Znam da je teško kad pročitaš surovu istinu i realnost u samo 3-4 reda mog posta i onda shvatiš koliko sam upravu. A pošto obično nemaš karakter da to priznaš počet ćeš vrijeđat drugog i osporavat istinu. Zato i jesmo bolesno drustvo i neorganizirana država upravo zbog takvih poput tebe.MaGiCa je napisao/la:Bosco je napisao/la:Alves isto da je dobio žuti i Barca bi bila, pa možemo reći desetkovana u finalu. (uz to da je i Messi dobio žuti koji je zaslužio) Ovako ipak ne. Ne znam po čemu se razlikuje Albiolov penal i Alvesov, u biti obojica su uradila isto, srušili igrača u 16 m kao zadnji igrači odbrane, sad jedan dobije crveni, jedan ni žuti ne dobije. Jasno je da se šilji za Farcu.
Glup ti je nacin da kopiras svog mentora. Pokazujes vrhunsku neinventivnost.
Fool!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dobri ste napredujete polako ,, poslije 5 tekmi uspjeli ste nam uzet bod,,i to slavlje na bernabeu,,ko da gledam getafe bog te ,,eee slavit bod na domacem terenu ,,nisko ste spali stvarno,,jos da zalizanog nije bilo nezz kako bi vi i ovo uzeli al et neka haj da se malo i vi veselite niste dugo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
[youtube][/youtube] razocaran! smece maleno
Sjecas se ti 2007. kad je neko na Nou Campu slavio bod? A jajajaj, nisi ti Ronaldinhova generacija, ti si ova jos novija...barca_87 je napisao/la:dobri ste napredujete polako ,, poslije 5 tekmi uspjeli ste nam uzet bod,,i to slavlje na bernabeu,,ko da gledam getafe bog te ,,eee slavit bod na domacem terenu ,,nisko ste spali stvarno,,jos da zalizanog nije bilo nezz kako bi vi i ovo uzeli al et neka haj da se malo i vi veselite niste dugo![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Bosco je napisao/la: Znam da je teško kad pročitaš surovu istinu i realnost u samo 3-4 reda mog posta i onda shvatiš koliko sam upravu. A pošto obično nemaš karakter da to priznaš počet ćeš vrijeđat drugog i osporavat istinu. Zato i jesmo bolesno drustvo i neorganizirana država upravo zbog takvih poput tebe.
Sve sto si rekao u nizu postova odrazava tvoje frustracije prema FCB.
A sve sto si rekao, uradio si na nacin na koji pise @Paja - tvoj mentor.
I sve si pogresio, pa i to da sam ja deo tog "bolesnog drustva".
Addio plagijatoru!
Tješi se.MaGiCa je napisao/la:Bosco je napisao/la: Znam da je teško kad pročitaš surovu istinu i realnost u samo 3-4 reda mog posta i onda shvatiš koliko sam upravu. A pošto obično nemaš karakter da to priznaš počet ćeš vrijeđat drugog i osporavat istinu. Zato i jesmo bolesno drustvo i neorganizirana država upravo zbog takvih poput tebe.
Addio plagijatoru!

- legenda reala
- Kontakt:
http://www.zdf.de/ZDFde/inhalt/8/0,1872 ... 20,00.html
napokon više jedan el clasico na Tv da pogledam
napokon više jedan el clasico na Tv da pogledam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam zadovoljan , jer smo pokazali borbu i nismo se prepali...
btw, Citam kako su katalonci u anktei izglasali 91% za nezavisnost - aj barem ce onda osvajati trofeje
HALA MADRID !
btw, Citam kako su katalonci u anktei izglasali 91% za nezavisnost - aj barem ce onda osvajati trofeje

HALA MADRID !
Hala Madrid !
- legenda reala
- Kontakt:
Šta jel to Ronaldo ne igra u finalu u srijedu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlična tekma i pravedan rezultat na kraju (penal za Real je sumnjiv, ali imali su nekoliko dobrih šansi, pa..). Mou se vratio staroj taktici protiv Barce i to je odmah dalo rezultat.
Pepe je bio maestralan i dobrano je isfrustrirao Messija. Bilo ga je svuda i po meni zaslužuje epitet igrača utakmice. Ronaldo je bio rinaka kao i većinom protiv jačih protivnika, a onaj ''Boto'' je klotz prve vrste. Alonso me jako razočarao, a pohvalio bih Carvalha, Marcela i Khediru. Adebaya i Meša su odradili odličan posao, pogotovo mali ''Švabo''.
Nadam se da Mourinhu više neće padati na pamet da ovog virtuoza ostavi na klupi. Ozil je trebao igrati od početka umjesto Benza, a Ronaldo u napadu. Katalonci su me razočarali svojom igrom u drugom poluvremenu i zasluženo su kažnjeni. Večerašnji meč mi daje neku nadu da ostatak ovog kvarteta neće biti one-sided encounter. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Donnie Darko
- Kontakt:
real?Blanco je napisao/la:Ja sam zadovoljan , jer smo pokazali borbu i nismo se prepali...
HALA MADRID !
Suti ba tu kako te lik spusti nisi svjestan hahahaahhahahahha..jel ono Arsenal dominira hahahhahah!Bosco je napisao/la:Tješi se.MaGiCa je napisao/la:Bosco je napisao/la: Znam da je teško kad pročitaš surovu istinu i realnost u samo 3-4 reda mog posta i onda shvatiš koliko sam upravu. A pošto obično nemaš karakter da to priznaš počet ćeš vrijeđat drugog i osporavat istinu. Zato i jesmo bolesno drustvo i neorganizirana država upravo zbog takvih poput tebe.
Addio plagijatoru!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Onaj faul iz kojeg je uslijedio penal za Barcu, to ako je bilo za crvenog 

