Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

adrenaline323
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la adrenaline323 » 08 jun 2025, 12:33

Nek je otisao ako je trebao biti na klupi protiv Slovenije a da ispred njega igraju Basic i Saric. Bolje mu se spremiti za Bundesligu nego da gubi zivce na klupi reprezentacije u kojoj je starter Tahirovic koji simulira trcanje.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 08 jun 2025, 12:36

Ma vidite ovdje obje strane nisu čiste.

Huseinbašić realno Bosnu i Hercegovinu ne gleda kao svoju domovinu. Izabrao je Njemačku a kada ga nisu pozvali nekoliko puta onda je shvatio da tu nema mjesta i da će sreću potražiti kod nas. On je ovdje zbog sebe, ne zbog naše jedne jedine.

Barbarez realno nema pojma, kako sa taktičke strane tako i sa pristupa igračima očigledno. Nema razloga da Huseinbašić jučer ne započne, budući da smo započeli sa 2 zadnja vezna od kojeg je jedan Šunjić, koji realno od tehnike nema apsolutno ništa i koji je tu za udaranje sa najjačim reprezentacijama kad se branimo. A to nam nije trebalo protiv San Marina.

Zaključak; Huseinbašić je pogriješio što je otišao, ali i Barbarez je pogriješio što ga nije koristio, kad će ako ne protiv San Marina.
Grupa iznad svakog pojedinca.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 jun 2025, 12:40

Riquelme1921 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:36

Huseinbašić realno Bosnu i Hercegovinu ne gleda kao svoju domovinu. Izabrao je Njemačku a kada ga nisu pozvali nekoliko puta onda je shvatio da tu nema mjesta i da će sreću potražiti kod nas. On je ovdje zbog sebe, ne zbog naše jedne jedine.

Barbarez realno nema pojma, kako sa taktičke strane tako i sa pristupa igračima očigledno. Nema razloga da Huseinbašić jučer ne započne, budući da smo započeli sa 2 zadnja vezna od kojeg je jedan Šunjić, koji realno od tehnike nema apsolutno ništa i koji je tu za udaranje sa najjačim reprezentacijama kad se branimo. A to nam nije trebalo protiv San Marina.

Zaključak; Huseinbašić je pogriješio što je otišao, ali i Barbarez je pogriješio što ga nije koristio, kad će ako ne protiv San Marina.
Potpisujem sve što si napisao!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2025, 12:41

kempes je napisao/la:
08 jun 2025, 11:49
kempes je napisao/la:
10 maj 2025, 00:23
Igrac poput jeftinog petit keksa, nema tu nicega.
Ovo ga najbolje opisuje. Gledao sam ga jedno 10 puta, nikad nista nije napravio.

I onda oni isti koji su 10 godina kmecili o disciplini brane takvog igraca. Ako Janelt i Jankovic dobiju dozvolu tesko bi bio na spisku svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KrajinaKing
Kontakt:

Post Postao/la KrajinaKing » 08 jun 2025, 12:44

A možda momak hoće odmor ko i Džeko, Demirović, Šunjić i Bico? Ne znači da je odmah sukob na relaciji Denis-Sergej.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 jun 2025, 12:44

Cartman je napisao/la:
08 jun 2025, 12:41
kempes je napisao/la:
08 jun 2025, 11:49
kempes je napisao/la:
10 maj 2025, 00:23
Igrac poput jeftinog petit keksa, nema tu nicega.
Ovo ga najbolje opisuje. Gledao sam ga jedno 10 puta, nikad nista nije napravio.

