FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 05 jun 2025, 10:21

Sad razmišljam da nama - FK Sarajevo, nije ni lahko napraviti pakt i okupiti više strana, jer ako ne svi onda velika većina ih gleda na to da FKS (čitaj IM) ima brdo love i apetiti su veliki, te ako se nešto od zacrtanog što je nerealno ne ostvari, odmah ti okrenu leđa i kažu ma ko im j m. Pretpostavljam da je jako izražena potreba ličnog interesa i koristi i da slabo ko u tom sistemu gleda na to u smislu društvenog dobra i budućnosti.

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 05 jun 2025, 10:29

luckystrike je napisao/la:
05 jun 2025, 10:21
Sad razmišljam da nama - FK Sarajevo, nije ni lahko napraviti pakt i okupiti više strana, jer ako ne svi onda velika većina ih gleda na to da FKS (čitaj IM) ima brdo love i apetiti su veliki, te ako se nešto od zacrtanog što je nerealno ne ostvari, odmah ti okrenu leđa i kažu ma ko im j m. Pretpostavljam da je jako izražena potreba ličnog interesa i koristi i da slabo ko u tom sistemu gleda na to u smislu društvenog dobra i budućnosti.
Ja o tome razmisljam od pocetka ovog udruživanja, da im je omjer ili od Ismira milion ili od Vice 100K, ako sa Mirvicem nesto "zapne", okrecu se vici. To je ko i igraci koji vagaju bi li kod nas ili tipa u zrinjski, naravno od nas ce traziti duplo vecu platu nego dole.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2025, 10:34

enzo1 je napisao/la:
05 jun 2025, 09:25
Za ne povjerovat je da smo opet izigrani vezano za savez i da će raspali skretničari imati svoje pretstavnike u savezu a mi izvisili kao i obično.
Neka je stid i sram svakog ko radi u klubu od Šoje pa do Mirvića.
Zar smo toliko nesposobni i nemamo ljude u i oko kluba koji znaju raditi svoj posao?
Ma očito je da nismo našli model da dodjemo do neke pozicije u savezu . Ne može se reci da nije klub pokušavao al izgleda da su išli pogrešnim putevima . Bilo je obilazaka vlasti ,političara, radilo se i s drugim klubovima al na kraju opet izvisili. Vjerojatno jedan od razloga što Ibrakovic i Trbic nisu u klubu je ovaj posto su oni najvise učestvovali u toj kampanji . Sve u svemu klub opet ostaje na ledu kad je savez u pitanju i nema nas ko zaštiti. Po meni previše su išli javno i hajku pravili ,Magoda i ostali previse slikanja a nista nisu uradili . Ove stvsri se rade tišu -mišu i zavrsis posao .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 jun 2025, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 05 jun 2025, 10:34

pjankesarajevo je napisao/la:
05 jun 2025, 08:57
Madafaka je napisao/la:
04 jun 2025, 22:56
Nisu u stanju obezbijediti 14 glasova za Janjosa a kao borili bi se protiv Vice. :rol:
Fakat se neki ljudi nasladjuju neuspjesima, jel to moguce? Cim se nesto lose desi izadju iz pecina da proseru.
A nigdje ih kad se desavaju pozitivne stvari.

Bolestan narod komplet.
Eto koliko prate i kakvi su pecinari pa samo pljuju
Nazalost Ćala je izgubio ali su dosli ljudi koji su bili sa nama (osim onog kopileta junuzovica) u borbi za smjene i izmjene. Ja ne vidim nista lose sto su dosli novi ljudi koji su se borili za izmjene ma kako se oni zvali i za koga navijaju. Pricaju o nasim ljudima u savezu a nama nas covjek koga smo mi postavili u savez (ljudsko **** dzemidzic) najvise zla nanosi. Toliko o nasim. Vecini je to goli interes
F.K. SARAJEVO

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 05 jun 2025, 10:39

Jadnimi je napisao/la:
05 jun 2025, 09:02
Madafaka je napisao/la:
Nisu u stanju obezbijediti 14 glasova za Janjosa a kao borili bi se protiv Vice. :rol:
Fakat se neki ljudi nasladjuju neuspjesima, jel to moguce? Cim se nesto lose desi izadju iz pecina da proseru.

