Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam za Majersa cuo prije mjesec, mjesec i po da se pregovaralo i da su htjeli nasi pregovarci Mirvica da zayebu pa je stalo. Sad sta je ne znamvedinjo98 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 00:58Za Jattu nisam pametan. Objektivno ima kvaliteta i da kod nas igra konstantno. Da ne pricam u Velezu.
Promocija mladog igraca i ganjanje rezultata se ne kose u ovom slucaju, s obzirom da je Jatta vrhunski odigrao sve dosad.
Sto se tice Majersa, treba sacekati neki relevantan izvor, ne Twitter nalog s 20 pratioca.
**** ti ovog brata koji radi po 12 sati večeras cijelu noć za malo jače od milju marki
Nisam ga gledao iako je igrao u TFC koliko vidim. Ali sam siguran da bi nas Kera bio jedan od boljih krila u MLS bez lažne skromnostinedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 00:30Ne pratim MLS da te ne lazem ali po ovim videima on i Kera mogu pretrcat 3 utakmice uzastopce u ovoj nasoj ligi , momak brz eksplozivan za ovu ligu ti vise ni ne treba kad dodje do 16 nek je da Turkesu on ce daljeBosniacum Lilium je napisao/la: ↑03 jun 2025, 00:27Ko je gledao highlights od Mamasa i rekao da nije ništa posebno? Ja u njemu bas vidim kiparskog Scott McTominaya. Igra dečko ko nas Sale…
Brata Latifa bih preskočio jer MLS nije nikakva posebno dobra liga. Prije neki dan sam bas uživo gledao Toronto - Philadelphia. Faktički zadnji protiv prvog u konferenciji. Katastrofa.
Edit : Izgleda da je bas zavrsen
Ako Hordama dobra nije jasno koje sta je FK SARAJEVO i NAMJERE GOSPODINA MIRVICA, i zasto cetnik Vico i ustasa Beus rade cirkuzaniju, prpa usralase cetnicko ustaska guza
Gol sezone Đorđević protiv Zrinjskog definitivno.
Prijateljska, pomoćni stadion koševo i nestvarnih deset minuta mlađahnog Hortona.
Treba ga pustiti, nek se kali kod komunista, sezona kod njih i naredne možemo graditi ekipu oko njega.vedinjo98 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 00:58Za Jattu nisam pametan. Objektivno ima kvaliteta i da kod nas igra konstantno. Da ne pricam u Velezu.
Promocija mladog igraca i ganjanje rezultata se ne kose u ovom slucaju, s obzirom da je Jatta vrhunski odigrao sve dosad.
Sto se tice Majersa, treba sacekati neki relevantan izvor, ne Twitter nalog s 20 pratioca.
On moze doc samo u Zrinjski ili Borac to Sarajevo nece sigurno sportsport samo stavi Sarajevo da bi bilo što čitanije jer iskreno boli k. nekog za Borac i Zrinjskijuka55 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 08:17https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/186489 otkud sad ovaj pokemon
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 24 gosta.