Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidi cetalja sto su se uznemirili zbog Tobeta. Batko nesigurno ponosan kad procita vase komentare 

-
- Kontakt:
Sta kazes na ovog vaseg specijalca? Uvo ga boli

mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:04Kakve opasne stvari? Ko finansira sve? Uostalom,sta nekog boli uvo sta on jede,ko su mu drugovi itd njegova licna stvar.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Isto sto sam rekao nodiu za ajde. Nema razlike, isto sranje samo drugo pakovanje.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:31Sta kazes na ovog vaseg specijalca? Uvo ga boli
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:04Kakve opasne stvari? Ko finansira sve? Uostalom,sta nekog boli uvo sta on jede,ko su mu drugovi itd njegova licna stvar.
-
- Kontakt:
Ova vegetica me prati stalno i pored toga sto je na bloku. Slazem se sa tobom da ste ste ista vanago samo drugo pakovanje.osam je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:38
Isto sto sam rekao nodiu za ajde. Nema razlike, isto sranje samo drugo pakovanje.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:31Sta kazes na ovog vaseg specijalca? Uvo ga boli
-
- Kontakt:
Glupko, mislio je na tebe i Nodija u tom poređenju 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jaa stanca ova Akademija ovu djecu ko na traci...
Cuj Sevillja, a dijete nema minute u prvoj ekipi...

Cuj Sevillja, a dijete nema minute u prvoj ekipi...

Pravi i iskusni ljudi će lagano skontati da je Tobe ljudina.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iskusni forumasi i mozgovi ovog foruma tipa vegetice i Virtualnog gremlina bi rekli da je ovo pranje para,ima Mirvic u Sevilji veze preko Kolumbije. Ljudi su upuceni,znaju da nase igrace kupe bez da ih gledaju,kako oni kazu kupe ih i ne zaigraju nikad,vidi se to fudbalsko iskustvo ovih vrsnih poznavaoca ove igre.
-
- Kontakt:
Gdje je i sta radi golman koji se sam nudio Bayernu 

-
- Kontakt:
Pa igrao za bolje klubove nego bilo koji vas golman
-
- Kontakt:
Fakticki i Kenan Hasagic i Ibrahim Sehic su imali bolju karijeru od Kovacevica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:43Pa igrao za bolje klubove nego bilo koji vas golman
-
- Kontakt:
Hvale se sto je Sevilla navodno pokazala neki interes za juniora. To ti dodje kao Salih Husic kad je presao u Real Betis, znaci nidje veze.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Iskreno to je sasvim lijep pokazatelj ispravnog rada. Naravno, ako Sevilla stvarno vidi u njemu nešto, ako je ova vijest istina, a ne da su npr. neki agenti nudili Mehića Sevilli.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:52Hvale se sto je Sevilla navodno pokazala neki interes za juniora. To ti dodje kao Salih Husic kad je presao u Real Betis, znaci nidje veze.
To je ogromna vijest drug, naši juniori ne mogu vršnjake pobjediti, borili se za opstanak, a njihovog hoće Sevilla. Nemamo im šta reći.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Ma ja ba,K.urcaspori i Qarabazi su veci klubovi od Sportinga.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:43Pa igrao za bolje klubove nego bilo koji vas golman
Vidio si ti svašta, al' na internetu s kojeg se ne skidaš. Ja većeg nolifera u životu od tebe nisam vidio. Kakav paćenik trebaš biti da ti se život svodi na skakanje po forumima...Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:01Ne, ni blizu. Ogromna većina bolesti dolazi sa samo jednog podforuma.
viewforum.php?f=98
Tu i tamo se pojave poneki sporadični slučajevi, ali jedna grupica je konstanta. S tim da je ovaj o kojem se povela diskusija van svake kategorije, nešto slično u životu nisam vidio, a svašta sam vidio.

Zamisli kakav besposličar trebaš biti da pratiš faking Banjaluka forum...

Smijem se kladiti da te ima i na Klix komentarima i Boga pitaj gdje sve još. Ti kakve probleme imaš, nema ih niko, ali najozbiljnije. Sviđalo ti se to ili ne.
Manje pjene, više rada.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:52Hvale se sto je Sevilla navodno pokazala neki interes za juniora. To ti dodje kao Salih Husic kad je presao u Real Betis, znaci nidje veze.

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Vanja8, Zigazaga i 26 gostiju.