Bolestan narod komplet.
Pojedinci a ne narod. Za žaljenje su a ne za citiranje i diskusiju.
Ali covjece da svi zagovaraju potkupljivanje i prevaru, samo zato sto to tako rade Gico i Beus, pa jel moguce da smo tako nisko spali? Gdje su toliki vjernici koji uce o postenju svetim knjigama, ocito nista nisu naucili.

Posteno pa trajalo jos 20 godina ako treba!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 05 jun 2025, 10:41

senad82 je napisao/la:
05 jun 2025, 10:34
Madafaka je napisao/la:

Bolestan narod komplet.
Nazalost Ćala je izgubio ali su dosli ljudi koji su bili sa nama (osim onog kopileta junuzovica) u borbi za smjene i izmjene. Ja ne vidim nista lose sto su dosli novi ljudi koji su se borili za izmjene ma kako se oni zvali i za koga navijaju. Pricaju o nasim ljudima u savezu a nama nas covjek koga smo mi postavili u savez (ljudsko **** dzemidzic) najvise zla nanosi. Toliko o nasim. Vecini je to goli interes
Svaki „novi“ covjek koji dodje ce unijeti neku promjenu, ne znam samo koliko su ovi novi.

Nadam se najboljem, mozda se i iznenadimo :tokralju:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 jun 2025, 11:03

Madafaka je napisao/la:

Bolestan narod komplet.
Jadnimi je napisao/la:
05 jun 2025, 09:02
Pojedinci a ne narod. Za žaljenje su a ne za citiranje i diskusiju.
senad82 je napisao/la:
05 jun 2025, 10:34
Kakav ba neuspjeh, klasicna nesposobnost. Mjesecima se kurce kako predvode promjene u FSKS, kako ih podrzava vecina od 22 kluba i onda Cala dobije 12 glasova. :rol:

Kao hocemo promjene u savezu a nemamo kandidata za Izvrsni odbor. :rol:

Ako vam se ne sviđa sta pisem fino preskocite i prestanite me citirati. Nastavite furati tu laznu pozitivu.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 jun 2025, 13:14

Kada je slobodan, Memišević se povezuje s klubovima iz Premijer lige Bosne i Hercegovine koju je napustio 2016. godine nakon što je iz Radnika otišao u Groningen.

U razgovoru za portal Reprezentacija tačka ba kaže da se i dalje vidi u inostranstvu.

- Još dobijam pitanja: "Hoćeš li doći u Sarajevo?" Ne krijem da sam imao kontakt s tadašnjom direktoricom Ajlom Alimanović prije odlaska u Dubai, ali su brzo odustali kada sam im rekao koliko zarađujem i koliko mi zapravo nude. Trenutno se i dalje vidim u inostranstvu i ne razmišljam o povratku. Kasnije - ko zna - poručio je kraju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 jun 2025, 13:17

Skauti Sarajeva pratili su igrača Domžala - Ninu Milića.
- Dvadesetjednogodišnji reprezentativac Slovenije igra za Domžale od prošle godine, kada je stigao iz Celja, a prije toga nosio je i dres Maribora. U upravo završenoj sezoni upisao je 27 nastupa, postigao dva gola i dodao jednu asistenciju. Nekoliko vrlo dobrih partija potvrdilo je njegov potencijal i status kao jednog od najperspektivnijih mladih igrača u Sloveniji, a očigledno je privukao pažnju i ambicioznog bh. premijerligaša - piše Planet nogomet.

