepe-u :mrgreen:

Haj sve to, al gdje bas Pepe da mu soli pamet kako da se ponasa :lol: :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2011, 01:03

sudija nije bio dostojan vecerasnje utakmice...totalno izgubljen...a cudno mi je bilo da messi nije dobio žuti a alves drugi žuti....interesantno da je real igrao bolje s igračem manje nego dok je bio kompletan....inače ova prva utakmica od ove 4 izmedju reala i barce je za real bila najmanje bitna jer teško bi stigli barcu u prvenstvu i da su pobijedili (al bi se produzila nada) al zato u kupu i ligi prvaka real ima realne šanse
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 17 apr 2011, 01:05

samosarajvo je napisao/la:Moje vidjenje
Real imao bolje sanse a Barca vise loptu mada nista pokazali nisu
Realove sanse: Glava ramosa,slobodni Ronalda,Adebayor upropastio priliku glavom kad je otisao nazad,jos jedna glavom preko gola malo,na kraju sut sa 13 metara pravo u Valdesa a idealna prilika
Barcelona samo precku i odbranu Casiljasa...mogli smo ih uzeti ali smo se i malo prepali u pocetku...Ozil je morao od pocetka igrati.Pepe dobar.
Murinjo postavio dobru taktiku ali su igraci malo se usrali kao sto vec rekoh..OCekujem prolaz u finale LP

Adebayor je upropastio jednu , a Villa najmanje 4 s tim da je imao 2-3 u najmanju ruku smijesna suta , penal za Barcu opravdan i crveni isto , a za Real penal nije bio znaci nigdje veze , ali kad se sve sagleda 1-1 je najrealnije .

A stvarno ne mogu vjerovati da ima neko ko moze reci da je real nadigrao Barsu kao sto sam procitao ovdje na par stranica :mrgreen:

Svaka cast za @Legendu Reala koji je kao navijac Reala realno rekao kako je bilo i sta ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 apr 2011, 01:08

Gospodin.
slika

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 17 apr 2011, 01:16

Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S
Ruzno je ono sto je uradio, ali reci da je "rinaka" od igraca je smiješno.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 apr 2011, 01:19

ameltara je napisao/la:

Ruzno je ono sto je uradio, ali reci da je "rinaka" od igraca je smiješno.
pa jest zato sto igra za Barcu, jedino ti tako mogu navijaci Reala odgovorit, s druge strane C.Ron nije rinaka zato sto igra za Real :roll:
15.10 - 15.06 ...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 apr 2011, 01:21

skyisthelimit je napisao/la:a jest zato sto igra za Barcu, jedino ti tako mogu navijaci Reala odgovorit, s druge strane C.Ron nije rinaka zato sto igra za Real
Znas to funkcionise u oba smjera..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 01:25

Alves isto da je dobio žuti i Barca bi bila, pa možemo reći desetkovana u finalu. (uz to da je i Messi dobio žuti koji je zaslužio) Ovako ipak ne. Ne znam po čemu se razlikuje Albiolov penal i Alvesov, u biti obojica su uradila isto, srušili igrača u 16 m kao zadnji igrači odbrane, sad jedan dobije crveni, jedan ni žuti ne dobije. Jasno je da se šilji za Farcu.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2011, 01:30

anonymousHD je napisao/la:Gospodin.
slika

Ne zove njega catalonci bez razloga Compilador :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2011, 01:31

izzo je napisao/la:Ovaj Pajin podanik Bosco više cmizdri i place ,nego sami navijaci Reala :lol: :lol: jao žetona ofirnog.
Đesi Izzo ,tebe ja čekam ,slabo si prognoziro ,ti reče ako budu dobri Realovci izgubiće 3:0,ako ne budu slušali demolirani će biti ,nisu te momci poslušali zadovoljili se sa 1:0 i onda kazna iz penala ,koji nije postojao ,da to raščistimo ,pregledo sam snimak ,gdje su samo u kadru noge Marsela i Alvesa uvećano i Alve izbija loptu ,a Marselo nakon toga pada sam ,penal nije bio ,ali to sad nije ni bitno okrećamo se sljedećoj utakmici ,koja će sigutno biti slična ovoj . ;)

Bosco reci mi da se zajebaješ :lol:

Blankosisa ovo sam tebi citiro :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 17 apr 2011, 01:36

Neko kaze da nije vidio Carvalha na terenu. Pa kako cete vidjeti kad je Real 45 minuta sa igracem manje napadao i bio dominantnija ekipa na terenu.

