Kuglice su odlučile da će snage odmjeriti:
NK Vitez - FK Rudar Kakanj
Tim iz Prve lige FBiH - HNK Čapljina
14.06.2025. – prva utakmica
18.06.2025. – druga utakmica
Ako budemo deseti ždrijeb je dobar, Čapljina je lošija ekipa od Rudara i Viteza

Moderator/ica: GracanicaAA
Samo što hercegovci imaju sudijeNeRi_K je napisao/la: ↑03 jun 2025, 14:23Održan je žrijeb parova kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu FBiH
Kuglice su odlučile da će snage odmjeriti:
NK Vitez - FK Rudar Kakanj
Tim iz Prve lige FBiH - HNK Čapljina
14.06.2025. – prva utakmica
18.06.2025. – druga utakmica
Ako budemo deseti ždrijeb je dobar, Čapljina je lošija ekipa od Rudara i Viteza![]()
Tomislavu je dosta bod, a gorazdu pobjeda od 4:0
Nama je najbitnije da Gradina ne pobjedi Celik, da imamo sigurno 10 mjesto, jer je ipak taj rezultat realniji za ocekivati..
Pa valjda je Uprava o tome razmišljala. Neće se valjda desiti da ostanemo bez pola ekipe i igramo sa juniorima, a ovoliko patnje ispada uzalud.legendarnadruga je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:50Dobro realno Capljina je najslabija od svih ekipa ali sačekajmo nedelju prvo. Pitanje sa kakvom ćemo mi ekipom igrati
Teako da cemo izgubit jer prevelik se pritisak pravi u gradu da se da 100% i da se pobijedi i da se zavrsi 2 na tabeli jer nike isto 5 ili 2.Mramic24 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:54Nama je najbitnije da Gradina ne pobjedi Celik, da imamo sigurno 10 mjesto, jer je ipak taj rezultat realniji za ocekivati..
A Tomislav Gorazde bog zna kako ce to zavrsiti...
Kako god ali Gorazde ce ici na pobjedu....Kvaliteta imaju dovoljno,bitno da sudije odrade posao korektno...Ludilo bi bilo da Gradina i Gorazde dobiju...Gradina 9 mi 10..
E jesu ga na lijepom mjestu napravili, bit ce opet voda odnijela sve, ovo samo u Bosni ima da se gradi nesto u koritu rijeke.
Druze ne zna se ni hocemo li biti deseti, i ako budemo nije jos sigurno da ce biti skracivanje lige, mozda izglasaju da se ponisti to... nije ta odluka daleko.BihackiMangup je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:37Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
U četvrtak je skupština saveza pa će najvjerovatnije ukinuti odluku o smanjenju lige. To sam pisao prije 2 sedmice josharden je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:39Druze ne zna se ni hocemo li biti deseti, i ako budemo nije jos sigurno da ce biti skracivanje lige, mozda izglasaju da se ponisti to... nije ta odluka daleko.BihackiMangup je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:37Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
Pa mislim ako dode do toga da igramo… Jer vidim da su se pojedini igrači vratili u svoj grad. A iskreno nisam znao da ce biti to glasanje mislio sam da je gotova stvar.harden je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:39Druze ne zna se ni hocemo li biti deseti, i ako budemo nije jos sigurno da ce biti skracivanje lige, mozda izglasaju da se ponisti to... nije ta odluka daleko.BihackiMangup je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:37Hoćeli biti svi igrači tu na ovoj utakmici protiv Čapljine?
E pa tu je i nastao problem jer nisu donijeli zvanicnu odluku o skracivanju lige prije pocetka ove sezone nego nakon sto je pocela.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:56Vala ako sad poniste skracivanje lige onda sport u BiH nema nikakvog smisla.Na kraju sezone se mijenjaju pravila isto kao u košarci na samom kraju sezone pravila promjenili![]()
Ma oni su tu za dan. Ali 99,99% nećemo igrati baraz, vise o svemu sutra. Hamdu bi trebali potvrditi sutra za člana IO jer je Budimlic navodno dao ostavkuNeRi_K je napisao/la: ↑04 jun 2025, 09:35Vrlo lako mi možemo završiti u baražu, a Uprava pusti igrače da idu kućama, na to sve Marriagga ode u Kolumbiji, pa na sve ono dobro što smo imali u ovih 15 utakmica koliko smo bili neporaženi oni se poseru. Odavno veće neozbiljnosti nisam vidio.
Trebamo se samo moliti i nadati da ćemo na kraju biti deveti, jer sa ovakvim pristupom mogla bi nas Čapljina otresti kao slinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.