Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ima li neko iz katastra da nam pokaze obim parcele Bilino polje, po tome cemo vidjeti koliko ce se moci prosiriti.
Jug tesko, sjever ima dosta prostora i odlicno za gostujuce navijace prilaz i sve. Istok se moze povecati, zapad tesko.
20.000 idealno bi bilo i krajnje realno, potajno se nadam 22-25.000 a to granici sa iluzijom.
Jug tesko, sjever ima dosta prostora i odlicno za gostujuce navijace prilaz i sve. Istok se moze povecati, zapad tesko.
20.000 idealno bi bilo i krajnje realno, potajno se nadam 22-25.000 a to granici sa iluzijom.
Ma nemas sta gledati parcelu ide se na 17.000 i to je to... To je vec rečeno... Sve će tribine biti u istoj visini...Neutral je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:14Ima li neko iz katastra da nam pokaze obim parcele Bilino polje, po tome cemo vidjeti koliko ce se moci prosiriti.
Stadion kao Stožice u Sloveniji i to je taj model i kapacitet...
A prostora ima za 30.000 i taj plan je bio prije 11 godina al se odustalo...
A na jugu bi se napravio isto veći prostor da je bila prihvaćena opcija od 30.000,rušila bi se ona stara zgrada iza juga i bilo bi top..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Vjerovatno ce se ici da tribina budu u visini zapada, tako da zapad ne treba dirati u smislu prosirivanja. Istok i sjever se mogu bez vecih problema "podici" , dok za juznu tribinu je izvodljivo (mozda cak i pozeljno) srusiti staru zgradu iza i tako dobiti dodatni prostor. Zgrada je u vlasnistvu Grada tako da to ne bi bio problem.Neutral je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:14Ima li neko iz katastra da nam pokaze obim parcele Bilino polje, po tome cemo vidjeti koliko ce se moci prosiriti.
Nadam se da je plan rušiti istok. To ima smisla i s tim bismo riješili sve. Bilo kakva nadogradnja ne znači ništa jer ostaju loši prostori ispod, ostaje skučena tribina itd. Ta tribina mora biti reprezentativna, enterijer i eksterijer. I pri tome, na tu tribinu ne treba ni nagurati previše stolica, nego da napokon jedna tribina bude po standardima, sa širim redovima i sl. Vjerujem da za 15 miliona KM i dalje mogu napraviti strašne stvari što se toga tiče.
Jug i sjever svakako mogu dići negdje na nivo zapada i to je ok. Zapad, jug i sjever da primaju nekih 14000, skroz ok. Kroz centralnu istočnu se to može dići na nekih 19000 što je skroz ok.
Jug i sjever svakako mogu dići negdje na nivo zapada i to je ok. Zapad, jug i sjever da primaju nekih 14000, skroz ok. Kroz centralnu istočnu se to može dići na nekih 19000 što je skroz ok.
- sagitarius
- Kontakt:
nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija 
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 07 jun 2025, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ma Zapad se ruši zadnji... prema njemu se neće ni ravnat,nego prema jugu i sjeveru,te tribine ce prve biti izgrađene.. Dakle ovo sto sad imamo na Bilinom se ruši do temelja,nema dograđivanja ili proširivanja na postojeće tribine.phillies je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:37Vjerovatno ce se ici da tribina budu u visini zapada, tako da zapad ne treba dirati u smislu prosirivanja. Istok i sjever se mogu bez vecih problema "podici" , dok za juznu tribinu je izvodljivo (mozda cak i pozeljno) srusiti staru zgradu iza i tako dobiti dodatni prostor. Zgrada je u vlasnistvu Grada tako da to ne bi bio problem.Neutral je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:14Ima li neko iz katastra da nam pokaze obim parcele Bilino polje, po tome cemo vidjeti koliko ce se moci prosiriti.
Mora biti,jer nemamo stadion,ljudi nam žmire godinama i gledaju kroz prste... Svjesni su toga i ovi iz saveza....sagitarius je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:39nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija![]()
Haha, samo na istok stave tablu "Nacionalni stadion" i eto, ta-da! Nasa posla hahahasagitarius je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:39nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija![]()
+1rishovski je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:45Mora biti,jer nemamo stadion,ljudi nam žmire godinama i gledaju kroz prste... Svjesni su toga i ovi iz saveza....sagitarius je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:39nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekla SDA Zenicesagitarius je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:39nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija![]()
Razumijem da prenosiš priču, al daj malo ozbiljnosti.
