Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 17 apr 2011, 11:25

HzBvB je napisao/la:Svaka cast na nacinu na koji ste odigrali....
Mogu navijaci Barce pricati sta hoce ( posjed lopte ovo ono) ali real je do penala i gola bio dosta konkretniji.Po mom misljenju trebao je Ozil igrati prije onog šošona - Di Marie ( jer je ovaj ubjedljivo najgori bio)
Pepe za mene igrac utakmice....

Real sa ovakvom igrom moze do finala LP samo trebaju malo bolje istrcavati one kontre....sinoc u par navrata su se zbunili uz to da C.Ronaldo nije primio kljucnu loptu dobro u prvom poluvremenu...vec tada je moglo biti 1:0

prije gola Barce predhodila je ona stativa CR7 tako da sad kad vratim film lako je Real mogao prvi do vodstva i ko zna kako bi se razvila onda tekma....

PS: negdje sam citao da je Murinho rekao da ce dobiti veceras crveni i u uzvratu LP .... :lol: :lol:
Angel nije uopste lose odigrao, nulirao je brzinu i prodornost Dani Alvesa i u defanzivi je bio savrsen, Ozil se ne bi uklopio u tu trkacu taktiku jer je on napadacki igrac i nema neke defanzivne epitete pa bi skripali po lijevoj strani,jedino da je igrao umjesto Benza..
A rekao sam ovi sto govore da Barca nije htjela ic naprijed i da su se rezervisali, glupa prica..Kad god su krenuli naprijed dobili su kontru.. Ima Mou jos savrseniju taktiku,ne sumnjam. Za svaku tekmu po malo..
A Albiol je do crvenog bio jedan od boljih pojedinaca.. Samo jedan trenutak , jedna greska i sve ode.. Na ovim tekmama se uci,mlad je, al nedo mu Bog da to uradi u LP.. 8-)
Moze Barca bit bolji tim, i postojat ce boljih timova od Reala. Al veci klub , nikad :!: :!:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 apr 2011, 11:31

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 17 apr 2011, 11:36

Casillas - Imao je nekoliko dobrih odbrana, kod penala nije nista mogao....
S. Ramos - Sjajan, nema se sta reci, odradio svoj posao kako je Mou naredio!
Karvaljo - Nisam ga nesto posebno vidio, nemam zamjerku..
Pepe - Masina! Borio se divljacki, svaka mu cast.
Albiol - Panj, sigurno bi pobjedili da nije uradio glupost.
Marcelo - Slabo se primjetio, al' izborio penal...
Xabi - Jedna od losijih partija..
Khedira - U defanzivi sve ok, al' je morao zabit onaj sut u 90', imao je toliko opcija, mogao nam je donijeti 3 boda.
C. Ronaldo - Dobar je bio, nije imao srece, pogodio stativu i onaj sut glavom sto je Adriano izbio, al' napokon zabio protiv ovih..
Di Maria - Lose igrao u polju, al' eto, odlicni centarsutevi iz kornera...
Benzema - Nije se vidio, jedva cekam Higuaina!

Ozil - Majstor, unio je preokret u tekmu, sve je za 10 :mrgreen:
Adebayor - Bio je nesto bolji od Benzema, al' jedva cekam Higuaina...

Napravili smo puno vise prilika, al' falilo je srece (stativa, izbijanje sa gol crte), dok su oni drzali loptu, ali na svojoj polovini, pogotovo kad je Albiol iskljucen i tako nabijali posjed lopte i dodavanja :lol: Zabili su gol iz gluposti i greske Albiola, koji je nezasluzeno dobio crveni karton, bilo je tu jos igraca, a start nije bio s ledja! Ali mozda je i bolje bilo bez njega, Mou pokazao kakav je majstor vjezbajuci sa 10 igraca, puno bolje smo stajali na terenu sa 10 igraca, stvorili vise prilika, na kraju i zabili gol, a mogli smo i vise... Ne znam je li bio penal za nas, al' kad ga je vec svir'o ono je morao biti crveni ili bar drugi zuti! Tu smo drasticno pokradeni, kao i kod nabijanja lopte Messija! Jasno je da je sudija bio blagonakljonjen prema Barceloni. Na kraju, mogu biti zadovoljan, iako nismo dobili! I da smo dobili bili bi na minus 5 i opet ne bi stigli za ovih nekoliko kola... Ali ono sto me raduje je igra i pokazali smo da smo bolji sa 10 igraca, ako ponovimo ovako nesto u kupu, trofej ne smije izostati.

