Rekonstrukcija stadiona u BiH

DamirT
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2025, 14:13

rishovski je napisao/la:
07 jun 2025, 13:45
sagitarius je napisao/la:
07 jun 2025, 13:39
nemojte se iznenaditi ako ne bude nikakva rekonstrukcija :)
Mora biti,jer nemamo stadion,ljudi nam žmire godinama i gledaju kroz prste... Svjesni su toga i ovi iz saveza....
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 07 jun 2025, 14:46

Rekla SDA Zenice :urnebes: Šta ne smije doFu dijelit gradsku zemlju kako on hoće :urnebes: Eto kao on glup pa će uletiti nespreman u priču :urnebes: ili će, pak, sdaovci u GV glasati protiv rekonstrukcije. :urnebes: il možda preko Čelika da se pokuša blokirati :urnebes: ma hajte molim vas.

Razumijem da prenosiš priču, al daj malo ozbiljnosti.

Samo poremećene osobe i sdaovci će pokušati blokirati. Pruži ti se prilika da bajde dobiješ najbolji stadion u državi, pored toliko pritiska iz sarajva, i neko ima obraza u startu minirati projekat :facepalm: Bože sačuvaj

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 jun 2025, 15:06

phillies je napisao/la:
07 jun 2025, 14:03
Haha, samo na istok stave tablu "Nacionalni stadion" i eto, ta-da! Nasa posla hahaha
Kontaju ljudi bolje znaju sta se desava u Zenici od nas zenicana…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 jun 2025, 15:24

ljevak je napisao/la:
07 jun 2025, 14:46
Rekla SDA Zenice :urnebes: Šta ne smije doFu dijelit gradsku zemlju kako on hoće :urnebes: Eto kao on glup pa će uletiti nespreman u priču :urnebes: ili će, pak, sdaovci u GV glasati protiv rekonstrukcije. :urnebes: il možda preko Čelika da se pokuša blokirati :urnebes: ma hajte molim vas.

Razumijem da prenosiš priču, al daj malo ozbiljnosti.

Samo poremećene osobe i sdaovci će pokušati blokirati. Pruži ti se prilika da bajde dobiješ najbolji stadion u državi, pored toliko pritiska iz sarajva, i neko ima obraza u startu minirati projekat :facepalm: Bože sačuvaj
Pa mislim da je cak SDA na kantonu ove god ili za iducu govorila da ce izdvojit sredstva za stadio i prije ove price za nacionalni.
Ima izjava ili ministra sporta ili premijera kad se onaj zakon o sportu donosio

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 jun 2025, 19:19

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zenic ... /250607093

Vakufska seoska varalica skuplja politicke poene kod nas Zeničana sa ovakvim izjavama.

Medjutim seosku varalicu Kasumovića popisa svaki normalan Zeničanin i ako nekoga iz Sarajeva vrijedja ova izjava ja se izvinjavam u ime svih nas.

Vi van Zenice ne znate o kakvoj se seljaku i prevarantu radi.

Što se tiče stadiona, idejni projekat gotov, bit će javnost obavjestena iducih sedmice. Iduce sedmice krece glavni projekat i zatvaranje finansijske konstrukcije sa svih nivoa. Grad kanton savez su već u igri i najava je za 3 godine tribina po tribina da će biti stadion zavrsen. Do kraja Vicinog mandata.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 07 jun 2025, 19:32

avenija je napisao/la:
07 jun 2025, 19:19
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zenic ... /250607093

Vakufska seoska varalica skuplja politicke poene kod nas Zeničana sa ovakvim izjavama.

Medjutim seosku varalicu Kasumovića popisa svaki normalan Zeničanin i ako nekoga iz Sarajeva vrijedja ova izjava ja se izvinjavam u ime svih nas.

Vi van Zenice ne znate o kakvoj se seljaku i prevarantu radi.

Što se tiče stadiona, idejni projekat gotov, bit će javnost obavjestena iducih sedmice. Iduce sedmice krece glavni projekat i zatvaranje finansijske konstrukcije sa svih nivoa. Grad kanton savez su već u igri i najava je za 3 godine tribina po tribina da će biti stadion zavrsen. Do kraja Vicinog mandata.
Sta kaze doFu govore mu sarajlije da nema redukcija vode, nema pacova, nema štakora .... :rol: :rol: al se sprda

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 jun 2025, 19:38

Stvara zavadu jer tako vlada od 95 godine. Čovjek na takvoj funkciji da to radi i da se sprda..možemo mi ovako iz zeze ali javno prvi covjek grada na press..stid me

U Zenici je zavadio brata sa bratom, rodjaka sa rodjakom, po selima se ubijaju lopatama po glavi zbog njega sa teskim povredama jer su malo zaostaliji.

Naravno da će svaki Sarajlija pljuvati Zenicu nakon takvog ponašanja umjesto da vakufskoj seoskoj varalico jbu mrtve.

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 07 jun 2025, 19:44

Fudo El Matador 😭✌️

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 07 jun 2025, 20:02

Fudo ne odgovara onima koji navijaju za SDA,preuzeo im sela oko Zenice,oteo biračko tijelo... Pobijedio Pivića iz SDA u njegovom vlastitom selu. :urnebes:
Fudo šamara redom i ne osvrće se na SDA... :clap:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 jun 2025, 20:04

avenija je napisao/la:
07 jun 2025, 19:38
Stvara zavadu jer tako vlada od 95 godine. Čovjek na takvoj funkciji da to radi i da se sprda..možemo mi ovako iz zeze ali javno prvi covjek grada na press..stid me

U Zenici je zavadio brata sa bratom, rodjaka sa rodjakom, po selima se ubijaju lopatama po glavi zbog njega sa teskim povredama jer su malo zaostaliji.