Samo poremećene osobe i sdaovci će pokušati blokirati. Pruži ti se prilika da bajde dobiješ najbolji stadion u državi, pored toliko pritiska iz sarajva, i neko ima obraza u startu minirati projekat
- sagitarius
- Kontakt:
Kontaju ljudi bolje znaju sta se desava u Zenici od nas zenicana…phillies je napisao/la: ↑07 jun 2025, 14:03Haha, samo na istok stave tablu "Nacionalni stadion" i eto, ta-da! Nasa posla hahahasagitarius je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:39nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Pa mislim da je cak SDA na kantonu ove god ili za iducu govorila da ce izdvojit sredstva za stadio i prije ove price za nacionalni.ljevak je napisao/la: ↑07 jun 2025, 14:46Rekla SDA Zenicesagitarius je napisao/la: ↑07 jun 2025, 13:39nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija![]()
Šta ne smije doFu dijelit gradsku zemlju kako on hoće
Eto kao on glup pa će uletiti nespreman u priču
ili će, pak, sdaovci u GV glasati protiv rekonstrukcije.
il možda preko Čelika da se pokuša blokirati
ma hajte molim vas.
Razumijem da prenosiš priču, al daj malo ozbiljnosti.
Samo poremećene osobe i sdaovci će pokušati blokirati. Pruži ti se prilika da bajde dobiješ najbolji stadion u državi, pored toliko pritiska iz sarajva, i neko ima obraza u startu minirati projekatBože sačuvaj
Ima izjava ili ministra sporta ili premijera kad se onaj zakon o sportu donosio
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zenic ... /250607093
Vakufska seoska varalica skuplja politicke poene kod nas Zeničana sa ovakvim izjavama.
Medjutim seosku varalicu Kasumovića popisa svaki normalan Zeničanin i ako nekoga iz Sarajeva vrijedja ova izjava ja se izvinjavam u ime svih nas.
Vi van Zenice ne znate o kakvoj se seljaku i prevarantu radi.
Što se tiče stadiona, idejni projekat gotov, bit će javnost obavjestena iducih sedmice. Iduce sedmice krece glavni projekat i zatvaranje finansijske konstrukcije sa svih nivoa. Grad kanton savez su već u igri i najava je za 3 godine tribina po tribina da će biti stadion zavrsen. Do kraja Vicinog mandata.
Vakufska seoska varalica skuplja politicke poene kod nas Zeničana sa ovakvim izjavama.
Medjutim seosku varalicu Kasumovića popisa svaki normalan Zeničanin i ako nekoga iz Sarajeva vrijedja ova izjava ja se izvinjavam u ime svih nas.
Što se tiče stadiona, idejni projekat gotov, bit će javnost obavjestena iducih sedmice. Iduce sedmice krece glavni projekat i zatvaranje finansijske konstrukcije sa svih nivoa. Grad kanton savez su već u igri i najava je za 3 godine tribina po tribina da će biti stadion zavrsen. Do kraja Vicinog mandata.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta kaze doFu govore mu sarajlije da nema redukcija vode, nema pacova, nema štakora ....avenija je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:19https://www.klix.ba/sport/nogomet/zenic ... /250607093
Stvara zavadu jer tako vlada od 95 godine. Čovjek na takvoj funkciji da to radi i da se sprda..možemo mi ovako iz zeze ali javno prvi covjek grada na press..stid me
U Zenici je zavadio brata sa bratom, rodjaka sa rodjakom, po selima se ubijaju lopatama po glavi zbog njega sa teskim povredama jer su malo zaostaliji.
Naravno da će svaki Sarajlija pljuvati Zenicu nakon takvog ponašanja umjesto da vakufskoj seoskoj varalico jbu mrtve.
U Zenici je zavadio brata sa bratom, rodjaka sa rodjakom, po selima se ubijaju lopatama po glavi zbog njega sa teskim povredama jer su malo zaostaliji.
Naravno da će svaki Sarajlija pljuvati Zenicu nakon takvog ponašanja umjesto da vakufskoj seoskoj varalico jbu mrtve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Doktorinho
- Kontakt:
Fudo El Matador 

Fudo ne odgovara onima koji navijaju za SDA,preuzeo im sela oko Zenice,oteo biračko tijelo... Pobijedio Pivića iz SDA u njegovom vlastitom selu.
Fudo šamara redom i ne osvrće se na SDA...
Fudo šamara redom i ne osvrće se na SDA...
Upravo tako.avenija je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:38Stvara zavadu jer tako vlada od 95 godine. Čovjek na takvoj funkciji da to radi i da se sprda..možemo mi ovako iz zeze ali javno prvi covjek grada na press..stid me
Samo nek se gradi
Valjda ne budu fuserili, kao terene. Daj nek je i skuplje, ali da se odradi kako Bog zapovijeda.
Valjda ne budu fuserili, kao terene. Daj nek je i skuplje, ali da se odradi kako Bog zapovijeda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Meni nije dobro
Pritisak mi je 220
Borio sam za svoju Grbavici
I od danas nemam više šta da tražim na ovoj temi
Nema me više nikad na ovoj temi
Uživajte
GOTOVO JE
Pritisak mi je 220
Borio sam za svoju Grbavici
I od danas nemam više šta da tražim na ovoj temi
Nema me više nikad na ovoj temi
Uživajte
GOTOVO JE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.