FK Drina Zvornik

neutralan__
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la neutralan__ » 17 apr 2011, 13:02

cikac je napisao/la:
? je napisao/la:@Strauss
$ ? $ " се ? " ? " ? " ?, ? ' новца $ $ $?
? је ' " ? у " ранг...
potpuno se slazem s tobom. samo se nadam da bismo se isto tako slagali i da je u pitanju svlačionica recimo FK Banovići?
FK Buducnost. ;)
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 17 apr 2011, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 apr 2011, 13:13

Zbog cega se brisu moji postovi... nista uvrijedljivo nije bilo, ako se nasao neko uvrijedjen njegov problem ;)

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 17 apr 2011, 13:15

cikac je napisao/la:
potpuno se slazem s tobom. samo se nadam da bismo se isto tako slagali i da je u pitanju svlačionica recimo FK Banovići?
$, " " " ? је у ".
& је % " ? у ?, & " $ $ - $ " $ " " $ ?...
Let's go, Fighter!

"!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 17 apr 2011, 13:28

bas mi je drago da je tako. zivim za dan kad će ? ovako stati u odbranu Banovića.

ipak, ja na ovim slikama vidim vecinom gomilu pesinluka i blata, tj. probleme koji se ne rjesavaju parama, vec zavrnutim rukavima. tuševi, umivaonici, wc šolje... su tu, ako ih mozete primjetiti ispod sloja blata i smeća.
naravno, ovo nije problem vezan isključivo za Zvornik, već podjednako i za ostale dijelove BiH.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 17 apr 2011, 13:31

" ја стао у $ " ? & $ &, него & $ се " " " ? & "(& то " " не ') $ $ $ ?. Јер у " ? - " - "(& ' &) " " % за ? " " $...
Let's go, Fighter!

"!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 17 apr 2011, 15:01

Drina je imala sređene sve prostorije koje su vezane za svlačionice, možda je imala i najbolje u PL, ali protiv prirode se ne može, jesmo li mi krivi što je rijeka Drina nadošla i uništila sve od terena do klupskih prostorija, jesmo li mi možda krivi što nismo ni posle četri mjeseca molbi koje su slane ministarstvu za sport i omladinu da se pomogne FK Drina u obnavljanju onoga što je uništeno dobili odgovor a ni pomoć i uzgred kao što reče momak iz Banovića mi nemamo budžet niti sponzore kao neki veći klubovi iz PL pa da svake sedmice skoro nanovo radimo i obnavljamo neke stvari na terenu i oko njega, radimo koliko možemo i složio bih se samo u jednom da postoje peksini u našem klubu i evo već godinu dana radimo na tome da ih izbacimo iz kluba i daće Bog da ćemo ih izbaciti uskoro.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 17 apr 2011, 15:15

Jbg kako nam je u drzavi tako je i u sportu. Ne razumijem kako oni igraci mogu vrsiti nuzdu u onakvom wc-u. Pa je li igracima tesko skupiti 20-30 KM da neko ocisti onaj WC ako nista. Ja da sam u nekoj organizaciji od koje je Drina trazila pomoc prvi bi ih odbio. I ne samo Drinu nego sve timove koji se tako nemarno odnose prema svojoj imovini.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 17 apr 2011, 15:23

B o X je napisao/la:Drina je imala sređene sve prostorije koje su vezane za svlačionice, možda je imala i najbolje u PL, ali protiv prirode se ne može, jesmo li mi krivi što je rijeka Drina nadošla i uništila sve od terena do klupskih prostorija, jesmo li mi možda krivi što nismo ni posle četri mjeseca molbi koje su slane ministarstvu za sport i omladinu da se pomogne FK Drina u obnavljanju onoga što je uništeno dobili odgovor a ni pomoć i uzgred kao što reče momak iz Banovića mi nemamo budžet niti sponzore kao neki veći klubovi iz PL pa da svake sedmice skoro nanovo radimo i obnavljamo neke stvari na terenu i oko njega, radimo koliko možemo i složio bih se samo u jednom da postoje peksini u našem klubu i evo već godinu dana radimo na tome da ih izbacimo iz kluba i daće Bog da ćemo ih izbaciti uskoro.
Izvini molim te, ako ćeš onakav wc pravdati time da je prije par mjeseci bilo poplava onda jbg. Zamisli da ti je u kući onakav wc. Bil' tad govorio, "jbg, znate, protiv prirode se ne može." Meni ofirno slike gledati, a ne da sam igrač koji se tu mora presvlačiti!?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 apr 2011, 16:53

Šteta za vas, nadam se da ćete se ekspresno vratiti u P.L. jer ste sredina koja ima osjećaj za svoj klub, za razliku od Bijeljine ili sl... Još jednom šteta za vas, ali nadam se da ćete i iz ove epizode nešto naučiti o cirkusu sa iemnom P.L.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 apr 2011, 11:47

[youtube][/youtube]

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 18 apr 2011, 14:05

Nekako ste se prerano predali,nije to sportski.Sad gledam ovaj vaš raspored i vidim da biste pobjedama u sledeća dva kola došli Leotaru na bod,i to uz bolji međusobni omjer,i bili biste na korak od opstanka!