Naravno da će svaki Sarajlija pljuvati Zenicu nakon takvog ponašanja umjesto da vakufskoj seoskoj varalico jbu mrtve.
Upravo tako.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2025, 20:06

Samo nek se gradi :salut:

Valjda ne budu fuserili, kao terene. Daj nek je i skuplje, ali da se odradi kako Bog zapovijeda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 jun 2025, 22:11

Meni nije dobro
Pritisak mi je 220
Borio sam za svoju Grbavici
I od danas nemam više šta da tražim na ovoj temi

Nema me više nikad na ovoj temi
Uživajte

GOTOVO JE

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 07 jun 2025, 22:15

Samo se nadam da rekonstrukcija nije u smislu da se malo nadogradi i to je to nego totalno brisanje trenutni tribina i postavljanja novi, pored svega ostalog. A ne da započnu pa onda ne zna se koji dio je je rekonstrukcija a koji nije 😂. Nadam se samo da ne počnu nešto pa onda skontaju da je jeftinije bilo praviti stadion iz nova kompletno.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 jun 2025, 22:43

denza je napisao/la:
07 jun 2025, 22:15
Samo se nadam da rekonstrukcija nije u smislu da se malo nadogradi i to je to nego totalno brisanje trenutni tribina i postavljanja novi, pored svega ostalog. A ne da započnu pa onda ne zna se koji dio je je rekonstrukcija a koji nije 😂. Nadam se samo da ne počnu nešto pa onda skontaju da je jeftinije bilo praviti stadion iz nova kompletno.
Sve tribine idu iz temelja jedna po jedna ,jug i sjever prvo to su iza golova pa ide istok pa zadnji zapad

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 jun 2025, 11:28

slika

Realno ovo je samo formalnost prije rekonstrukcije pa Bilino Polje je već 31 godinu u praksi nacionalni stadion.

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 08 jun 2025, 12:30

convict35 je napisao/la:
07 jun 2025, 22:43
denza je napisao/la:
07 jun 2025, 22:15
Sve tribine idu iz temelja jedna po jedna ,jug i sjever prvo to su iza golova pa ide istok pa zadnji zapad

Sporazum! Dakle ne ugovor, sve je još u domenu naučne fantastike i vrlo lako može biti da je ovo šuplja...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jun 2025, 12:43

Hardzavi je napisao/la:
08 jun 2025, 12:30
Sporazum! Dakle ne ugovor, sve je još u domenu naučne fantastike i vrlo lako može biti da je ovo šuplja...
Neće biti šuplja jer ce izgradnju stadiona pratiti grad i uložit milione,dio će dati i savez.
Tako se pričalo i za Arenu pa se napravila za 36 miliona..svi se smijali za zatvoreni olimpijski bazene,došli ljudi do fasade,vrijednost preko 20 miliona i to bez kredita.
Atletski stadion najbolji u državi,trening kamp izgrađen i proširit ce se jos...
Zenica je dokazala da može i dokazat ce i na Bilinom...sve ostalo su šuplje priče oko Sarajeva,koje je imalo šansu za stadion,ali draže je prodat nekom strancu iz pustinje zemljiste nego dati besplatno za stadion.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 jun 2025, 13:15

ko i uvijek kad je u pitanju bih, živi bili pa vidjeli
koliko sam skontao plan je da se počne nekad dogodine, tribina po tribina.

nisam siguran kakva su pravila uefe i fife, može li se igrati na stadionu dok je u rekonstrukciji …… da nam se ne desi da se nešto gradi i na grbavici i u zenici a da reprezentacija nema gdje igrati

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jun 2025, 13:49

jestamaji je napisao/la:
08 jun 2025, 13:15
ko i uvijek kad je u pitanju bih, živi bili pa vidjeli
koliko sam skontao plan je da se počne nekad dogodine, tribina po tribina.

nisam siguran kakva su pravila uefe i fife, može li se igrati na stadionu dok je u rekonstrukciji …… da nam se ne desi da se nešto gradi i na grbavici i u zenici a da reprezentacija nema gdje igrati
Pa zavisi kako su zamislili gradnju. Mozda ce graditi u onom periodu kad je najveca pauza između utakmica reprezentacije,jer svakako se gradi tribina po tribina. Pa da uspiju završavat tribinu do utakmice bar na grubo i onda samo zatvoris tu tribinu,ostale normalno rade.
Čelik može igrat na atletskom stadionu u Zenici,ovdje svakako igra kad treba sacuvati teren za reprezentaciju.
slika

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 08 jun 2025, 14:09

rishovski je napisao/la:
08 jun 2025, 12:43
Hardzavi je napisao/la:
08 jun 2025, 12:30
Neće biti šuplja jer ce izgradnju stadiona pratiti grad i uložit milione,dio će dati i savez.
Tako se pričalo i za Arenu pa se napravila za 36 miliona..svi se smijali za zatvoreni olimpijski bazene,došli ljudi do fasade,vrijednost preko 20 miliona i to bez kredita.
Atletski stadion najbolji u državi,trening kamp izgrađen i proširit ce se jos...
Zenica je dokazala da može i dokazat ce i na Bilinom...sve ostalo su šuplje priče oko Sarajeva,koje je imalo šansu za stadion,ali draže je prodat nekom strancu iz pustinje zemljiste nego dati besplatno za stadion.
Kanton ce uvestvovat u dobroj mjeri,to ce ja mislim bit nesto kao npr jug gradi grad,sjever kanton istok savez i uefa fifa a zapad federacija drazava

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Google [Bot], Proximic i 3 gosta.