Milić je lijevi bek, može pokriti i stoperske pozicije, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 300.000 eura.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 jun 2025, 13:47

Vanja8 je napisao/la:
05 jun 2025, 06:27

Nemoj da zovem Nancy iz Amerike pa da ona kaze koliko ste vas dvojica dobri... :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Facat si smeker (izdajica), zena mi zna sta tipkam. Hoces da me prebije ? Ovdje zavrsava nasa komunikacija. @Tobe reci mu :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 05 jun 2025, 13:49

Samozdravlje je napisao/la:
05 jun 2025, 01:09
osam je napisao/la:
05 jun 2025, 00:55
05 jun 2025, 00:08

Ma jesi li to Ti, ahbabu ? :urnebes: :kralj:

Ovo za pomozi.ba, necu komentarisati, ali znam okrenuti 5-6x sitno, za penzinera masAllah. :bih:
Dje si ti ahbabu? Kako si mi, kako zdravlje?
Drago mi je da si opet tu. Ja ponekad svratim ovako ali svaki put uvjek sa novim nikom :rol:

Ma znam ja da si ti dobar insan i da pomognes koliko mozes. Ja sam ih prestao podrzavati onoga dana kada su narkomanima sa juga grbavice dali pare.
Hvala, dobro je zdravlje , koje su godine :urnebes: Znam ja da si Ti ok covjek. Eto i onaj @Vanja8 kaze, ali ko ce njega za ozbiljno
uzimati, taj napada postenog jarana @feru i mene cestitog. :urnebes: Slucajno navratih pred spavanje. Javi kad mjenjas nick, mozda cesce pogledam pdf :thumbup:

Tvoja je stvar oko pomozi.ba , ali ako je to jedina greska u ovih 10-15 g.(??),mozda treba halaliti. No do tebe je.
Ne pomaze onaj ko ima, nego onaj kome je to u genima. Vozdra ahbabu, ma gdje da si :thumbup: :kafa: :bih:
Vazno je da je zdravlje dobro a godine su samo broj moj ahbabu.
Vanja je mucki provokator :rol:

P.S. danas malom mudonjici rodjendan. Isti je dedo sviju mi.
Odvela ga mati u skolu fudbala i vratila ga prvi dan :urnebes:
Da ti to vidis moj ahbabu, ja sam vristao kad sam gledao video. Pa zar moze neko biti gori od mene :urnebes: Sva ona djecica trce za loptom, gdje je lopta tu su svi oko nje, a on stoji u mjestu nece da mrdne i kad naidju kraj njega on mlatne po nogama ko mu je najblizi. Tako dva puta pa ga stavili da kofol brani, oni trce onako za loptom a on sidje s gola i ide prema materi i govori hajmo kod dede da plivamo. Necu ja ovo :urnebes:
Ne mogu ti opisati srecu i ponos. A vec je nas navijac. Naucio sam ga da voli Sarajevo. Hocu da ga dovedem u BiH ali roditelji ne daju da ide samnom. Jebbem im mame obadvoma :rol: :rol:
Zadnja izmjena: osam, dana/u 05 jun 2025, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 05 jun 2025, 13:51

Vanja8 je napisao/la:
05 jun 2025, 06:27
osam je napisao/la:

Drago mi je da si opet tu. Ja ponekad svratim ovako ali svaki put uvjek sa novim nikom :rol:

Ma znam ja da si ti dobar insan i da pomognes koliko mozes. Ja sam ih prestao podrzavati onoga dana kada su narkomanima sa juga grbavice dali pare.
Hvala, dobro je zdravlje , koje su godine :urnebes: Znam ja da si Ti ok covjek. Eto i onaj @Vanja8 kaze, ali ko ce njega za ozbiljno
uzimati, taj napada postenog jarana @feru i mene cestitog. :urnebes: Slucajno navratih pred spavanje. Javi kad mjenjas nick, mozda cesce pogledam pdf :thumbup:

