Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 07 jun 2025, 06:02

Riquelme1921 je napisao/la:
07 jun 2025, 00:29
Hansestadt je napisao/la:
06 jun 2025, 23:52
Hvale se sto je Sevilla navodno pokazala neki interes za juniora. To ti dodje kao Salih Husic kad je presao u Real Betis, znaci nidje veze.
Iskreno to je sasvim lijep pokazatelj ispravnog rada. Naravno, ako Sevilla stvarno vidi u njemu nešto, ako je ova vijest istina, a ne da su npr. neki agenti nudili Mehića Sevilli.

To je ogromna vijest drug, naši juniori ne mogu vršnjake pobjediti, borili se za opstanak, a njihovog hoće Sevilla. Nemamo im šta reći.
Faris Mehic ima potpisan seniorski ugovor sa FKS i nikakav menadzer nema sta kome njega nuditi...
Drugo, Sevilla ima skauting ekipu za Balkan i oni vec godinu dana prate Deketa i Mehica sa naseg podrucja i dali su preporuke za njih dvojicu da klub otpocne pregovore...
Mehic ima sve predispozicije da bude vrhunski golman i oni su to prepoznali, 191 cm, enormno dobro brani penale, ima nevjerovatan reflex, odlicna igra nogom...
I cijena za njega nece biti mala, momak ima profesionalni ugovor, nema otkupne klauzule, a Mirvic jednostavno nije neko ko ce prodati igraca posto-poto...

slika

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 jun 2025, 07:50

“Posvetili smo se maksimalno i mislim da ćemo predati sve što treba i oni će odlučiti da li je dovoljno da se igra Premijer liga ili ne. Po pravilniku nakon Prvostepen‚e komisije ide Drugostepena, a rok žalbe je osam dana. Da 10. predamo i da 11. bude sjednica Provostepene, nakon toga imamo do 19. rok za žalbu, a oni ne bi mogli prije 20. ili 21. da održe Drugostepenu komisiju. Primjera radi odbiju nas i mi se ponašamo da će tako i biti jer nam niko drugačije nije rekao. Raspitivali smo se i niko ne zna da li je potrebna licenca za igranje baraža ili nije. Neki kažu da ne bi trebalo, drugi da bi. To je pozadina naše licence. Idemo ka tome da je dobijemo, ali hoće li oni nama dati ili ne to je druga strvar” – izjavio je Degirmendžić.

On je rekao i riječ dvije o rivalu u eventualnom baraž ekipi Posušja koju sa kluba vodi Marko Maksimković.

“Posušje je raspustilo ekipu. Oni ne treniraju. Sve vuče na to da se ti mečevi neće ni igrati. Da li oni znaju informaciju više, ali prema nama jer to nekorektno ako je već odlučeno. Ne znam šta da vam kažem. Radimo nešto, ali pitanje je da li radimo uzalud” – istakao je on.

On je istakao da su mnogi naciljali na to da Stupčanica neće dobiti licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH, te da je odluka možda već i donesena, ali ne smije još da se objavi.

“Ne mogu oni to da objave. Pravili bi sami sebi problem jer ima jasna procedura oko licenciranja. Kompromitovali bi sami sebe. Mnofi su već naciljali da mi nećemo dobiti licencu. Maksimović je već izjavio da će biti u vrhu u Premijer ligi naredne sezone. Bojim se da imaju informaciju više od nas. Ipak, ne odustajemo od licence. Spremamo se za baraž i nastavićemo da treniramo i nakon posljednjeg kola” – zaključio je predsjednik Stupčanice.

Šta rade mom Olovu

Jel zna neko kako se zove taj lik iz Saveza što je ovim jadnicima rekao gdje ste vi poletili u ligu 10

Svašta

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 jun 2025, 09:18

Virtu4l je napisao/la:
06 jun 2025, 20:01
feniksptica je napisao/la:
06 jun 2025, 19:50
60% foruma
Ne, ni blizu. Ogromna većina bolesti dolazi sa samo jednog podforuma.

viewforum.php?f=98

Tu i tamo se pojave poneki sporadični slučajevi, ali jedna grupica je konstanta. S tim da je ovaj o kojem se povela diskusija van svake kategorije, nešto slično u životu nisam vidio, a svašta sam vidio.
Kakav zivot mora imati da na mjesecnoj bazi pravi 2-3 profila? Da sam sebe citira, da laze, da glumi sagovornike (tuzlak :rol: ) i raspravlja sam sa sobom, na forumu koji ga je odavno procitao? Jadno, bijedno, al i opasno koliko mentalno nestabilna osoba.

I sjetimo se da je ovaj slucaj nekad bio “forumas godine”, a njegovi ovi isti spinovi i narativi su uredno prolazili.

Dobro jutro svima :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2025, 10:17

Zamisli onda kad je on takav kakav je a bio forumaš godine kakvi su forumaši sto su se okitili laskavom titulom kanta godine vise puta pa lobirali da se to takmicenje ukine jer su suvereno vladli tom kategorijom.

I hajd to nego zamisli lika kome je kanta idol. :D

slika
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 07 jun 2025, 10:44

Šta znači to forumaš godine? To se nešto bira ili :rol: :rol:

Ne znam fkt
Grupa iznad svakog pojedinca.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2025, 11:10

07 jun 2025, 10:44

Ne znam fkt
Ma biralo se prije.
Glasalo se.
Forumaš i kanta godine.
Međutim otišlo bas daleko hahahahaha
Nisu se slagali forumaši sa ostalih tema osim naše lige jer smo uvijek mi “premijerligasi” otprilike odlučivali taj proces.

