Trebao je Dzeku umjesto Bajica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trebao je Dzeku umjesto Bajica
Dzeko supak ispao, pored strasne nase ponude(vjerovarno niko nije ni pomislio da ga kontaktira) hoce da potpise za Como.
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:50Mi ne smijemo ostat bez Vede Muftića i Madžida Šošića
Momci bolan ispasti cemo iz lige 10
Šta Vam je bolan
Možda na zimu jedan - pod uslovom da dobro stojimo na tabeli a drugi na ljeto
Treba sa obadvojicom radit na produženju ugovora kao što su uradili sa Jabijem
Naglasak jer na "Željeni", valjda je to pametnom jasno.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:09Trebao je Dzeku umjesto Bajica![]()
Ne slažem seGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:54svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:50Mi ne smijemo ostat bez Vede Muftića i Madžida Šošića
Šta Vam je bolan
Sreca nasa pa ce biti Rudar-Velez-Sloga u ligi, ne mozemo ispasti svrakinoo.
Poslije ovih para se treba pojacati i napasti titulu jel tako?
Voli te brat svrakinosvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:11Ne slažem seGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:54svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:50Mi ne smijemo ostat bez Vede Muftića i Madžida Šošića
Šta Vam je bolan
Sreca nasa pa ce biti Rudar-Velez-Sloga u ligi, ne mozemo ispasti svrakinoo.
Poslije ovih para se treba pojacati i napasti titulu jel tako?
Titulu osvaja Borac - slave 100 godina
Treba Jabijeve novce uložiti u vraćanje duga Poreskoj FBiH dovest bekove i stopera i ako se vrati Riki Bajić onda se zahvaliti Dangubiču
Opet napast 3 poziciju s tim da budemo sigurno 4 a kup napast - vidjet sa Zrinjom da nam srede jer smo im mi donijeli titulu ove sezone
I nešto novca u kamp - bar kupit zemljište da bude 1/1 na Želju a onda polako osposobiti dva terena i postavit malo bolji kontejner ko Pitari u Butmiru
Tako bih ja ako su došle tolike pare od transfera Jabija
Ne zelim ismijavati, ja bi stvarno volio ove igrace uz to i Graovca koji je nedavno potpisao za drugi klub, ali treba biti realan i traziti sto mozemo. Mozda Gojak.1921TM87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:03Naglasak jer na "Željeni", valjda je to pametnom jasno.
Levin je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:03Obzirom da nema nekih novih mahala oko pojačanja da se probamo igrati malo FM.![]()
Do sad su otišli :
Nemanja Cavnić, Stefan Radinović, Stipo Marković, Martin Mirčevski i Antonio Trogrančić.
Sljedeći odlasci koje očekujem :
Filip Dangubić i Marin Galić.
Transferi :
Abdulmalik Al Jaber
Potencijalni transferi :
Vedad Muftić i Madžid Šošić
Kad bi se svi ovi transferi ostvarili ko ostaje :
Abdulahović/Duškaj
Odinaka/??? - Šukilović/??? - Karamarko/Mahmić - ???/???
Lagumdžija/Huso - Radovac/Simoni/Fočo
Vini/??? - Garčević/Šabić - Boljević/Cvetanovski
Krpić/Lauševb]Jako mnogo uptnika!!![/b]
Ukoliko se ostvare svi ovi odlasci bit ćemo u velikom problemu definitivno. Za sad je već zadnja linija skoro pa prazna a veliki je upitnik koliko su ostali juniori dorasli zadatku. Ove sezone smo zaista propustili priliku da još nekoga iz juniora gurnemo u prvi tim. Jedinu iole ozbiljnu minutažu su postigli Šabić i Fočo ali definitivno premalo da bismo se mogli ozbiljnije osloniti na juniorski pogon. Kolić i Šemdin su dobili tek nekoliko minuta a Zaničanin i Babaluk veliko ništa. Barimac, koji se po meni mogao naći bar na klupi nije ni toliko. Kako smo propustili priliku ne mislim da će uopšte većina njih dobiti ozbiljnu minutažu ove sezone. Ne bi me iznenadilo da ih i pustimo niz vodu. Posudba bi bila svakako najbolje rješenje. Pored Šabića i Foče moždavjedino Šemdin i Kolić dobiju neki prostor ali to će u mnogome zavisiti od Adžema.
Golman
Imam neke rezerve prema Abdulahoviću kojih ne mogu da se riješim nikako. Čudna su mi ona njegova izlijetanja pa makar. Obavezno dovesti još jednog U21 golmana. Ne bih mnogo razmišljao, Zubane vrati Karića u jato pa makar propali.
Štoperi
Veći dio prethodne sezone gledali smo upravo Karamarka i Šukilovića u paru i nisu se mnogo proslavili mada mislim da je to i dijelom bilo zbog pripreme odbrane jer ne mogu se oteti utisku da su mogli i bolje. U svakom slučaju, potreban je bar jedan iskusniji desni štoper. Nadao sam se dolasku Graovca ali koliko para toliko muzike. Obzirom da nema mnogo kvslitetnih rješenja da su slobodni ovo ljeto a da su u našem platnom rangu vjerovatno ćemo morati ponovo rizikovati i ići grlom u jagode.
Mahmic odlazi i eventualno Muftic.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, hase73, KORRO, Lordiox101 i 66 gostiju.