Ja mislim da su arapi stavili ovu cijenu.Inace klubovi nikad ne pisu o tome,ni kod nas ni u svijetuStrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:13Zvanični po Škalji padežu s transfermarkta ili ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:561.8 mil zvanicni iznos transfera,koliko vama ide nez
Jer vidim klub još uvijek nije objavio.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zuka samo može pisat za transfere unutar domaće lige... Svaka država ima svog Zuku...Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:17Na TM piše 1.8 miliona eura.Tempero je napisao/la: ↑03 jun 2025, 08:37Zna Zuka 350k euraShategabri je napisao/la: ↑03 jun 2025, 08:20Nejasno je na osnovu čega portali pišu kako je u pitanju rekordan transfer, a niko cifru nije objavio?!
Valjda ako znaš da je rekordan, napišeš i iznos![]()
![]()
Ne znam jel Zuka ili ko to piše, to je prva cifra koju se može naći.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa ko je napisao da idu? Prati malo.Anex je napisao/la: ↑03 jun 2025, 06:43A za Al Džabera idu?Pablo11 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 02:21Znas i sam da ne ide u klub pola tih para.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:53
Gospodinovo, ne pričam o kapitenu ekipe, nego o Kevinu Viverosu za kojeg imamo ponudu u visini od skoro 5 miliona maraka.
Što znaci, Cwirek, ne dipr ti, nego prvo skontaj o kome pričam![]()
Fk Željezničar.
Samo sabura. Ne znaju oni ko je Hasic. Mocniji je nego svi zajedno u savezu a ono sto on zna, letit ce mnoge glave.bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:15Daj boze! Ovu kriminalnu organizaciju i treba zakljucat. Ovo veze nema sa sportom,fair playom...najkriminalnija Liga na svijetu garantujem. Jos nigdje nisam vidio da sjede u savezu dva covjeka koji su uredno i glavni u dva kluba u istoj ligi ,tu odma znas da nemoze bit posteno i regularno prvenstvo. A BIH ima kapacitet da bude dobra liga mozda i naj u regionu, samo kad pogledas malo koja balkan Liga ima toliko velikih klubova sa velikom armijom navijaca. Sarajevo , Celik, Zeljo, Velez, Sloboda...

Ovo je tek pocetak. U ratu je bio borac i komadant grada, sada u miru nastavlja dalje. Beusu ce tek pasti mark na oci, a Bogami i Kabiriju. A Covic nek se slijedeci spremi .

Ma dzaber je ko kad je neymar prelazio u barselonu, gluho bilo transfer. Santos dobio neku sicu, vecina love otisla nekoj agenciji. Ili ko onda tevez i maschearano u west ham.
Vjerujem da su kone imale nesto povoljniji deal, da ih zapalo negdje oko 900k do milion. Da je to bila masna para, jedva bi cekali da objave, kao sto bi svi to uradili
Vjerujem da su kone imale nesto povoljniji deal, da ih zapalo negdje oko 900k do milion. Da je to bila masna para, jedva bi cekali da objave, kao sto bi svi to uradili
Pratim jarane,ne može od Viverosa pola para da ne ide klubu a kad je Al Jaber u pitanju neki manji procenat agenciji, vjerovatno se prave cifre neće nikada saznati
-
- Kontakt:
Tačno se vidi da si ostao u 2005 godini kao i klub ti.Tekashi je napisao/la: ↑03 jun 2025, 02:20Vama je Alen Skoro transfer stoljeca.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:09Imamo toliki kompleks da morate izmišljati iznos transfera da se približite našem on vam je reper. Tj standarde postavlja samo jedan klub u ovom gradu. Drugi nivo Olimpica imate isto trofeja u zadnjih 15 tak godina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:15Tačno se vidi da si ostao u 2005 godini kao i klub ti.Tekashi je napisao/la: ↑03 jun 2025, 02:20Vama je Alen Skoro transfer stoljeca.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:09
Imamo toliki kompleks da morate izmišljati iznos transfera da se približite našem on vam je reper. Tj standarde postavlja samo jedan klub u ovom gradu. Drugi nivo Olimpica imate isto trofeja u zadnjih 15 tak godina.

Obrisa ti kitu s njimjurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:15Tačno se vidi da si ostao u 2005 godini kao i klub ti.Tekashi je napisao/la: ↑03 jun 2025, 02:20Vama je Alen Skoro transfer stoljeca.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:09
Imamo toliki kompleks da morate izmišljati iznos transfera da se približite našem on vam je reper. Tj standarde postavlja samo jedan klub u ovom gradu. Drugi nivo Olimpica imate isto trofeja u zadnjih 15 tak godina.