Ma bilo je bas dobrih zajebancija na forumu , kad se sjetim solinasa suze mi krenu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2025, 11:17

07 jun 2025, 10:44

Ne znam fkt
Ne znas sta si propustio tu...

Znalo se desiti da jedan forumas osvoji titulu kante godine i forumasa godine :rol:

To su cirkusi bili. Steta sto nema vise glasanja :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 07 jun 2025, 11:20

Kanta bila ista svake godine, nije više imalo smisla. :roll:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 07 jun 2025, 11:22

Ispratio sam samo priču za Devedesetku i Virtuala jer su ga imali svi u ovom "opisu". Jedan dan sam uzeo i tražio po forumu šta je to bilo. Nisam se pokajao :rol: :rol: :rol:
Grupa iznad svakog pojedinca.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 07 jun 2025, 11:44

Virto ga prebio.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jun 2025, 11:55

Sta bi s Kovacevica
Od novog golmana Valencije do klupe u Legiji
Kanuric propo, Dizadrevic propo, Sabanovic propo, Sahinovic pod upitinikom
Ima li iko ista da je napravio osim cimirota sto je bio standardsn u belgiji
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Herpes
Kontakt:

Post Postao/la Herpes » 07 jun 2025, 12:14

Donijeli nam pare, sta je bilo kasnije, koga je to briga osim vas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2025, 12:31

DamirT je napisao/la:
07 jun 2025, 11:17
To su cirkusi bili. Steta sto nema vise glasanja :mrgreen:

Šteta što nema jer to je bilo onako simpatično nekad u početku gdje su dobri momci znali čvaknuti i poneku nagradu, dres i slično. Onda se sav ološ sa jedog podforuma (FK Sarajevo) sjatio na tu temu i napravio cirkus kakav prave i ovdje već godinama.

Dok su navijači Želje bili većina na forumu sve to je nekako i funkcionisalo, onog momenta kad su primati preuzeli primat - sve je otišlo u tri lijepe. Onaj najbolesniji među njima je registrovao nove nickove svaki dan da bi glasao za mene, normalnu raju je urnisao u inbox da glasaju za mene, itd, itd.

Ono, po dvoje-troje mi se javi svaki dan da pitaju ko je ta budaletina i zašto im šalje poruke u inbox.

Unište sve što dotaknu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 07 jun 2025, 12:51

Virto najtrofejniji forumas :bih:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 07 jun 2025, 12:58

07 jun 2025, 11:22
Ispratio sam samo priču za Devedesetku i Virtuala jer su ga imali svi u ovom "opisu". Jedan dan sam uzeo i tražio po forumu šta je to bilo. Nisam se pokajao :rol: :rol: :rol:
Au kakvo je to ponižavanje bubuljičastog bilo. :opaopa: :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2025, 13:04

ErosViverosViv je napisao/la:
07 jun 2025, 12:51
Virto najtrofejniji forumas :bih:

Mene ste samo dva puta uspjeli izabrati za kantu godine, i to ste oba puta morali registrovati nove nickove da bi glasali u finalu, eto koliko ste dobri bez obzira na to što ste daleko najbrojniji na forumu.

Svaka sličnost sa klubom za koji navijate je slučajna. :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jun 2025, 13:10

NoDi80 je napisao/la:
07 jun 2025, 11:55
Sta bi s Kovacevica
Prvo Nodi veze nemas sta pises, Kovacevic nije golman Valencije, nego Sportinga, ti ne da si pogrijesio klub, ti si drzavu promasio...
Ali hajde nebitno je sto mlatis bez ikakve osnove, ne razumije niko sta zelis time reci ???

Niko ni jedan klub ne hvata za rukav i ne gura mu na silu igrace, svi ti klubovi prate neko vrijeme one momke za koje su zainteresovani i kupuju ih...

Vjerovatno ima i toga da Akademija FKS ima vec neku prepoznatljivost pa i ovi stranci prvo sto dodju da gledaju je Akademija...

Kako se koji igrac snadje u drugim klubovima to vec nije u nadleznosti FKS...

Ja znam da ti zelis reci kako je to nekvalitet i slicno, ali i tad treba skinuti kapu Mirvicu i reci svaka cast kako to uspijeva...

Koliko god to tebi tesko padalo, a vidimo da ti pada ta Akademija je iz dana u dan sve profitabilnija i profitabilnija...

Vi se zanosite pisajuci kako Zeljo treba napraviti Akademiju, trening kamp i slicne nebuloze, a ne gledate realnost , realnost bi znacila da Akademija u punom intenzitetu uradjena po uslovima koje treba da ispuni bi odvela Zelju u stecaj za godinu dana...

Pokusao je to Siroki uraditi pa su nakon samo nekoliko mjeseci sve ugasili i vratili se na OP...
Akademija u uslovima poslovanja klubova bez investitora je rupa bez dna i nemoguce je finansijski ispratiti

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 07 jun 2025, 13:15

Ali to je bila noć kad je bilo najvise raje na forumu.. 90ka je prekucao sa svojim live pojavljivanjem :njanjanja:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2025, 13:20

rishovski je napisao/la:
07 jun 2025, 13:15
Ali to je bila noć kad je bilo najvise raje na forumu.. 90ka je prekucao sa svojim live pojavljivanjem :njanjanja:
Kad se sjetim, svi sa foruma isli na YT i trazili live prijenos opcine Centar. :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 07 jun 2025, 13:31

NoDi80 je napisao/la:
07 jun 2025, 11:55
Sta bi s Kovacevica
I Celik grohno ko zeton. Najavili ga ko stopera u reprezentaciji, pojavio se jednom nantreningu da se proda.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Giuseppe1, sarajevo19461987 i 16 gostiju.