Ima li ikakvog fitilja i žara kod vas da se pokuša pobjediti sledeće dvije? Volio bih da vi ostanete a Leotar ispadne više nego 100 maraka!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 apr 2011, 14:29

Armageddon2012 je napisao/la:Nekako ste se prerano predali,nije to sportski.Sad gledam ovaj vaš raspored i vidim da biste pobjedama u sledeća dva kola došli Leotaru na bod,i to uz bolji međusobni omjer,i bili biste na korak od opstanka!

Ima li ikakvog fitilja i žara kod vas da se pokuša pobjediti sledeće dvije? Volio bih da vi ostanete a Leotar ispadne više nego 100 maraka!
ma ima kod publike i još pojedinih ljudi koji nešto odlučuju ovde, i to bi mi voljeli nego iko više na svijetu ali kao što je ovde bilo riječ prije, jednostavno u našoj upravi postoje ljudi koji su u znatnoj većini a koji ne žele da Drina napreduje i bilježi uspjehe i samim tim sumnjam da će do opstanka da dođe, mislim da je to bivši trener Vojvoda upravo govorio.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 19 apr 2011, 15:01

Uredu ako sticajem okolnosti izgubište par utakmica kući ali ono što ne razumijem kako da više apsolutno ne možete nikome ni bod uzeti. Pa isti je tim koji je uzeo 17

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 19 apr 2011, 16:57

+19drina45+ je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Naravno, al i za to koliko toliko postoji odredjeni rang takmicenja. Nadam se da ce dolaskom novih ljudi u savez i ovim stvarima stati u kraj.
$ & & " ?.
Ја ? & $ " не $ оно % је $ " ? ".? " се ?. Јер " ' / $ " ? " ? " ?. $ се " $ у & " " ",? је " у поређењу са $ ' сјајан " $ $ ? " у ". " на & " ' $ се с " $ /, " ? о ",па % & % " $ је травната " у рангу $!
Ja brate garantujem da je jesenas Drina imala bolje svlačionice od npr. Željezničara ili Borca, to znam jer sam iste vidio ranije...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 apr 2011, 17:00

Za Željezničar ne znam,ali od Borca sigurno nije jer je ljetos sve nanovo urađeno zbog oštrih uslova UEFA i sve je upicanjeno do maximuma!
Pošto Željezničar nema stadion koji ispunjava evropske uslove,sve je moguće.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 19 apr 2011, 17:04

+19drina45+ je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Za Željezničar ne znam,ali od Borca sigurno nije jer je ljetos sve nanovo urađeno zbog oštrih uslova UEFA i sve je upicanjeno do maximuma!
Pošto Željezničar nema stadion koji ispunjava evropske uslove,sve je moguće.
' ? се $ " / $ & " " $,? % $ је " " $,вјероватно & " " за - " јер " " ? " " $,то зна & & је $ у ".

& ? " се $,? оно % " је ?,' " $ $ " ? је то % - " онај & & ? " $ " " ? " ' сан. :roll:
ehhh, biće valjda nekad i to

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 19 apr 2011, 17:32

" " $ 0!
" Сарајева & $ - % & $ " ово " ? & ?," у $ &,управу,?.
slika
slika
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 19 apr 2011, 17:45

zvornicki klan je napisao/la:" " $ 0!
" Сарајева & $ - % & $ " ово " ? & ?," у $ &,управу,?.
slika
slika
ja ne znam kako će Tifo scena bez vas ako drina ispadne u 2 ligu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Imate fantastične koreografije, brojnost, parole su vam strašne, o pjesmama da i ne govorim :lol: :lol: :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 19 apr 2011, 17:50

" " " не ",нас $ " " " -! :twisted:
А ? " $ " " на " " овај & % је " је $ ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 19 apr 2011, 17:57

zvornicki klan je napisao/la:" " " не ",нас $ " " " -! :twisted:
А ? " $ " " на " " овај & % је " је $ ".
Niko ne spominje gašenje, samo ti govorim da ste se previše digli u visine, treba da se vratite u realnost ;)
G R B A V I C A 2

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.