I onda oni isti koji su 10 godina kmecili o disciplini brane takvog igraca. Ako Janelt i Jankovic dobiju dozvolu tesko bi bio na spisku svakako.
Jankovic je po tom pitanju jos gori od njega, bas teski boliqrac u igri bez lopte, mrsko mu zivit. Ipak, ima neke druge karakteristike koje ga stavljaju ispred svih nasih veznjaka pa mi nije cudno sto nam je interesantan.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jun 2025, 12:49

coelho41 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:04
19vendetta87 je napisao/la:
08 jun 2025, 11:52
coelho41 je napisao/la:
08 jun 2025, 10:59
Pa iskreno ja ne znam kako mogu psihički trpit naše novinare i navijače. Kojekakve poruke na mrežama, komentare i na sve to će ga sad yebavat što je izjavio da psihički nije spreman jer kod nas je to i dalje za šprdnje. Ja isto ne znam bil mogo izdržat yebavanje matere unutar i okolo repke za sve.
Onda su se Saka i Rashford trebali ubiti zbog komentara nakon promasenih penala u finalu...
I kako je država poslije reagovala? Stali iza igrača. Kad će neko kod nas pokrenut kampanju da se malo smanje uvrede prvo s tribina, pa tek onda ostalo.
Reagovala drzava jer su navijaci okrenuli na rasizam, a to je dosta kompleksniji problem.
Bas bi drzavu bolio qurac da im navijaci samo psuju majku, zenu i ostale uvrede da im pisu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 08 jun 2025, 13:06

Prvi bih njega startao umjesto Tahirovica, i iz utakmice u utakmicu mi je Sergejova fascinacija Tahirovicem nejasna. Imajuci to u vidu, a i sa pretpostavkom da nisu neki privatni problemi, napustanje priprema na ovaj nacin je infantilno ponasanje. Niti on ima nekih kredita od ranije za kojim ce posegnuti kao argument da bas MORA startati, niti je ovo svakako nacin. Svlacionica nam je ocito puna jako jako krhkih ega.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 08 jun 2025, 13:07

Pljuvati najveće legende naše reprezentacije, zbog ove mlohave kite, koji do “neki dan” nije htio igrati za nas, čak davao prednost njemačkoj mladoj reprezentaciji, igračić koji je mrtvi prosjek, nema kuveta u sebi ama baš nikako, pokazuje kakva je naša nacija. Nikakva.
Oni koji ne podnose Barbu i ostalu ekipu, svakim danom samo čekaju bilo šta da bi se zalijepili na to, te onda po par dana pljuvanje i vrti se ista priča.
Žao mi je dobrih, poštenih, realnih naših ljudi, ali zbog ovakvih likova koji stalno pljuju, pljuju i pljuju, ne zaslužujemo ništa dobro, nikakvu sreću, ama baš ništa pozitivno. Pa crkni konjino u negativi, nisi za bilo šta drugo.

Puna podrška Barbarezu s moje strane, i apsolutno podržavam tjeranje sve i jednog koji misli da je vrijedniji, bolji od kolege pored. Ovo treba da je reprezentacija države, TIM, da dišu ko jedan, da bodre jedan drugog, a ne da plačipi.ke svako okupljanje cmizdre.

Zamisli da ovi danas imaju uvjete kao što su ih imali Barbarez, Spaha i ostali u ono vrijeme, pa ja mislim da se nebi odazivali uopšte na pozive. I opet takvi dobijaju podršku u odnosu na naše legende. Jadno društvo, jadna nacija, zato i jesmo u svemu ovakvi kakvi jesmo. Nikakvi!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 jun 2025, 13:22

Momak je sasvim korektan a drugo je ponašanje našeg selektori koji zove menadzerske igrače koje treba prodati ispred onih koji mogu dati nešto repki. Obit ce nam se to o glavu kad tad vidjet ćete prvo Ahmedhodzic i Hadzikadunic, onda Bajraktarevic (ako trpiš Tahirovica trpi i njega kad je igra) i Gazibegovic, sad Huseinbasic, a ne treba zaboraviti da najbolji golman lige koji je zaslužio davnih dana poziv medju 3 golmana repke to ne može ostvariti sve dok se Zlomislic ne povrijedi ali nek je tu onaj iz Veleza sa 30 godina za kojeg znaš sigurno da nikad nije i nece biti kalibar za prvi izbor, nadam se da nećemo spasti ni na Muftica ali za njega bar ima sansi da izraste u dobrog golmana a prvo za to mora otići iz naše lige jer tu napredovati ne može.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 jun 2025, 13:26

