Angel nije uopste lose odigrao, nulirao je brzinu i prodornost Dani Alvesa i u defanzivi je bio savrsen, Ozil se ne bi uklopio u tu trkacu taktiku jer je on napadacki igrac i nema neke defanzivne epitete pa bi skripali po lijevoj strani,jedino da je igrao umjesto Benza..HzBvB je napisao/la:Svaka cast na nacinu na koji ste odigrali....
Mogu navijaci Barce pricati sta hoce ( posjed lopte ovo ono) ali real je do penala i gola bio dosta konkretniji.Po mom misljenju trebao je Ozil igrati prije onog šošona - Di Marie ( jer je ovaj ubjedljivo najgori bio)
Pepe za mene igrac utakmice....
Real sa ovakvom igrom moze do finala LP samo trebaju malo bolje istrcavati one kontre....sinoc u par navrata su se zbunili uz to da C.Ronaldo nije primio kljucnu loptu dobro u prvom poluvremenu...vec tada je moglo biti 1:0
prije gola Barce predhodila je ona stativa CR7 tako da sad kad vratim film lako je Real mogao prvi do vodstva i ko zna kako bi se razvila onda tekma....
PS: negdje sam citao da je Murinho rekao da ce dobiti veceras crveni i u uzvratu LP ....![]()
A rekao sam ovi sto govore da Barca nije htjela ic naprijed i da su se rezervisali, glupa prica..Kad god su krenuli naprijed dobili su kontru.. Ima Mou jos savrseniju taktiku,ne sumnjam. Za svaku tekmu po malo..
A Albiol je do crvenog bio jedan od boljih pojedinaca.. Samo jedan trenutak , jedna greska i sve ode.. Na ovim tekmama se uci,mlad je, al nedo mu Bog da to uradi u LP..

Moze Barca bit bolji tim, i postojat ce boljih timova od Reala. Al veci klub , nikad