Ne mogu da prezalim sto velemajstor Kaka nije igrao! Istina je da nije u formi, da je bio povrijeden, al' on moze jednim potezom rijesiti tekmu, nadam se da ce vec u kupu dobiti priliku!

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 17 apr 2011, 11:40

Eh, evo kakav zelim i ocekujem sastav u srijedu:

-------------------------------------------------Casillas-------------------------------------------------------------
--------Ramos------------Pepe-------------------------------Karvaljo------------------Marcelo------------------
------------------------------------Kedira-------------Xabi--------------------------------------------------------
--------Kaka--------------------------------Ozil------------------------------------C. Ronaldo--------------------
-------------------------------------------------Higuain-------------------------------------------------------------

Ne vjerujem da ce Kaka poceti od prve minute, ali nadam se da igrati veci dio meca, jer Di Maria nije zadovoljio sinoc.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2011, 12:04

ja sam zadovoljan sinocnjom predstavom Reala,sad idu 3 utakmice biti ili ne biti to je mnogo vaznije 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2011, 12:34

Onaj gore rece kako je Real veci klub od Barce? Moze li neko biti klub, ko se se odrice igraca koji su zivot dali Realu (Raul, Guti, Morientes, Salgado ...), zbog toga je Real smijesan klub, pa mijenjate igrace kao carape, potrosili ste milione i milione na igrace, ali milioni ne donose titule, znate vi to iz iskustva haha.
Te titule prije 100 godina sto ste osvajali, stavite ih znate vec gdje, ne zivite u proslosti, zivite u sadasnjosti, a sadasnjost je Barcelonina.
Vi se ponosite sa 18 nakih regionalnih titula iz perioda 1900. - 1932. hahahhaha, a onda od 1932. - 195. (tacka je za neku godinu, jer ja nisam historicar kao vi frankovci :lol: ).
Zivite od historije, to sto ste osvojili 18 puta neko takmicenje kada je tek fudbal ugledao svjetlo dana, pomoci ce vam da sada osvojite Kup, Ligu i LP hahahaha, naravno da hoce, kao i prosle godine :D .
Btw. jos nesto sto se tice historije, kada ste osvojili 6 titula u jednoj sezoni? Nikada, to nije niko uspio, samo BARCA. MES QUE UN CLUB!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 17 apr 2011, 12:36

Dobra stara izlika navijača Barcelone. Mi igramo predivnu,prelijepu pas igru i onaj tko ne igra tako forsira antinogomet i spriječava njegov napredak. Tom logikom dolazimo do zakljucka da je pobjednik utakmice onaj koji odigra vise tocnih dodavanja i koji ima vise vremena loptu u nogama. Halo? Svrha nogometa je zabit gol,bolji je onaj kojem to uspijeva,taj nosi i osvaja,ostalo je nebitno.
Real Madrid sinoc nije pobjedio,ne govorim o sinocnjem slucaju nego vise ovako opcenito. Ali nazivanje njegove igre antinogometnom,destruktivnom i rušilačkom,kao i igru Intera zbog kojeg su ih katalonska gospoda nagradila "uljudnim" tušem prskalicama na kraju utakmice, je u najmanju ruku smiješno. Mislim da je preočito da se na taj nacin nastoji prekriti pad one velike superiornosti iz prošlih sezona i stvoriti pogodno tlo za blaćenje daljnih uspjeha Reala,koji će s rastom momčadi i s vremenom biti neizbježni. Realovac sam,ali ruku na srce Barca igra divan nogomet,to joj vrijedi priznati. U nekoj teoriji bi čak rekao da je igrala,a da ne igra vise,ali otisao bi predaleko,pa eto neka na tome ostane.
Real je sinoc bio mnogo konkretniji,igrao na brzinu i na prodornost svojih uzdanica,krilnu igru koju nastoji uklopiti u razvoj svog novog identiteta sa snažnom destrukcijom protivničke sredine terena. U svojim zadaćama je uspio i izvukao više-manje povoljan rezultat. Necu sad ici onom linijom : Da je moja baba muško zvala bi se Duško,al Real uz malo vise sreće u prvom poluvremenu bi zaključio utakmicu znatno povoljnije. No ajde,necu ni u to ulazit.

