Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

babino
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la babino » 08 jun 2025, 13:07

emir79 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:56
Hadzikadinić, Ahmedhodžić, Huseinbasić, Hadžiahmetović, Gazibegović...

Niz se nastavlja, a samo se pitam je li selektor svjestan šta radi i koliko pravi razdor u reprezentaciji. Ko je sledjeći? Dedić? Možda i njemu pukne film zbog narcisa koji je umislio da je Mourinho.

A i ovi koji ga podržavaju ,kad Austrija odradi svoje, možda se kuče po glavi.
ovakvi ko brat @hurem ce i tada samo reci da je to nasa realnost i da vjeruje u proces o kojem prica SŠ...

ko jucer nije skontao da ovo ne valja, nece nikada.

lik se syeba pricajuci o patriotizmu a otjera djecu koja su se odrekla ozbiljnih drzava da bi sada igrali polovnjaci koji nisu mogli za hrvatsku:-)

volio bih da mi neko objasni sta je do sada strucno vidio u radu naseg strucnog staba:-)

Ljudi imaju svoje igrace, drugih se lako odricu kao da smo brazil yebote...i slusam ga jucer, ispade da je samo do 'muda' sto smo se patili sa najlosijom repkom na svijetu:-)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jun 2025, 13:08

babino je napisao/la:
08 jun 2025, 13:07
emir79 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:56
Hadzikadinić, Ahmedhodžić, Huseinbasić, Hadžiahmetović, Gazibegović...

Niz se nastavlja, a samo se pitam je li selektor svjestan šta radi i koliko pravi razdor u reprezentaciji. Ko je sledjeći? Dedić? Možda i njemu pukne film zbog narcisa koji je umislio da je Mourinho.

A i ovi koji ga podržavaju ,kad Austrija odradi svoje, možda se kuče po glavi.
ovakvi ko brat @hurem ce i tada samo reci da je to nasa realnost i da vjeruje u proces o kojem prica SŠ...

ko jucer nije skontao da ovo ne valja, nece nikada.

lik se syeba pricajuci o patriotizmu a otjera djecu koja su se odrekla ozbiljnih drzava da bi sada igrali polovnjaci koji nisu mogli za hrvatsku:-)

volio bih da mi neko objasni sta je do sada strucno vidio u radu naseg strucnog staba:-)

Ljudi imaju svoje igrace, drugih se lako odricu kao da smo brazil yebote...i slusam ga jucer, ispade da je samo do 'muda' sto smo se patili sa najlosijom repkom na svijetu:-)
Uvijek si bio realan :yawn: :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 08 jun 2025, 13:13

Ono sto mi je zapalo za oko i zaparalo usi je izjava u vezi Tahirovica, gdje Sergej govori o njemu u superlativima i daje mu sansu kad nije igrao za Ajax.
Odmah mi na pamet padne mali Bajraktar. Pa i on je u slicnoj situaciji. Sto njemu nisi dao sansu, sto njega nisi stavio da igra protiv SM, da mu malo dignes moral. Pa i on je mlad, budućnost repke i u istoj situaciji kao i Taha.
I sto je najgore, jucer nam je trebao da probije, da dribla po strani.
I Jos na pressu kaze da nam je trebao neko "sa vicem" u igri. Pa imaš ga a nisi ga pozvao.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 08 jun 2025, 13:14

Igrali su i ti kojih se odriče, pa opet ništa bolje nismo izgledali.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 08 jun 2025, 13:15

Vi imate prevelika očekivanja za nekog ko nikada u životu nije radio posao koji radi evo sada. Nije fudbal gledao 15 godina, kamo li trenirao nekog.
Grupa iznad svakog pojedinca.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 jun 2025, 13:16

Riquelme1921 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:15
Vi imate prevelika očekivanja za nekog ko nikada u životu nije radio posao koji radi evo sada. Nije fudbal gledao 15 godina, kamo li trenirao nekog.
Bracaa ne treba vise nista ocekivati vao od njega
Imamo 9 bodova, a vjerovatno cemo imati 12 do Austrije
To nam je prioritet, a vidjet cemo sta cemo poslije
Kad smo mogli Nizozemskoj bos uzet, ne sumnjam da mozemo igrati s Austrijom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jun 2025, 13:18

NoDi80 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:16
S ovakvom igrom samo 3 komada mozes primit od Austrije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 jun 2025, 13:20

19vendetta87 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:18
NoDi80 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:16
S ovakvom igrom samo 3 komada mozes primit od Austrije
Istina brate, ali siguran sam da nece biti ista igra
Nije valjda tolika budala, vidjet ce protiv Slovenije kad stavi normalna krila da ce to biti puno bolje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 08 jun 2025, 13:21