Steta mlad je, tek 23 napunio, a vec imati preko 50 utakmica Bundeslige, Europe…
Vraca se u Bundesligu, imao je sjajnu asistenciju protiv Nizozemske i od tad nije vise bio u prvih 11
Znaci 8 utakmica je ignorisan i ja bih otisao
Usao sam u Bundesligi i odoh se spremat
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jun 2025, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 08 jun 2025, 13:28

Ovo je do sada nevidjeno u svijetu.

Zbog petit keksa koji je odlucio na pola okupljanja da ide na plazu se razapinje selektor koji ima omjer 3/3 a uskoro i 4/4.
Zadnja izmjena: kempes, dana/u 08 jun 2025, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 08 jun 2025, 13:29

CAZIN je napisao/la:
08 jun 2025, 12:40
Riquelme1921 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:36

Potpisujem sve što si napisao!
potpis!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 jun 2025, 13:32

Petit keks!
Svi nasi veznjaci su tu negdje.
Nema tu suhog kvaliteta.
Cinjenica da je Dzeko napadac, najkreativniji veznjak u repki, dovoljno govori.

TommyHilfiger
Kontakt:

Post Postao/la TommyHilfiger » 08 jun 2025, 13:43

kempes je napisao/la:
08 jun 2025, 13:28

Zbog petit keksa koji je odlucio na pola okupljanja da ide na plazu se razapinje selektor koji ima omjer 3/3 a uskoro i 4/4.
Da li je Sergej nas GOAT? :yawn:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 jun 2025, 13:52

TommyHilfiger je napisao/la:
08 jun 2025, 13:43
kempes je napisao/la:

Mislim da niko nikad nije startao 4/4. Neka me neko ispravi ako grijesim. :yawn:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jun 2025, 14:04

Ko god od važnih igrača odluči da se uključi u pokret bolikurcizam, ovakvih kao što su ovi trenutno imamo u našoj premijer ligi,Grahovca i Kulašina u Borcu, Šošića u Želji. Ove uvrijeđene mlade neka idu kod Alije Sutovića neka im pomogne psihički.
BosnaE

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 08 jun 2025, 14:12

Ima dobrih hodža u Visokom, da mu rezervišemo termin dok nije otputovao u domovinu.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 08 jun 2025, 14:18

Mogli je napisao/la:
08 jun 2025, 13:52
TommyHilfiger je napisao/la:
08 jun 2025, 13:43
kempes je napisao/la:

Mislim da niko nikad nije startao 4/4. Neka me neko ispravi ako grijesim. :yawn:
Od goat statusa ga samo dijeli, da li moze nadmudriti Ragnicka :problem:

Da mu okosnicu ekipe ne cine cvajtasi bilo bi moguce.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 08 jun 2025, 14:24

Mogli je napisao/la:
08 jun 2025, 12:09
Ma i pristao je igrati za BiH samo jer je mislio da ce biti glavni i igrati svaku. Cekao Bausteliju dok nije postalo jasno da nema ni blizu kvalitet za njih. Jeste bolji od ovih veznih koje Pokeras forsira al da mi je zao sto nas je dijasporac napustio, ne. :yawn:
Ma otisao ne otisao. To je svakako nasa reprezenzacija dijasporaca, uvijek bila i ostat ce. Eh eto bas ce cinit kostur ekipe lokalne gumene glave, jedina evropska drzava bez olimpijske medalje. Osvoji ona Pudar 18. mjesto udaramo se nogom u guzicu, sudi onaj Peljto Ligu Prvaka, ko da je osvojio istu :rol:

Strogo se vojnicki ponasat prema dijasporcima, lizat im daMu ako treba, ipak ovisi eksistencija i reprezentacije i drzave o njima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 7 gostiju.