Ko je gledao highlights od Mamasa i rekao da nije ništa posebno? Ja u njemu bas vidim kiparskog Scott McTominaya. Igra dečko ko nas Sale…
Brata Latifa bih preskočio jer MLS nije nikakva posebno dobra liga. Prije neki dan sam bas uživo gledao Toronto - Philadelphia. Faktički zadnji protiv prvog u konferenciji. Katastrofa.
Ne pratim MLS da te ne lazem ali po ovim videima on i Kera mogu pretrcat 3 utakmice uzastopce u ovoj nasoj ligi , momak brz eksplozivan za ovu ligu ti vise ni ne treba kad dodje do 16 nek je da Turkesu on ce dalje
Edit : Izgleda da je bas zavrsen
Nisam ga gledao iako je igrao u TFC koliko vidim. Ali sam siguran da bi nas Kera bio jedan od boljih krila u MLS bez lažne skromnosti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ima li neko link tog profila što piše da je završen?
Ako Hordama dobra nije jasno koje sta je FK SARAJEVO i NAMJERE GOSPODINA MIRVICA, i zasto cetnik Vico i ustasa Beus rade cirkuzaniju, prpa usralase cetnicko ustaska guza
Baš smo se nadavali lijepih golova ove sezone. Šteta Đorđevića i njegove povrede, mislim da smo s njim u ekipi mogli i više zabiti. Kakve prekide ima, to je fantazija.
Nadamo se da će se i on vratiti fudbalu, što prije.
Baklava, hvala za video.
Gol sezone Đorđević protiv Zrinjskog definitivno.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Na kaljenje se valjda šalje igrač koji ima kvalitet ali nije spreman fizički, nije se adaptirao isl. kao što je Guli bio na početku. Slati Jattu koji je bio motor ekipe u ključnim trenucima, igrao bolje od sijaset prekaljenih imena na toj poziciji je glupost čista. Ako ćemo dovesti boljeg od njega onda je top za igrača u rotaciji, ako planiramo dovesti istog ili sličnog on treba da bude prva opcija.
On moze doc samo u Zrinjski ili Borac to Sarajevo nece sigurno sportsport samo stavi Sarajevo da bi bilo što čitanije jer iskreno boli k. nekog za Borac i Zrinjski
Evo kako bi nam postava mogla izgledati ove sezone, kada bi jos SAMO doveli Begovica/Pavlovica i Meijersa!
Uzeo sam u obzir da Guli ide, Bubanja ostaje i da ce se Djordjevic uspjesno oporaviti...
Zadnja izmjena: VanDijk, dana/u 03 jun 2025, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.