Samo što hercegovci imaju sudijeNeRi_K je napisao/la: ↑03 jun 2025, 14:23Održan je žrijeb parova kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu FBiH
Kuglice su odlučile da će snage odmjeriti:
NK Vitez - FK Rudar Kakanj
Tim iz Prve lige FBiH - HNK Čapljina
14.06.2025. – prva utakmica
18.06.2025. – druga utakmica
Ako budemo deseti ždrijeb je dobar, Čapljina je lošija ekipa od Rudara i Viteza![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Bicemo , tj. ostacemo 9
Tomislavu je dosta bod, a gorazdu pobjeda od 4:0
Kriticno je, realnije da mi zavrsimo 10
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Dobro realno Capljina je najslabija od svih ekipa ali sačekajmo nedelju prvo. Pitanje sa kakvom ćemo mi ekipom igrati
Nama je najbitnije da Gradina ne pobjedi Celik, da imamo sigurno 10 mjesto, jer je ipak taj rezultat realniji za ocekivati..
A Tomislav Gorazde bog zna kako ce to zavrsiti...
Pa valjda je Uprava o tome razmišljala. Neće se valjda desiti da ostanemo bez pola ekipe i igramo sa juniorima, a ovoliko patnje ispada uzalud.legendarnadruga je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:50Dobro realno Capljina je najslabija od svih ekipa ali sačekajmo nedelju prvo. Pitanje sa kakvom ćemo mi ekipom igrati
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Teako da cemo izgubit jer prevelik se pritisak pravi u gradu da se da 100% i da se pobijedi i da se zavrsi 2 na tabeli jer nike isto 5 ili 2.Mramic24 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:54Nama je najbitnije da Gradina ne pobjedi Celik, da imamo sigurno 10 mjesto, jer je ipak taj rezultat realniji za ocekivati..
A Tomislav Gorazde bog zna kako ce to zavrsiti...
Druga vazna stvar je sto se onda moze pravit pritisak na vakufskog prevaranta da izdvoji taj milion km za Celik jer ide borba za vrh( tako je rekao da ste medzu prva 3 dobili bi i na zimu taj milion) tako da moramo dobit ovu tekmu
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Kako god ali Gorazde ce ici na pobjedu....Kvaliteta imaju dovoljno,bitno da sudije odrade posao korektno...Ludilo bi bilo da Gradina i Gorazde dobiju...Gradina 9 mi 10..

Nebitno ko je kriv, Grad ili izvođač, Klis bude uništen u poplavi i u roku od 2-3 mjeseca sagrade pomoćni teren, dok se kod nas godinama gradi i još se ne nazire kraj, pa nije ni čudno što su neki klubovi za nas postali Real Madrid.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Čelik dobija sto posto, previse bi ofirno bilo da izgube i prozivala bi ih sva drzava da su prodali, mislim da nece to sebi dopustiti. Nek im nasi obecaju bodove sljedecu sezonu i eto rijeseno 
Od nas nema nista, nit ce biti. Ovo je bila jedna lijepa polusezona gdje sam gledao finu igru, borbenost, dobre utakmice, ali nije dugo trajalo
Od nas nema nista, nit ce biti. Ovo je bila jedna lijepa polusezona gdje sam gledao finu igru, borbenost, dobre utakmice, ali nije dugo trajalo
E jesu ga na lijepom mjestu napravili, bit ce opet voda odnijela sve, ovo samo u Bosni ima da se gradi nesto u koritu rijeke.
-
BihackiMangup
- Kontakt:
Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
Druze ne zna se ni hocemo li biti deseti, i ako budemo nije jos sigurno da ce biti skracivanje lige, mozda izglasaju da se ponisti to... nije ta odluka daleko.BihackiMangup je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:37Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
legendarnadruga
- Kontakt:
U četvrtak je skupština saveza pa će najvjerovatnije ukinuti odluku o smanjenju lige. To sam pisao prije 2 sedmice josharden je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:39Druze ne zna se ni hocemo li biti deseti, i ako budemo nije jos sigurno da ce biti skracivanje lige, mozda izglasaju da se ponisti to... nije ta odluka daleko.BihackiMangup je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:37Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Vala ako sad poniste skracivanje lige onda sport u BiH nema nikakvog smisla.Na kraju sezone se mijenjaju pravila isto kao u košarci na samom kraju sezone pravila promjenili 
-
BihackiMangup
- Kontakt:
Pa mislim ako dode do toga da igramo… Jer vidim da su se pojedini igrači vratili u svoj grad. A iskreno nisam znao da ce biti to glasanje mislio sam da je gotova stvar.harden je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:39Druze ne zna se ni hocemo li biti deseti, i ako budemo nije jos sigurno da ce biti skracivanje lige, mozda izglasaju da se ponisti to... nije ta odluka daleko.BihackiMangup je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:37Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
E pa tu je i nastao problem jer nisu donijeli zvanicnu odluku o skracivanju lige prije pocetka ove sezone nego nakon sto je pocela.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:56Vala ako sad poniste skracivanje lige onda sport u BiH nema nikakvog smisla.Na kraju sezone se mijenjaju pravila isto kao u košarci na samom kraju sezone pravila promjenili![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vrlo lako mi možemo završiti u baražu, a Uprava pusti igrače da idu kućama, na to sve Marriagga ode u Kolumbiji, pa na sve ono dobro što smo imali u ovih 15 utakmica koliko smo bili neporaženi oni se poseru. Odavno veće neozbiljnosti nisam vidio.
Trebamo se samo moliti i nadati da ćemo na kraju biti deveti, jer sa ovakvim pristupom mogla bi nas Čapljina otresti kao slinu.
Trebamo se samo moliti i nadati da ćemo na kraju biti deveti, jer sa ovakvim pristupom mogla bi nas Čapljina otresti kao slinu.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ma oni su tu za dan. Ali 99,99% nećemo igrati baraz, vise o svemu sutra. Hamdu bi trebali potvrditi sutra za člana IO jer je Budimlic navodno dao ostavkuNeRi_K je napisao/la: ↑04 jun 2025, 09:35Vrlo lako mi možemo završiti u baražu, a Uprava pusti igrače da idu kućama, na to sve Marriagga ode u Kolumbiji, pa na sve ono dobro što smo imali u ovih 15 utakmica koliko smo bili neporaženi oni se poseru. Odavno veće neozbiljnosti nisam vidio.
Halalite na upadu, ali moram te kolega ispraviti. Na vanrednoj Skupstini NS Federacije BiH, odrzanoj 30.07 donesena je odluka o broju klubova u narednoj sezonu, a Komitet za hitnost NSFBIH donio je odluku o izmjeni i dopuni Porpozicija o takmicenju u 2024/2025 na sjednici 14.08. Sezona je pocela 18.08.harden je napisao/la: ↑04 jun 2025, 00:09E pa tu je i nastao problem jer nisu donijeli zvanicnu odluku o skracivanju lige prije pocetka ove sezone nego nakon sto je pocela.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:56Vala ako sad poniste skracivanje lige onda sport u BiH nema nikakvog smisla.Na kraju sezone se mijenjaju pravila isto kao u košarci na samom kraju sezone pravila promjenili![]()

Sad ne znam otkud vama info da nece doci do skracenja lige? Iako to ne direktno ne dotice moj klub, mislim da nit je regularno nit ima veze sa pamecu. Ako bude tako, treba sve rasformirati i posijati na terenima krompir.
Mada sam ubjedjen da Jedinstvo moze do devetog mjesta. Celik je favorit protiv Gradine, a Gorazde moze pobjediti Tomislav, ali ne 4 razlike
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 04 jun 2025, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 1 gost.