Zelim samo upozorit da se sa naznake vlastite nemoci ne trazi uzroke u drugima,nego u samom sebi. Navijaci Barce,ucite iz ovoga.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 apr 2011, 12:38

:lol: :lol:
a kosarkasa....

Pepe je ponovo odigrao vrhunski na poziciji zadnjeg veznog,nakon iskljucenja bio je kao neka vrsta libera...
u svakom slucaju je sam progutao vezni red kitalonaca...
Ako cemo kupovati nekog igraca na ljeto onda nek to bude stoper jer Pepe je idelan za poziciju zadnjeg veznog...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 apr 2011, 12:45

Raul_64 je napisao/la::lol: :lol:
a kosarkasa....

Pepe je ponovo odigrao vrhunski na poziciji zadnjeg veznog,nakon iskljucenja bio je kao neka vrsta libera...
Ako cemo kupovati nekog igraca na ljeto onda nek to bude stoper jer Pepe je idelan za poziciju zadnjeg veznog...
Potpis, mada izjava Mou-a da je Mateos nas Pique samo da mu fali iskustva mi daje neku nadu.. Iskreno bi volio da se i Carvajal uvrsti u prvi tim pa ga po posudbama malo iskalit i isprofilirat..

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 apr 2011, 12:49

poklonjen vam je bod, poklonjen penal , jer drugacije ne znate dati gol.
Vjerovatno sada mislite da ste ravnopravna ekipa Barceloni ???
Sta vas ceka ovo je bila samo predigra.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 apr 2011, 12:51

Andres je napisao/la:Vjerovatno sada mislite da ste ravnopravna ekipa Barceloni ???
Da.

pa makar i sa 10 igraca ako treba
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2011, 12:52

Raul_64 je napisao/la::lol: :lol:
a kosarkasa....

i ja ovo potpisujem,Pepe igra strasno na poziciji def. veznog :twisted: :D

i naravno treba nam jedan stoper jer Albiol je panj to sam rekao i prije utakmice,a potvrdilo se i a terenu 8-)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 apr 2011, 12:57

nada uvjek zadnja umire.
Logicno je da sutite jer vas je sudija lagano pronosao i lagano pogurao.o tome ne polemisete ???Sto li boze ???
Messi zasluzio karton.On je nabio lopptu jer je imao pravo nabiti.Lopta je krenula izaci on je mogao da uradi sa nje sta god hoce.Sudijski zvizduk ???? Gdje si ga ti cuo.nece sudija zvizdat zato sto misli da messi nece stici loptu.
Alves trebao dobit zuti ???? Pa jel te stid, pa dobili ste penal a kontakta nije ni bilo , jos hocete i karton.To ti je ono , sudija shvatio kakvo je sranje uradio pa potom ono kao eto necu mu dat zuti.
Smjesno vodjenje utakmice.Logicno da je Real morao postici pogodak , jer kad vec igrom ne mozes , daj im penal ni zasta.Ovo je zaista bio ni zasta penal , jer ono se ne bi kod nas sviralo.Ono kada je Casillas sapleo Villu koji je dosao priej do lopte u odnosu na ono je penal i direktan crveni za ikera.
Al nebitno, sudije su vas vazda mazile.Kad covjek rece na areni3 : tek 4 vrti penal za Barcelonu u citavoj sezoni la Lige.Koji bgti za Real ??? Racunavsi ovaj nepostojeci sinoc ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2011, 12:58