Tvoja je stvar oko pomozi.ba , ali ako je to jedina greska u ovih 10-15 g.(??),mozda treba halaliti. No do tebe je.
Ne pomaze onaj ko ima, nego onaj kome je to u genima. Vozdra ahbabu, ma gdje da si :thumbup: :kafa: :bih:
Nemoj da zovem Nancy iz Amerike pa da ona kaze koliko ste vas dvojica dobri... :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne treba Nancy, zovi ovu moju stuhu, ona ce ti to bolje objasniti :urnebes:

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 05 jun 2025, 14:12

osam je napisao/la:
05 jun 2025, 13:49
osam je napisao/la:

Da ti to vidis moj ahbabu, ja sam vristao kad sam gledao video. Pa zar moze neko biti gori od mene :urnebes: Sva ona djecica trce za loptom, gdje je lopta tu su svi oko nje, a on stoji u mjestu nece da mrdne i kad naidju kraj njega on mlatne po nogama ko mu je najblizi. Tako dva puta pa ga stavili da kofol brani, oni trce onako za loptom a on sidje s gola i ide prema materi i govori hajmo kod dede da plivamo. Necu ja ovo :urnebes:
Ne mogu ti opisati srecu i ponos. A vec je nas navijac. Naucio sam ga da voli Sarajevo. Hocu da ga dovedem u BiH ali roditelji ne daju da ide samnom. Jebbem im mame obadvoma :rol: :rol:
e sto me nasmija buraz :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 jun 2025, 14:14

osam je napisao/la:

Mashallah, pametan momcina, Allah ga nagradio zdravljem i nafakom, aBd. Na bazenu bruka curica, kakva lopta. Najiskrenije kroz
zivot me smorilo moje Sarajevo. Neka njega na bazenu i da BiH donese medalju sa OI, aBd. :bih:
Ako naletis u Albukerki(Albuquerque-NM), poselami Nancy, ahbabica moja. Dobar je @Vanja, za zaobici :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 jun 2025, 14:22

Svi nek idu, samo Bubanja da ostane. Vladan Rahmanovic :kralj: :tokralju:

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 05 jun 2025, 14:29

05 jun 2025, 14:14
osam je napisao/la:

Mashallah, pametan momcina, Allah ga nagradio zdravljem i nafakom, aBd. Na bazenu bruka curica, kakva lopta. Najiskrenije kroz
zivot me smorilo moje Sarajevo. Neka njega na bazenu i da BiH donese medalju sa OI, aBd. :bih:
Ako naletis u Albukerki(Albuquerque-NM), poselami Nancy, ahbabica moja. Dobar je @Vanja, za zaobici :urnebes:
Ima li ko da JE blizu ovamo kod mene do osnujemo klub navijaca FKS Australazija :)
.. jer Stari je volio Sarajevo...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 jun 2025, 14:48

Ko je stoper koji se pominje ? Kazu neko iz regiona, 32-33 god. ? Zamjena za Renata...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 05 jun 2025, 15:04

Odlicno za Jattu da ide na kaljenje u Vrapcice

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 05 jun 2025, 15:07

Kako bi nam dobro došao ovaj stoper
https://www.transfermarkt.com/kenneth-o ... ler/131708

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 jun 2025, 15:17

HZSydney je napisao/la:
05 jun 2025, 14:29

Ima li ko da JE blizu ovamo kod mene do osnujemo klub navijaca FKS Australazija :)
Izgleda mrka kapa :kuknjava: No imam prijedlog za Tebe, na AO "26(za 7 mjeseci) zastavu FKS u ruke i na pauzi izmedju gemova
zagrmis: Na-na-na-na-na-na-na oooo Sarajvo, ako ti Damir nesto kaze, reci @Sz me nagovorio. :bih:

Edit: Izvinjavam se ozbiljnim insajderima, malo da se opustite.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, MrPink, sekac, senad82 i 46 gostiju.