Čelik Zenica 1945
Ma jasta je nego bilo,samo mi nije jasno sto Albiol ima strah od Barcinih napadaca pa bola nisu vanzemaljciNimla_RZ je napisao/la:Onaj faul iz kojeg je uslijedio penal za Barcu, to ako je bilo za crvenog

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ali najjače su priče Barca igrala s 20 %, zaebavali se s Realom itd, itd.. Pa znalci jedni što su onda izveli svoj daleko najjači sastav, čak su i nespremnog Puyola stavili da igra, ali ne, oni su igrali s 20 % i rizikovali da im se neki igrač ozljedi pred najvažnije mečeve sezone..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Svaka cast na nacinu na koji ste odigrali....
Mogu navijaci Barce pricati sta hoce ( posjed lopte ovo ono) ali real je do penala i gola bio dosta konkretniji.Po mom misljenju trebao je Ozil igrati prije onog šošona - Di Marie ( jer je ovaj ubjedljivo najgori bio)
Pepe za mene igrac utakmice....
Real sa ovakvom igrom moze do finala LP samo trebaju malo bolje istrcavati one kontre....sinoc u par navrata su se zbunili uz to da C.Ronaldo nije primio kljucnu loptu dobro u prvom poluvremenu...vec tada je moglo biti 1:0
prije gola Barce predhodila je ona stativa CR7 tako da sad kad vratim film lako je Real mogao prvi do vodstva i ko zna kako bi se razvila onda tekma....
PS: negdje sam citao da je Murinho rekao da ce dobiti veceras crveni i u uzvratu LP ....

Mogu navijaci Barce pricati sta hoce ( posjed lopte ovo ono) ali real je do penala i gola bio dosta konkretniji.Po mom misljenju trebao je Ozil igrati prije onog šošona - Di Marie ( jer je ovaj ubjedljivo najgori bio)
Pepe za mene igrac utakmice....
Real sa ovakvom igrom moze do finala LP samo trebaju malo bolje istrcavati one kontre....sinoc u par navrata su se zbunili uz to da C.Ronaldo nije primio kljucnu loptu dobro u prvom poluvremenu...vec tada je moglo biti 1:0
prije gola Barce predhodila je ona stativa CR7 tako da sad kad vratim film lako je Real mogao prvi do vodstva i ko zna kako bi se razvila onda tekma....
PS: negdje sam citao da je Murinho rekao da ce dobiti veceras crveni i u uzvratu LP ....

- Megamon
- Kontakt:
Navij'o za Real.Penal smijesan kao i crveni za Albiola.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako neko moze nazvati fudbal, ono sto je Real sinoc igrao, pa pri tome biti i ponosan na to, onda je pravi jadnik. Stara Special Five-ova taktika, bunker pa ako ko nabije za kontre dobro i jest, ako ne, onda nikom nista. Penal koji je napravio Dani...
Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom
VISCA BARCA
MES QUE UN CLUB
Blaugrana al vent,
un crit valent,
VISCA BARCA
MES QUE UN CLUB
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
taj ce vas special five izbacit iz lige prvaka kao iprosle godine,pa vi pricajte sta hoceteadriano_leite je napisao/la:Ako neko moze nazvati fudbal, ono sto je Real sinoc igrao, pa pri tome biti i ponosan na to, onda je pravi jadnik. Stara Special Five-ova taktika, bunker pa ako ko nabije za kontre dobro i jest, ako ne, onda nikom nista. Penal koji je napravio Dani...
Blaugrana al vent,
un crit valent,
VISCA BARCA
MES QUE UN CLUB
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- adriano_leite
- Kontakt:
Special Five nas je dobio sa Interom, a otkad nas Real nije dobio?Rosas7 je napisao/la:taj ce vas special five izbacit iz lige prvaka kao iprosle godine,pa vi pricajte sta hoceteadriano_leite je napisao/la:Ako neko moze nazvati fudbal, ono sto je Real sinoc igrao, pa pri tome biti i ponosan na to, onda je pravi jadnik. Stara Special Five-ova taktika, bunker pa ako ko nabije za kontre dobro i jest, ako ne, onda nikom nista. Penal koji je napravio Dani...
Blaugrana al vent,
un crit valent,
VISCA BARCA
MES QUE UN CLUB
13 December 2008 - FC Barcelona vs Real Madrid 2–0
2 May 2009 - Real Madrid vs FC Barcelona 2–6
29 November 2009 - FC Barcelona vs Real Madrid 1–0
10 April 2010 - Real Madrid vs FC Barcelona 0–2
29 November 2010 - FC Barcelona vs Real Madrid 5–0
16 April 2011 - Real Madrid vs FC Barcelona 1–1
.
.
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.