Zapalo mi je za uho njegova izjava gdje kaze da je bilo 5 prilika da igraci proture loptu i da bude gol, a tako i jeste bilo. Bilo je toliko rupa u odbrani ljudi, amaterskih gresaka, gdje bi neke ekipe iskoristile id obile 5 0.. Ruku na srce, da je Bazdar dao gol Bog zna kolko bi bilo. Nismo u nekim situacijama ni imali srece, a onda zavlada panika i kriza, i tesko je dat gol. Kazu temperature su iste svima; pa jesu, al nije isto kad se branis i ides nametnut tempo i dat gol, dosta ti je teze. Sve u svemu, utakmica nije bila dobra, al ne ttreba bas ni crno gledat. Mnoge repke imaju ovakve momente, ne cudi me da Austriji daju brze gol nego ovima, to je fudbal, treba ti i srece i znanje.
Samo mi nije jasno zasto igras sa dva zadnja vezna i bez klasicnog krila ovakve meceve, gdje moras probijat po strani. Pored toga, bekovi uopste nisu prodorni sto je i razumno jer ne igraju te pozicije, al mogo je Dedica desno stavit.
Imamo dobru podlogu, kad imas 12 bodova i momentum dosta ti je lakse, raste moral u ekipi i ne sumnjam da ce s Austrijom bit gutavo. Imamo odlicne stopere, i oni su nam vjerovatno najbolja karika ekipe, bar po imenima. Takodjer i bekovi kad igraju Dedic i Kolasinac.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jun 2025, 13:23

Kobayashi je napisao/la:
08 jun 2025, 13:13
Ono sto mi je zapalo za oko i zaparalo usi je izjava u vezi Tahirovica, gdje Sergej govori o njemu u superlativima i daje mu sansu kad nije igrao za Ajax.
Odmah mi na pamet padne mali Bajraktar. Pa i on je u slicnoj situaciji. Sto njemu nisi dao sansu, sto njega nisi stavio da igra protiv SM, da mu malo dignes moral. Pa i on je mlad, budućnost repke i u istoj situaciji kao i Taha.
I sto je najgore, jucer nam je trebao da probije, da dribla po strani.
I Jos na pressu kaze da nam je trebao neko "sa vicem" u igri. Pa imaš ga a nisi ga pozvao.
tako je a razlog je jasan jer je glupander on svake 2 minute sam sebe pobije sa glupostima kolje valja

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jun 2025, 13:28

Naljutio se juce. Rekao je da do kraja utakmice sa Slovenijom nema nargile.
Zbog toga je Huseinbasic i napustio ekipu, treba mu koji dim da se smiri.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 08 jun 2025, 13:32

dedo26 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:21
Zapalo mi je za uho njegova izjava gdje kaze da je bilo 5 prilika da igraci proture loptu i da bude gol, a tako i jeste bilo. Bilo je toliko rupa u odbrani ljudi, amaterskih gresaka, gdje bi neke ekipe iskoristile id obile 5 0.. Ruku na srce, da je Bazdar dao gol Bog zna kolko bi bilo. Nismo u nekim situacijama ni imali srece, a onda zavlada panika i kriza, i tesko je dat gol. Kazu temperature su iste svima; pa jesu, al nije isto kad se branis i ides nametnut tempo i dat gol, dosta ti je teze. Sve u svemu, utakmica nije bila dobra, al ne ttreba bas ni crno gledat. Mnoge repke imaju ovakve momente, ne cudi me da Austriji daju brze gol nego ovima, to je fudbal, treba ti i srece i znanje.
Samo mi nije jasno zasto igras sa dva zadnja vezna i bez klasicnog krila ovakve meceve, gdje moras probijat po strani. Pored toga, bekovi uopste nisu prodorni sto je i razumno jer ne igraju te pozicije, al mogo je Dedica desno stavit.
Imamo dobru podlogu, kad imas 12 bodova i momentum dosta ti je lakse, raste moral u ekipi i ne sumnjam da ce s Austrijom bit gutavo. Imamo odlicne stopere, i oni su nam vjerovatno najbolja karika ekipe, bar po imenima. Takodjer i bekovi kad igraju Dedic i Kolasinac.
Tako je.
Ko je igrao bilo kakav sport po zvjezdanu i na +35, zna kako je.

Drugo, ova ekipa je izasla sad i nikad prije niti ce ikad poslije.

Treće, ovi iz SM su ginuli jer njima odgovara da Rumunija i Svedska budu 2. u svojim grupama da bi oni preko LN isli u baraz.

Četvrto, nervoza se uvukla jer je ovo bila unaprijed upisana pobjeda. A ne tako davno u slicnoj utakmici gdje smo već upisali pobjedu, nas je Lux rastavljao na proste faktore. Neiskustvo i pritisak, a znaš da moras pobjediti ili je kraj svijeta.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 jun 2025, 13:39

Kobayashi je napisao/la:
08 jun 2025, 13:32
dedo26 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:21
Tako je.
Ko je igrao bilo kakav sport po zvjezdanu i na +35, zna kako je.

