Vidjet ćeš ako, ne dao Bog, izgubimo finale 90% Interista sa ovog foruma će tjerati i Mistera i Lautara i cijelu ekipu. Neki su razmaženi kao da su navijači plastikanera Cityja i PSG-a. Kad je sa Arnautovićem, Taremijem & co dogurao gotovo do triplete, možete zamisliti šta bi tek mogao sa jačom ekipomGeriOldman je napisao/la: ↑27 maj 2025, 16:40Ne razumijem ko i gdje spominje Misterov odlazak? Čuj ovog gore dat mu još jednu šansu i razlaz hahahaha čovjek stavio Inter na fudbalsku mapu u zadnjih 5 godina i ono bi ga tjeralo. Akcije mu izučavaju skoro sve ekipe. Dovesti mu dostojne zamjene a ne arnautovice aslanije i zaključaj ligu.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pusti me toga dogurao, ako ne osvoji LP na kraju je zero tituli, a to je katastrofa....sramota je uzeti jednu titulu u ovakvoj konkurenciji....
Svakakve vijesti izlaze zadnjih dana evo danas tvrde da je prije nekog vremena na poziv ljudi iz Al Hilala bio u S.Arabiji razgledavao klub, bio u kontaktu sa SMSom koji igra tamo i da je dosta blizu prelaska, s druge strane ljudi blizu kluba to demantiraju (Biasin). Vidit cemo sta ce biti iza LP.GeriOldman je napisao/la: ↑27 maj 2025, 16:40Ne razumijem ko i gdje spominje Misterov odlazak? Čuj ovog gore dat mu još jednu šansu i razlaz hahahaha čovjek stavio Inter na fudbalsku mapu u zadnjih 5 godina i ono bi ga tjeralo. Akcije mu izučavaju skoro sve ekipe. Dovesti mu dostojne zamjene a ne arnautovice aslanije i zaključaj ligu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Evo po Romanu smo dogovorili Henriquea, 25 mil €.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
A naosvajao ih se Inter bez njega u zadnjih 15ak godina u pič.ku materinu jelde. Uostalom reći će nam se samo ako/kad ode.
1921
-
- Kontakt:
A to. Ok odlazak za parama ili u bolji klub, ali sam više mislio u smislu da ga se tjera. Dati mu bjanko ček i pustiti ga da radi, ako ne želi da ide.Tritolone je napisao/la: ↑27 maj 2025, 21:12Svakakve vijesti izlaze zadnjih dana evo danas tvrde da je prije nekog vremena na poziv ljudi iz Al Hilala bio u S.Arabiji razgledavao klub, bio u kontaktu sa SMSom koji igra tamo i da je dosta blizu prelaska, s druge strane ljudi blizu kluba to demantiraju (Biasin). Vidit cemo sta ce biti iza LP.GeriOldman je napisao/la: ↑27 maj 2025, 16:40Ne razumijem ko i gdje spominje Misterov odlazak? Čuj ovog gore dat mu još jednu šansu i razlaz hahahaha čovjek stavio Inter na fudbalsku mapu u zadnjih 5 godina i ono bi ga tjeralo. Akcije mu izučavaju skoro sve ekipe. Dovesti mu dostojne zamjene a ne arnautovice aslanije i zaključaj ligu.
1921
-
- Kontakt:
Ne znam kakav je ovaj bony iz parme nisam ga gledo vidim dao samo 6 golova a zapeli za njega pa bolji ovaj mali pio esposito
Espositu je puno bolje da sljedeću sezonu odigra na posudbi u Seriji A nego da kod nas bude 4.ili 5.napadač jer nam je cilj da se što bolje razvije.ElPrincipe je napisao/la: ↑29 maj 2025, 12:59Ne znam kakav je ovaj bony iz parme nisam ga gledo vidim dao samo 6 golova a zapeli za njega pa bolji ovaj mali pio esposito
Statistika mu nije čemu ali ima samo 21 god i, po meni, strašne fizikalije. Možda bi Inzaghi od njega mogao napraviti zvijer. Volio bih ga ali ne bih dao previše para naravno (max 20-25)ElPrincipe je napisao/la: ↑29 maj 2025, 12:59Ne znam kakav je ovaj bony iz parme nisam ga gledo vidim dao samo 6 golova a zapeli za njega pa bolji ovaj mali pio esposito
Bony je Thuram sa wisha, decku je tek 21 godina i siguran sam da moze biti jos bolji, pogotovo kod nas gdje svaku utakmicu kreiramo masu sansi.
Pio je drugi profil, mene strasno podsjeca na meni najdrazeg Interovog napadacu Bobu Vieria, brutalno je ojacao zadnju godinu, bas izgleda fizicki dominantno, mislim da bi on mogao biti dio deala za Bonya sa nekim protuotkuom ili kao posudba samo.
Pio je drugi profil, mene strasno podsjeca na meni najdrazeg Interovog napadacu Bobu Vieria, brutalno je ojacao zadnju godinu, bas izgleda fizicki dominantno, mislim da bi on mogao biti dio deala za Bonya sa nekim protuotkuom ili kao posudba samo.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jos nema bijelog dima da je Inzaghi bivsi....
Izgleda da je Fabregas prvi izbor, samo da ne bude kao Motta
Izgleda da je Fabregas prvi izbor, samo da ne bude kao Motta
99% je bivsi i ovaj sastanak danas je reda radi
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Samo da ode, nek ga mijenja tko god...
Ode! 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nisam pratio ovoliko talijansku stampu godinama kao danas
Al gdje izvukose Mancinia
Fabregasa bi bilo dobro probati, samo sto nije talijan
Sta je sa De Zerbiem jel on ostao na nivou i dalje od kako je otisao iz lige

Al gdje izvukose Mancinia

Fabregasa bi bilo dobro probati, samo sto nije talijan

Sta je sa De Zerbiem jel on ostao na nivou i dalje od kako je otisao iz lige
Daj Bože da griješim i da nam se ne ponovi Milanov slučaj pa da naredne godine umjesto za scudetto de budemo borili za 4. mjesto.
Kad ste srali Inzaghiu za obranu mogu misliti kakvi ce postovi biti za De Zerbia ako slucajno dodje, u njega obrana ne postoji.
Daj Mottu ili Mourinha, ostalo ce biti promasaj teski.
Hvala Inzaghi za Scudetto i 2 finala LP.
Predvidjam grcevitu borbu za LP iduce sezone, osim ako se ne ulozi 150mil+ ako se bude promjenila formacija.
Daj Mottu ili Mourinha, ostalo ce biti promasaj teski.
Hvala Inzaghi za Scudetto i 2 finala LP.
Predvidjam grcevitu borbu za LP iduce sezone, osim ako se ne ulozi 150mil+ ako se bude promjenila formacija.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pravićete ga od blata, najbolji italijanski trener
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.