Zavrsen,potpisuje uskoro.Bar tako kaze
Niste vi mene dobro skontali,djelimo 50-50 ako se prodaju iz Veleza tj naredna 2 roka.Kako cujem tako prenesem.A evo kaze momak da on uopste nema veze sa transferom Mlinarica,moze i to bit
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zavrsen,potpisuje uskoro.Bar tako kaze
Nisam siguran da je Halkić bio naše maslo. Prije da je NSBiH krojio tabelu u zadnjim kolima onako kako njima odgovara. Što se Mlinarića tiče, mnogo je efikasniji kao istureni špic jer se zna naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, nešto kao Pippo Inzaghi nekad u Milanu. Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo čim naši izaberu sportskog direktora i novi stručni štab.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:00A da ste dobro prosli, jeste...
Nakon one cirkusijade zvane Halkic, Mlinaric se vratio sa nasim u Sarajevo, obavio lijecnicki i potpisao ugovor sa FKS i samo se cekao kraj Prvenstva da se objavi...
Igraceva zelja je bila iskljucivo Sarajevo i o tome je obavijestio Upravu...
Sve u svemu sve tri strane izuzetno zadovoljne i nadam se da ce Mlinaric resetati mreze u slijedecoj sezoni, vama s hajrom bila lova, koja vam je bas potrebna i igraci koje izaberete od ponudjenih i da se ovakav vid saradnje nastavi i dalje
A gdje si to procitaoMSOZ101 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:26“Ni Bart, ni ja nismo pričali sa bilo kim iz Sarajeva i ne postoji nikakav kontakt. Jedini klub za koji bi nastupao u BiH je Borac. On može otići negdje vani, ali kada je BiH u pitanju, njegov klub može biti jedino Borac. To je sve što imam da kažem o njegovoj budućnosti” – rekao je Hamzaui za .....ba.
Ovde se jučer pisalo da je završen i vjerovalo se tw profilu sa 30 pratitelja.
Merdiansvabonja je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:44A gdje si to procitaoMSOZ101 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:26“Ni Bart, ni ja nismo pričali sa bilo kim iz Sarajeva i ne postoji nikakav kontakt. Jedini klub za koji bi nastupao u BiH je Borac. On može otići negdje vani, ali kada je BiH u pitanju, njegov klub može biti jedino Borac. To je sve što imam da kažem o njegovoj budućnosti” – rekao je Hamzaui za .....ba.
Ovde se jučer pisalo da je završen i vjerovalo se tw profilu sa 30 pratitelja.
Opet nisi shvatio, ja sam odmah poslije tekme napisao da Velez nema veze sa tim, njima je cilj bio da desetkuju FKS, pred narednu tekmu sa Radnikom i uspijeli su,,,Slobodno nadji postove moje pa ces se uvjeriti, a i zna to vecina ovih mojih forumasa i navijaca...VictoriasFikret je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:37Nisam siguran da je Halkić bio naše maslo. Prije da je NSBiH krojio tabelu u zadnjim kolima onako kako njima odgovara. Što se Mlinarića tiče, mnogo je efikasniji kao istureni špic jer se zna naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, nešto kao Pippo Inzaghi nekad u Milanu. Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo čim naši izaberu sportskog direktora i novi stručni štab.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:00A da ste dobro prosli, jeste...
Nakon one cirkusijade zvane Halkic, Mlinaric se vratio sa nasim u Sarajevo, obavio lijecnicki i potpisao ugovor sa FKS i samo se cekao kraj Prvenstva da se objavi...
Sve u svemu sve tri strane izuzetno zadovoljne i nadam se da ce Mlinaric resetati mreze u slijedecoj sezoni, vama s hajrom bila lova, koja vam je bas potrebna i igraci koje izaberete od ponudjenih i da se ovakav vid saradnje nastavi i dalje
forzasarajevo je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:03Ovo ima smisla i logike i za NAS i za velezje..
Pjanke znasli koliko igraca i koje cemo im posudit
Svako ovdje pise brate to je jedan uzasubipara je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:23Brate djaba pises glupi ljudi ne kontaju to nego misle kad se vrate sa posudbe i ako dodje ponuda da idu za 50% pa gdje to ima jospjankesarajevo je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:19Nisu oni nama nista „poslali“. Mi smo Mlinarica KUPILI za koliko su trazili te su oni dobili proviziju od njegove naredne prodaje; i nema on nikakve veze sa obnovljenim dogovorom izmedju klubova. Mi smo imali vec taj dogovor sa njima i ranije, samo su sada novinari glupi ili neki ovdje povezali da taj TRANSFER ima neke veze sa time sto mi njima OPET posudjujemo igrace. Mi cemo im posuditi samo ono na sta Zekic nece racunati narednu sezonu i vjerovatno, sudeci po dogovoru od prije, ti igraci nece igrati protiv nas.
Ti igraci posudjeni njima su NASI igraci, te ne pita se Velez nista ako neko posalje ponudu dok su na posudbi, tj zimski prelazni. Posto smo dogovorili posudbu na citavu sezonu a ne samo pola kao ranije, u slucaju da mi prodamo igraca u zimskom, njima ide pola. Da se i oni ograde jer moraju planirati.
Ima li jos sta nejasno?![]()
100%Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:10Opet nisi shvatio, ja sam odmah poslije tekme napisao da Velez nema veze sa tim, njima je cilj bio da desetkuju FKS, pred narednu tekmu sa Radnikom i uspijeli su,,,Slobodno nadji postove moje pa ces se uvjeriti, a i zna to vecina ovih mojih forumasa i navijaca...VictoriasFikret je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:37Nisam siguran da je Halkić bio naše maslo. Prije da je NSBiH krojio tabelu u zadnjim kolima onako kako njima odgovara. Što se Mlinarića tiče, mnogo je efikasniji kao istureni špic jer se zna naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, nešto kao Pippo Inzaghi nekad u Milanu. Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo čim naši izaberu sportskog direktora i novi stručni štab.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:00
A da ste dobro prosli, jeste...
Naravno drug da se nastavlja bez obzira koliko to nekim od nasih, mislim na oba tabora, a da ne pricam od dusmana, smetalo...
Kako se neko moze prodati iz kluba gdje je igrac na posudbi. No sense tezakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:02Zavrsen,potpisuje uskoro.Bar tako kaze![]()
Niste vi mene dobro skontali,djelimo 50-50 ako se prodaju iz Veleza tj naredna 2 roka.Kako cujem tako prenesem.A evo kaze momak da on uopste nema veze sa transferom Mlinarica,moze i to bit
Nadam se da si u krivu! Ništa od njega, loše, tanko...Domžale su ove sezone bile u rangu GOŠKA, a Milic moze samo gledat Mujkica i Kupresaka kako se igra....
Ne propustite veliki gradski derbi veterana FK Sarajevo i FK Željezničar, 8. juna na stadionu Koševo.
Ulaznice po cijeni od 10 KM dostupne su u FKS Official Store Ferhadija. Sav prihod ide u @pomozi.ba Fond za liječenje teško oboljelih građana.
Budimo dio ove važne priče. Vidimo se na Koševu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, miguelramos, perodeformero i 38 gostiju.