Ja sam za Nancy samo cuo nikad je nisam ni vidio a ti me optuzujesVanja8 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 06:27Nemoj da zovem Nancy iz Amerike pa da ona kaze koliko ste vas dvojica dobri...Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 01:09Hvala, dobro je zdravlje , koje su godineosam je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:55
Dje si ti ahbabu? Kako si mi, kako zdravlje?
Drago mi je da si opet tu. Ja ponekad svratim ovako ali svaki put uvjek sa novim nikom![]()
Ma znam ja da si ti dobar insan i da pomognes koliko mozes. Ja sam ih prestao podrzavati onoga dana kada su narkomanima sa juga grbavice dali pare.Znam ja da si Ti ok covjek. Eto i onaj @Vanja8 kaze, ali ko ce njega za ozbiljno
uzimati, taj napada postenog jarana @feru i mene cestitog.Slucajno navratih pred spavanje. Javi kad mjenjas nick, mozda cesce pogledam pdf
![]()
Tvoja je stvar oko pomozi.ba , ali ako je to jedina greska u ovih 10-15 g.(??),mozda treba halaliti. No do tebe je.
Ne pomaze onaj ko ima, nego onaj kome je to u genima. Vozdra ahbabu, ma gdje da si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Guli Keremeh i Jatta su sada?fks74 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:11Ne treba zaboraviti da možeš imati samo 3 stranca.bvsic je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:57javi mu se na instagram, probajHaksss je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:07Kako bi nam dobro došao ovaj stoper
https://www.transfermarkt.com/kenneth-o ... ler/131708![]()
Imal nam Latifa
Eto ode ti Guli, Sta je sa Keremehom bila je prica da je dobio papire?
Moguce da ako ostane Jatta samo on stranac bude
Guliashvili u prvih 11 protiv Farskih Ostrva
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Mog'o bi ga Guliashvili danas zabit' 
Haj Gulasvile ti ga prvi zalilaj

bvsic je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:57javi mu se na instagram, probajHaksss je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:07Kako bi nam dobro došao ovaj stoper
https://www.transfermarkt.com/kenneth-o ... ler/131708![]()
Imal nam Latifa

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Iako se činilo da je višemjesečna saga oko izbora u Fudbalskom savezu KS okončana na sinoćnjoj izbornoj skupštini, portal Klix saznaje da Ibrahim Hasanbegović ipak nije zakonito izabran za novog predsjednika FS KS jer nije dobio potreban broj glasova.
Naime, prema statutu FS KS kod izbora predsjednika potrebno je da kandidat dobije natpolovičnu većinu glasova svih članova skupštine kako bi bio izabran. Hasanbegović je dobio 13 glasova, dok mu je za izbor trebalo najmanje 14.
Naime, prema statutu FS KS kod izbora predsjednika potrebno je da kandidat dobije natpolovičnu većinu glasova svih članova skupštine kako bi bio izabran. Hasanbegović je dobio 13 glasova, dok mu je za izbor trebalo najmanje 14.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet ćemo to za Latifa.
Nisu baš svi za tu opciju da dođe, pa ćemo vidjeti šta će konačan epilog biti.
Nisu baš svi za tu opciju da dođe, pa ćemo vidjeti šta će konačan epilog biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Skautiranje mjesecima i pracenje igre
Haksova poruka na instagramu
- luckystrike
- Kontakt:
Asistencija iz kornera 
- MokraKifla
- Kontakt:
Kakva asistencija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
EastMadness
- Kontakt:
To guli majstore
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 26 gostiju.