Drugo, ova ekipa je izasla sad i nikad prije niti ce ikad poslije.

Treće, ovi iz SM su ginuli jer njima odgovara da Rumunija i Svedska budu 2. u svojim grupama da bi oni preko LN isli u baraz.

Četvrto, nervoza se uvukla jer je ovo bila unaprijed upisana pobjeda. A ne tako davno u slicnoj utakmici gdje smo već upisali pobjedu, nas je Lux rastavljao na proste faktore. Neiskustvo i pritisak, a znaš da moras pobjediti ili je kraj svijeta.
Tako je tebra. Da je bilo petnaestak stepeni ja sam siguran da bi dobili najmanje 4-0.

A pored toga treba reci i da
slika

:yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jun 2025, 13:40

08 jun 2025, 13:28
Pa neko napisa da su sinoć u Kultu odma poslije tekme pušili nargile, kakve crne zabrane :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 08 jun 2025, 13:40

Ja mislim i na +35 da je navijacima bilo mrsko sjedit u hladu a kamo li igracima loptat.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jun 2025, 13:42

baboedindzeko09 je napisao/la:
08 jun 2025, 13:40
Pa neko napisa da su sinoć u Kultu odma poslije tekme pušili nargile, kakve crne zabrane :urnebes:
To je oprostajna sa Miretom, na njegovu inicijativu su dosli.
Mogli je napisao/la:
08 jun 2025, 13:39
Braca, jesi vidio kako su Beli i sin emotivno proslavili gol Dzeke?

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 jun 2025, 13:43

kempes je napisao/la:
Ja mislim i na +35 da je navijacima bilo mrsko sjedit u hladu a kamo li igracima loptat.
Nasi su i vecinom odrasli u Njemackoj i Austriji gdje nisu navikli na ovakve temperature. Dok konobari iz San Marina imaju iskustva sa radom i na vecoj sparini. Treba to sve uzeti u obzir. :yawn:
08 jun 2025, 13:42
Braca, jesi vidio kako su Beli i sin emotivno proslavili gol Dzeke?
Lijepo da provodi malo vrijeme i sa porodicom pored ispijanja kafa sa tinejdzerima. :yawn:

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 08 jun 2025, 13:45

Nemojte tako, treba mu vremena - jedno 2 ciklusa da se stvori okosnica tima i skonta koju formaciju da igra i da se vrijeme ustabili; ne valja ganjat loptu na 30+ :mrgreen: :urnebes: a da, bilo je povrijeđenih koji nisu mogli igrati protiv San Marina. I to treba uvažiti. Vi odmah napali čovjeka...nije fer :mrgreen:

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 08 jun 2025, 13:46

Kakvo ublehanjere je porediti Luksemburg i San Marino :crazy:

Luksemburg je sastavljen od profesionalnih igrača, gdje bi barem 5 njih imalo mjesta u našoj reprezentaciji vazda. I više od toga, ali eto da ne idemo u diskutabilno.
Niti jedan igrač San Marina ne bi bio ni u TOP 1000 naših fudbalera. Dakle, da im suprostaviš ekipu Srednje medicinske škole, to bi bila egal utakmica, gdje bi ovi učenici bili blagi favoriti.

Ne postoji razumno objašnjenje da protiv San Marina igraš s Katićem, Barišićem i Malićem u zadnjoj liniji, tri stopera. Da je kako treba, čak bi na stopera vratio nekog ko zna itekako lopte.
Ne postoji razumno objašnjenje da su nam bekovi Malić i Burnić, koji to nisu, nisu nikad igrali i koji ne znaju kretnje za to. Dakle, da je teren prazan, bez protivnika, ne znaju to igrati.
Ne postoji razumno objašnjenje da ti bilo ko od stopera/veznjaka diže loptu protiv San Marina. Kada je Tahirović prvi put uradio, hajde da jednom i oprostiš, ali on je to uradio deset puta.
Ne postoji razumno objašnjenje da kvazi fudbaler Hajradinović protiv San Marina ne može kreirati ništa, a da ga se drži unutra.
Ne postoji razumno objašnjenje za nervozu u svim situacijama, pri prijemu, pri šutu, pri pasu.
Ne postoji razumno objašnjenje da su ti izvođači prekida likovi koji 10 prekida zapucaju.

I na 35+ je stotinu puta teže igrati likovima kojima fudbal nije prioritet i koji odrade termin-dva sedmično. Ljudi nisu mogli hodati nakon 10-15 minuta po poluvremenu koje kao trče. Ko da nikad nisu igrali i na gorim temperaturama (juli i august su vazda gori), ko da se velika takmičenja ne igraju po gorim itd.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 08 jun 2025, 13:50

baboedindzeko09 je napisao/la:
Ja sam taj :D Samo nije bilo Huseinbašića, na njegovo mjesto uletio Hadžikić. :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 14 gostiju.