Pepe za mene licno puno bolje igra na poziciji zadnjeg veznog, pocevsi od one utakmice nase repke gdje nas je sam pobjedio...da su pametni da prodaju Lassa i Albiola i kupe nekog dostojnog stopera,koji ce nekad mjenjati Pepe-a kad ovaj bude na zadnjem veznom,kad bude potreba ko sinoc da se npr igra sa tri,ili da nekad on pocne umjesto Khedire
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 apr 2011, 13:05

Andres je napisao/la:poklonjen vam je bod, poklonjen penal , jer drugacije ne znate dati gol.
Dabogda još 1000 pasova beskorisnih imali, neće vazda Adriano s gol linije skidat
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 apr 2011, 13:08

Toxicity je napisao/la:
Andres je napisao/la:poklonjen vam je bod, poklonjen penal , jer drugacije ne znate dati gol.
Dabogda još 1000 pasova beskorisnih imali, neće vazda Adriano s gol linije skidat
nece zato ni sudija madridista uvjek svirati za svoje miljenike ne postojece penale ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 13:11

Hahahah, **** majku sad im ne odgovara ni taktika protivnika :D Ja mislim da je najbolje da su im se nasi igraci naguzili i da smo skolili Ikera sa gola, da bi onda bilo ravnopravno. Koji vunari... dobro Brnjo rece jednom, oni su skupina morona!

Puta Barca, puta Catalunya!
Andres je napisao/la: nece zato ni sudija madridista uvjek svirati za svoje miljenike ne postojece penale ;)
De Andres nemoj molim te, ti si jedan od rijetkih Culesa s kojim se moze fino pricat. Ako cemo realno, sudjenje je bilo kriminalno i po jedne i po druge. Kao prvo, crveni za Albiola je bio samo u Munizovoj glavi, kao i penal nad Marcelom, a i trebas imat na umu da je Messi u zadnjoj minuti trebao dobiti cist zuti karton sto bi znacilo da propusta finale Kupa kralja, zato molim te, o sudjenju vise nijedne...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2011, 13:12

penal je bio cist kao suza samo vi Katalonci i onaj lik sa zaljepljenim usima to ne zelite da priznate.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 apr 2011, 13:13

Pustite Andresa nije on sav svoj, znate valja biti toliko iskompleksiran, pa to je tesko, navikao je on da Barca ima pomoc sudija u velikoj mjeri, i sinoc kad je to bilo u manjoj to njemu tesko pada kao i uostalom valdesu,alvesu i ostalim igracima Barce, penal nad Marcelom je bio, sad sam gledao, i Alves nije imao potrebe da ide uopste klizeci, loptu nije dirnuo, a Marcela je malo zakacio, ovaj to iskoristio i penal, Barca je trebala u finalu kupa igrati bez dva igraca, ali to je Barca, mora imati pomoc sudija.. Nego dobro Mourinho rece kad je zadnji put Barca imala 10 igraca protiv neke jace ekipe(iako su to njeni igraci zasluzili)??? ili kad je neka utakmica koja je bila izjednacena zavrsila sa 11 igraca protivnickog tima(naravno Barcina)??? Inace Real treba da zadrzi ovu ekipu, trenera, i ne treba nesto previse da trosi, mozda jedino da dovedu Cesca za neke ogromne pare kad vec hoce ici, neka ide u Real to bi bilo presmijesno...
Celik!3,2,2.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 apr 2011, 13:14

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:13, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.