U ovom odgovoru nema govora mržnje. Autor posta samo potvrđuje da je nešto pročitao na određenim portalima, bez ikakvog vrijeđanja, omalovažavanja ili poticanja na netrpeljivost. Nema uvredljivih izraza niti napada na bilo koju osobu ili grupu. Dakle, sadržaj odgovora ne krši pravila komunikacije ni norme pristojne rasprave.Pendulum je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:39Prijavljen ti je ovaj post. I svaki sljedeći će biti prijavljen, eto da imaš još nešto da pročitaš.LamineD je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:19i sam sam ovo Ćit'o na saff ba, potvrdio i klix.AlemC85 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:14
Ni drugu mu Draganu ne cvjetaju vise ruze. Na pragu je sankcija. Britanci ga spustili na zemlju. A Beus kao njegov intimus bit ce zrtveno janje, bas kao vico. Jos Hasic slozio jos jednu tuzbu protiv Saveza, kojem prijeti suspenzija i drakonske kazne, jer CAS ne oprasta. Polako se kula od karata zvana Savez rusi.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Popisao covjek sam sebe, primili se na pisanja "novinara"Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:13Pa vidis i sam da FKS nije uopste kontaktirao ni igraca ni menadzera, a to sto ljudi nasjednu na pisanja ovih polupismenih "novinara", to je drugi par cipela...AvantiBL je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:48A de niste trebali
Danima se u medijima spekuliše da bi štoper Borca, Bart Majers mogao da od naredne sezone obuče dres Sarajeva, ali od toga nema ništa.
Bart Majers postao je jedan od najboljih igrača Borca ove sezone u istorijskoj godini za crveno-plave koji su igrali osminu finala Lige konferencija.
Holanđanin je došao na ljeto u redove Borca i postao stub odbrane. Kako je pružao dobre sjajne u Evropi, ali i u domaćem prvenstvu, privukao je pažnju brojnih klubova.
Posljednjih dana govorilo se o potencijalnom prelasko Mejersa u Sarajevo, međutim, u izjavi za ****, agent Barta Majersa, Jusif Hamzaui rekao je da od prelaska u Sarajevo nema ništa.
“Ni Bart, ni ja nismo pričali sa bilo kim iz Sarajeva i ne postoji nikakav kontakt. Jedini klub za koji bi nastupao u BiH je Borac. On može otići negdje vani, ali kada je BiH u pitanju, njegov klub može biti jedino Borac. To je sve što imam da kažem o njegovoj budućnosti” – rekao je Hamzaui za ****.
Podsjetimo, Mejersu ugovor sa crveno-plavima ističe 30. juna ove godine i uskoro će biti poznato da li ostaje u Borcu.
On je ove sezone za ekipu Borca odigrao 50 utakmica, te postigao dva gola uz jednu asistenciju.
Dobar je igrac, ali daleko mu kuca bila od FKS, sto sam pisao i na nasoj temi kad se o njemu provlacilo kako je zavrsen...

-
- Kontakt:
Ne uređuje Zukanović Saudijski transfermarkt.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- relativizam
- Kontakt:
Puno postova ne da mi se čitati.
Kad su durmitorac i sendvicari presli sa tik tak propadanja, duga 30m i financijskog izvjestaja na oliveiru jattu i Mlinarica
Kad su durmitorac i sendvicari presli sa tik tak propadanja, duga 30m i financijskog izvjestaja na oliveiru jattu i Mlinarica
A bgm i u srce Mostara Stari grad i u dusu Mostara Stari most, gdje vi mozete samo sanjati slavlje

Kao sto su nekad govorili kako imaju novinare na platnom spisku, sve se vidi po vijestima..
Fk Željezničar.
Laku noć svima osim prosjacima. 

Prestani bezveze trolat narod,svaku temu ste unistili...
Svaka država ili ti liga ima svoje moderatore...
Tako i Saudijska Arabija.
Nazivas ljude amebama bez razloga! Piši njima na mail nek isprave na 4,5 miliona eura.. Ali na arapskom,prije ce ispraviti grešku

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Neko je slavlje sinoc bilo na Grbavici...
Valjda sto idu u evropu
Valjda sto idu u evropu
Kakav glupan

Momak zna svaki fening rivala ali ne zna sta se desava na TM

Ko o čemu, ku.rva o poštenju! Ne glumi nevinašce, glupa ti je priča. Prije nego što pogledaš u Borčevo dvorište, prvo zaviri malo u svoje, gdje se rade iste ili gore stvari po pitanju suđenja samo što to iskusno radite i sva medijska hajka je upućena prema Borcu a vi u magli prolazite.Antesportas9AP je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:44Druze dragi,kako da ti ovo kazem ali briga nekoga za nas nogomet i savez i skupstinare u njemu.Pogledaj kako se zadnjih godina svira Borcu a sjeti se da su jedne godine ostetili i Zrinjski golom iz zaledja 2m i nismo vidjeli europu te godine radi kriminalne organizacije iz BL,to sto su nasi uvidjeli sto se radi pa upregli sve zivo da se klub zastiti i da nas lopovi iz saveza RS-a ne kradu kao bosnjacke predstavnike koji su prodali svoj obraz nije do Covketa i hrvata u savezu vec do prodatih bosnjaka klimavaca i pusaca Vici ispod stola za par dinara.Budimo malo realni.Meni samo nije jasno da u 21.stoljecu i pored svih kamera i internet snimaka Uefa i Ceferin blagosove lopovluk Vice i ujke Dodika.Toliko o njihovoj brizi za nas nogomet.let3 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:31Polako se zatvara krug banditima Dodiku i Covicu. Sankcije se uvode, obruc oko njih se steze. Uskoro ce im biti dzenaza (u politickom smislu).AlemC85 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:14
Ni drugu mu Draganu ne cvjetaju vise ruze. Na pragu je sankcija. Britanci ga spustili na zemlju. A Beus kao njegov intimus bit ce zrtveno janje, bas kao vico. Jos Hasic slozio jos jednu tuzbu protiv Saveza, kojem prijeti suspenzija i drakonske kazne, jer CAS ne oprasta. Polako se kula od karata zvana Savez rusi.
A Vico i Beus su obicne marionete u njihovim rukama. Cim ove glavonje odu, marionete idu odmah za njima.
Sad ce neko napisati kako seremo o politici ovdje. Al kod nas je sve politika jbg, pa i nas fudbal...sve je usko povezano.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 07:24Informacija od jedinog povjerljivog i iskrenog čovjeka iz vašeg kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 22:02Brate izvini molim te
Baš tražim tvoj post da ga postavim ovdje
Kako si znao
Kralju![]()
Kralju
Ti jedini znaš koliko smo dobili od Jabijevog transfera
Pa da se ne patimo ovdje da nam kažeš pa da idemo dalje
Ovo ko potok u kružnom toku - mora bit ovdje tvoja intervencija
- svrakino1921
- Kontakt:
Hahahahhahahhaha
Jes' se ovan zaletio.