-
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Opet me nisi skontao, kome ide, nisam mislio na menadzere i slicno vec na mirvica. To ko pise da mali procenat ide agenciji je smijesno, ali pola pola je dogovor Jozaka.
Fk Željezničar.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko je nadležan u ovom slučaju? I otkud mu info za iznos 1.8 miliona?StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:13Zvanični po Škalji padežu s transfermarkta ili ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:561.8 mil zvanicni iznos transfera,koliko vama ide nez
Svejedno, dobra cifra.
Iz lige gdje igrači idu uglavnom za 200-300 k, ovakvi transferi su izuzetak od pravila.
Koševo Zapad
O čemu ti? Za vrijeme Hasića nije bilo nikakvih dogovora. Legenda nije trpio nepravdu. Sjećam se na Grbavici, 100 god Želje.. Jelić izmisli penal u prvom poluvremenu, a Hasić istog momenta napusti tribinu. Juričić fulio, ostalo 0:0.HyperOS je napisao/la: ↑03 jun 2025, 07:47Al zato zadnje tri utakmice velez igrao u borcevom dresu.Tuce11 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:52Ostat će zapamćen kao jedini čovjek koji se suprostavio Vici. Izdali ga svi. U njegovo vrijeme Velež je bio stalna mušterija gigovića, kazlagića, grbića... ali je klub bio pod konac. Izmišljen penal u 90 min protiv Borca je spriječio Velež da osvoji titulu. Nastupi u evropi će potvrditi da se radilo najboljoj ekipi te sezone. Izbačeni su Coleraine i Aek. Više vrijedi borba protiv mafije iz saveza od bilo kakvog trofeja. To što je Hasić pokrenuo, neko će morat završit.. Što prije to klubovi shvate, imat će manje posljedice.
![]()
-
- Kontakt:
Nije Zeljeznicar dobio cijeli iznos, ali uzeli su debelo preko milion europskih. To su velike pare za svaki klub u ligi. Cestitke.
Steta radi malog sto nije otisao negdje u Europu, ali dobro ce njemu biti i tamo. U ponedjeljak igras sa Krpicem, u utorak s Ronaldom. Poruka i nasim mladim igracima da je sve moguce
Dobra stvar za nas fudbal. Sad cekamo transfer Guliashvilija. Ima li tu nekih vijesti, ko se interesuje? Njega ocekujem da ode za minimalno isti iznos za koji je i Celik otisao. Zatim Vukovic iz Borca, ima li nesto oko njega?
Steta radi malog sto nije otisao negdje u Europu, ali dobro ce njemu biti i tamo. U ponedjeljak igras sa Krpicem, u utorak s Ronaldom. Poruka i nasim mladim igracima da je sve moguce

Dobra stvar za nas fudbal. Sad cekamo transfer Guliashvilija. Ima li tu nekih vijesti, ko se interesuje? Njega ocekujem da ode za minimalno isti iznos za koji je i Celik otisao. Zatim Vukovic iz Borca, ima li nesto oko njega?
-
- Kontakt:
U Srbiji zavrsio baraz za popunjavanje lige kod nas to tek za 15 dana
Kakav amaterizam

Kakav amaterizam
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kako nije bola? Odigrali za Borac zadnja tri kola - dobili Mladost, dobili Slobodu i igrali X sa TC. Sve konkurenti Borcu za titulu.Tuce11 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 13:04O čemu ti? Za vrijeme Hasića nije bilo nikakvih dogovora. Legenda nije trpio nepravdu. Sjećam se na Grbavici, 100 god Želje.. Jelić izmisli penal u prvom poluvremenu, a Hasić istog momenta napusti tribinu. Juričić fulio, ostalo 0:0.HyperOS je napisao/la: ↑03 jun 2025, 07:47Al zato zadnje tri utakmice velez igrao u borcevom dresu.Tuce11 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:52Ostat će zapamćen kao jedini čovjek koji se suprostavio Vici. Izdali ga svi. U njegovo vrijeme Velež je bio stalna mušterija gigovića, kazlagića, grbića... ali je klub bio pod konac. Izmišljen penal u 90 min protiv Borca je spriječio Velež da osvoji titulu. Nastupi u evropi će potvrditi da se radilo najboljoj ekipi te sezone. Izbačeni su Coleraine i Aek. Više vrijedi borba protiv mafije iz saveza od bilo kakvog trofeja. To što je Hasić pokrenuo, neko će morat završit.. Što prije to klubovi shvate, imat će manje posljedice.
![]()
Nikad Bošnjak neće priznati da je ovo bio najpošteniji čovjek koji je ozbiljno bio u bh. fudbalu. Pa sjeti se samo članka od one kurvetine što se čudila kako čovjek radi sa svim bolnicama u BiH - kao kako može tako, to je sigurno neka veza, čim biraju da rade s njim i Hrvati i Srbi i Bošnjaci. Nemam neke dokaze ali vidite - sve tendere pokupi.
I na kraju je od tih istih Bošnjaka i prodan. Vico krenuo lomiti jedan po jedan klub, slomio debelog Nazifa, Mirvić se sageo odmah kont'o biću ja dobar s Vicom bolje nego ratovat', Azmir k'o Azmir, Sloboda jadna ucjenjena odmah kad je šuplja na sve strane i niko od tih klubova ne dobi kaznu - samo je trebalo Hasića skloniti, postaviti u Velež neke druge ljude s kojima se isto može pričati o beneficijama i ucjenama.
Al' ovaj neće odustati, ako postoji promil šanse pravno da suspenduje savez, ovaj će ići do kraja.
Balija je najjeftiniji, dokaz tome je sudijska postava svake godine gdje je sve veći broj korumpiranih balija. Nekad si moro imat Bjelicu, Panića itd. sad samo uvezeš ćelavog baliju iz Krajine i to je to.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Čitao sam negdje da je borac dobio ponudu od 500 hiljada € za vukovića od Dinama (Zagreb).IMResurrected je napisao/la: ↑03 jun 2025, 13:07

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja bi samo da cestitam desetaru na ovom uspjehu

Par slika u tvom stilu:

- gegenpressing
- Kontakt:
Znaju ovi sa KlixaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:18Ja mislim da su arapi stavili ovu cijenu.Inace klubovi nikad ne pisu o tome,ni kod nas ni u svijetuStrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:13Zvanični po Škalji padežu s transfermarkta ili ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:561.8 mil zvanicni iznos transfera,koliko vama ide nez

Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, nastrojeni21 i 37 gostiju.