Kako je sad strah navijaca Barce jer se blizi kup, a veceras su nadigrani.

Muniz Fernandez je imao dva velika propusta, a to je sto nije dao crveni Alvesu kod penala i sto nije dao Villi zuti za simuliranje!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 01:36

Madridism je napisao/la:Neko kaze da nije vidio Carvalha na terenu. Pa kako cete vidjeti kad je Real 45 minuta sa igracem manje napadao i bio dominantnija ekipa na terenu.

Muniz Fernandez je imao dva velika propusta, a to je sto nije dao crveni Alvesu kod penala i sto nije dao Villi zuti za simuliranje!
I sto nije dao malom kepecu zuti za suspenziju u finalu Kupa.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 apr 2011, 01:37

[youtube][/youtube]
:oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 01:39

slika

Puta Barca, puta Catalunya!

damirFCB
Kontakt:

Post Postao/la damirFCB » 17 apr 2011, 01:40

Apsolutna glupost Messija. Bit cu objektivan i reci cu realno da ne bi bilo neposteno ako bi dobio neku kaznu za ovo npr da ne igra 1 utakmicu. A sad anonymous glupo je reci da je Messi karn'a.
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I

<3 FC Barcelona <3

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 17 apr 2011, 01:43

Portillo je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Neko kaze da nije vidio Carvalha na terenu. Pa kako cete vidjeti kad je Real 45 minuta sa igracem manje napadao i bio dominantnija ekipa na terenu.

I sto nije dao malom kepecu zuti za suspenziju u finalu Kupa.
Zato sto je sudija bio kriminalan veceras, njegove greske su penal za Real, ne dosudjen penal za Barcelonu, i trebao je dati zuti Messiu, od toga mislim da niko ne bjezi, udaranje lopte poslije sudijskog zvizduka je zuti, samo sto se sudija veceras pogubio.
Ali cinjenica je, da sudija nije pokrao Barcelonu, Messi se sigurno ne bi iznervirao i ne bi bilo onakvog napucavanje lopte.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 01:49

thenaturalone je napisao/la: Zato sto je sudija bio kriminalan veceras, njegove greske su penal za Real, ne dosudjen penal za Barcelonu, i trebao je dati zuti Messiu, od toga mislim da niko ne bjezi, udaranje lopte poslije sudijskog zvizduka je zuti, samo sto se sudija veceras pogubio.
Ali cinjenica je, da sudija nije pokrao Barcelonu, Messi se sigurno ne bi iznervirao i ne bi bilo onakvog napucavanje lopte.
A da je babi muda... mani mi toga. O penalu nije bilo ni govora i to je svima jasno, evo sad citam na AS-u da je Alves rekao: "Marcelo mi je kazao da je se sam bacio" :D Tako da tu nema daljnje rasprave... uglavnom, tu je to negdje bilo, mozda ste za dlaku vise osteceni, ali eto, obzirom da smo igrali sa 10 igraca, nama valja jbg. Inace, u Spaniji nema sudije da valja. Mallenco jedino odskace od konkurencije, ali krajnje misljenje o njemu bit ce kod sviju formirano za 3 dana.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 01:51

Bosco je napisao/la:Alves isto da je dobio žuti i Barca bi bila, pa možemo reći desetkovana u finalu. (uz to da je i Messi dobio žuti koji je zaslužio) Ovako ipak ne. Ne znam po čemu se razlikuje Albiolov penal i Alvesov, u biti obojica su uradila isto, srušili igrača u 16 m kao zadnji igrači odbrane, sad jedan dobije crveni, jedan ni žuti ne dobije. Jasno je da se šilji za Farcu.

Glup ti je nacin da kopiras svog mentora. Pokazujes vrhunsku neinventivnost.

Fool!

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 17 apr 2011, 01:53

Eno za dalku :mrgreen: bilo je za busjen pa makar :mrgreen:
ali dobro 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.