Ali to je sve navlakuša, on je i htio da ispadne glup u našim očima, ali on to zapravo nije.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne valja on gluposti svaki dan i ne smijemo se njegovom mentalnom zaostatku nego se samo pecamo na njegove visokoumne udice!NoProfit je napisao/la: ↑04 jun 2025, 08:44Hahahahhahahhaha
Jes' se ovan zaletio.
Ali to je sve navlakuša, on je i htio da ispadne glup u našim očima, ali on to zapravo nije.Njemu je njegov forumski guzni haver Rigi rekao da je on inteligentan.
Sofascore izabrao najbolje u BiH: Napad bez najboljeg strijelca
Aplikacija za praćenje statistika i sportskih rezultata Sofascore izabrala je tim sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Igrač s najvećom prosječnom ocjenom u ligi u nedavno okončanoj sezoni, odnosno najbolji igrač sezone bio je fudbaler Sarajeva Giorgi Guliashvili (ocjena 7,60).
Tim sezone predstavlja najbolje ocijenjene igrače na određenim pozicijama te sezone. Temeljeno je na prosjeku ocjena igrača u sezoni Premijer ligi BiH.
Prema Sofascoreu, idealni tim Premijer lige BiH za sezonu 2024/25 izgleda ovako:
Golman: Lovre Rogić (FK Sarajevo)
Odbrana: Hrvoje Barišić (HŠK Zrinjski), Ante Hrkač (FK Velež), Bert Maijers (FK Borac)
Vezni red: Omar Pršeš (FK Velež), Damjan Krajišnik (FK Radnik), Mario Tičinović (HŠK Zrinjski), Fran Topić (HŠK Zrinjski)
Napad: Aleksandar Boljević (FK Željezničar), Giorgi Guliashvili (FK Sarajevo), Đorđe Despotović (FK Borac).
Zanimljivo je da mjesta u timu sezone nije bilo za Mihaela Mlinarića, prvog topnika lige i strijelca 19 pogodaka.
Aplikacija za praćenje statistika i sportskih rezultata Sofascore izabrala je tim sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Igrač s najvećom prosječnom ocjenom u ligi u nedavno okončanoj sezoni, odnosno najbolji igrač sezone bio je fudbaler Sarajeva Giorgi Guliashvili (ocjena 7,60).
Tim sezone predstavlja najbolje ocijenjene igrače na određenim pozicijama te sezone. Temeljeno je na prosjeku ocjena igrača u sezoni Premijer ligi BiH.
Prema Sofascoreu, idealni tim Premijer lige BiH za sezonu 2024/25 izgleda ovako:
Golman: Lovre Rogić (FK Sarajevo)
Odbrana: Hrvoje Barišić (HŠK Zrinjski), Ante Hrkač (FK Velež), Bert Maijers (FK Borac)
Vezni red: Omar Pršeš (FK Velež), Damjan Krajišnik (FK Radnik), Mario Tičinović (HŠK Zrinjski), Fran Topić (HŠK Zrinjski)
Napad: Aleksandar Boljević (FK Željezničar), Giorgi Guliashvili (FK Sarajevo), Đorđe Despotović (FK Borac).
Zanimljivo je da mjesta u timu sezone nije bilo za Mihaela Mlinarića, prvog topnika lige i strijelca 19 pogodaka.
-
- Kontakt:
evo sta kaze UINO o transferu al jabera
agencija/menadjer - 530 000km
fs s arabije/program - 1 400 000km
fk zeljo neto dobit - 1 590 000km
ukupna visina transfera - 3.520,000km ili po kursu na dan potpisivanja - 1 799 747, 42 eura
ukupna zeljina bruto dobit je 1.749.000km ali 159.000 je isplaceno direktno al jaberu kao bonus od 10% sto je normalna praksa u ovakvim transferima
agencija/menadjer - 530 000km
fs s arabije/program - 1 400 000km
fk zeljo neto dobit - 1 590 000km
ukupna visina transfera - 3.520,000km ili po kursu na dan potpisivanja - 1 799 747, 42 eura
ukupna zeljina bruto dobit je 1.749.000km ali 159.000 je isplaceno direktno al jaberu kao bonus od 10% sto je normalna praksa u ovakvim transferima
Jako infantilan odgovor računovođe na činjenicu da su ga popiškili ranije.
Dobro jutro!
Dobro jutro!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)