Kad bi im FK Sarajevo toliko bilo sveto, gdje bismo mi bili…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Raja , hoce li sutra bit pred stadionom prodaja karti za ovaj Humanitarni derbi
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Treba malo temu oziviti ajde bacajte transfer spekulacije makar laž bile 
-
- Kontakt:
Hoće, na zapadu.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 23:08Raja , hoce li sutra bit pred stadionom prodaja karti za ovaj Humanitarni derbi
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Danas Pjanic na pitanje o dolasku u Sarajevo kaze: Vidjecemo, nisam jos nista odlucio. Moram porazgovarati sa zenom i sinom
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hvala buraz .Pendulum je napisao/la: ↑07 jun 2025, 23:21Hoće, na zapadu.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 23:08Raja , hoce li sutra bit pred stadionom prodaja karti za ovaj Humanitarni derbi
Gore na kontejneru na zapadu ili ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Osjeti se da je reprezentativna pauza i kad nema utakmica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sav respekt za Mireta ali ne treba hvala.Ja ne vjerujem da bi imali puno koristi od njega a obzirom da je zeljovac ne bi igrao za kikiriki.Bolje negdje drugo uloziti te pare.
Valjda šarne neko da ubijemo ovu dosadu,prozivka ne vjerujem da je u utorak.Rano mi to djeluje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
johntravolta123 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:51Jel ovo negdje potvrdjeno ?
Da hocemo krenut ubi ova pauza haha
"Od 10. juna krećemo. Želimo napraviti kvalitetnu ekipu i napraviti iskorak u Europi. Krajnji cilj je plasman u grupnu fazu Konferencijske lige."
Zekić ovako reče za oslobođenje prije 2-3 sedmice mada se i meni čini da je prerano
Prozivka 10. A pripreme pocinju 20.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2025, 15:10Sav respekt za Mireta ali ne treba hvala.Ja ne vjerujem da bi imali puno koristi od njega a obzirom da je zeljovac ne bi igrao za kikiriki.Bolje negdje drugo uloziti te pare.
Valjda šarne neko da ubijemo ovu dosadu,prozivka ne vjerujem da je u utorak.Rano mi to djeluje
Jest pretoplo danas al kakva je ovo bruka od posjete na derbiju legendi.. nije mi jasno ni sto su stavili ovaj termin al ova imena zasluzuju vise
Bruka je ovaj termin, ljudi igraju po ovom vremenu, treba da nekog srce opali.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Guzva neka i guranje na utakmici Njemačka- Francuska...Strah me da Kupresak ne dobije zuti karton.
Ova prozivka 10 tog kakva je obaveza igraca. Jel to ono izvagaju ih izvade krv dobiju 10 setodnevni (do priprema) plan za individualno treniranje i onda idu kuci..
Takodje nema nikakvih info jel Zekic ostaje, nema nikakvi zahvalnica tipovima ko serbcicu soldi rogicu mustaficu niti su objavili da su produzili ugovor
Nisam nigdje mogao nac gdjecemo obavit pripreme, hocemol igrat prijateljske utakmice itd. Jedino protiv Novog Pazara 28 juna cinimi se..
Takodje nema nikakvih info jel Zekic ostaje, nema nikakvi zahvalnica tipovima ko serbcicu soldi rogicu mustaficu niti su objavili da su produzili ugovor
Nisam nigdje mogao nac gdjecemo obavit pripreme, hocemol igrat prijateljske utakmice itd. Jedino protiv Novog Pazara 28 juna cinimi se..
Guli u prvoj protiv Zelenortskih ostrva
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], tuitamo i 73 gosta.