FK Buducnost.cikac je napisao/la:potpuno se slazem s tobom. samo se nadam da bismo se isto tako slagali i da je u pitanju svlačionica recimo FK Banovići?? je napisao/la:@Strauss
$ ? $ " се ? " ? " ? " ?, ? ' новца $ $ $?
? је ' " ? у " ранг...

FK Buducnost.cikac je napisao/la:potpuno se slazem s tobom. samo se nadam da bismo se isto tako slagali i da je u pitanju svlačionica recimo FK Banovići?? je napisao/la:@Strauss
$ ? $ " се ? " ? " ? " ?, ? ' новца $ $ $?
? је ' " ? у " ранг...
$, " " " ? је у ".cikac je napisao/la:
potpuno se slazem s tobom. samo se nadam da bismo se isto tako slagali i da je u pitanju svlačionica recimo FK Banovići?
Izvini molim te, ako ćeš onakav wc pravdati time da je prije par mjeseci bilo poplava onda jbg. Zamisli da ti je u kući onakav wc. Bil' tad govorio, "jbg, znate, protiv prirode se ne može." Meni ofirno slike gledati, a ne da sam igrač koji se tu mora presvlačiti!?B o X je napisao/la:Drina je imala sređene sve prostorije koje su vezane za svlačionice, možda je imala i najbolje u PL, ali protiv prirode se ne može, jesmo li mi krivi što je rijeka Drina nadošla i uništila sve od terena do klupskih prostorija, jesmo li mi možda krivi što nismo ni posle četri mjeseca molbi koje su slane ministarstvu za sport i omladinu da se pomogne FK Drina u obnavljanju onoga što je uništeno dobili odgovor a ni pomoć i uzgred kao što reče momak iz Banovića mi nemamo budžet niti sponzore kao neki veći klubovi iz PL pa da svake sedmice skoro nanovo radimo i obnavljamo neke stvari na terenu i oko njega, radimo koliko možemo i složio bih se samo u jednom da postoje peksini u našem klubu i evo već godinu dana radimo na tome da ih izbacimo iz kluba i daće Bog da ćemo ih izbaciti uskoro.
ma ima kod publike i još pojedinih ljudi koji nešto odlučuju ovde, i to bi mi voljeli nego iko više na svijetu ali kao što je ovde bilo riječ prije, jednostavno u našoj upravi postoje ljudi koji su u znatnoj većini a koji ne žele da Drina napreduje i bilježi uspjehe i samim tim sumnjam da će do opstanka da dođe, mislim da je to bivši trener Vojvoda upravo govorio.Armageddon2012 je napisao/la:Nekako ste se prerano predali,nije to sportski.Sad gledam ovaj vaš raspored i vidim da biste pobjedama u sledeća dva kola došli Leotaru na bod,i to uz bolji međusobni omjer,i bili biste na korak od opstanka!
Ima li ikakvog fitilja i žara kod vas da se pokuša pobjediti sledeće dvije? Volio bih da vi ostanete a Leotar ispadne više nego 100 maraka!
Ja brate garantujem da je jesenas Drina imala bolje svlačionice od npr. Željezničara ili Borca, to znam jer sam iste vidio ranije...+19drina45+ je napisao/la:$ & & " ?.Strauss je napisao/la:Naravno, al i za to koliko toliko postoji odredjeni rang takmicenja. Nadam se da ce dolaskom novih ljudi u savez i ovim stvarima stati u kraj.
Ја ? & $ " не $ оно % је $ " ? ".? " се ?. Јер " ' / $ " ? " ? " ?. $ се " $ у & " " ",? је " у поређењу са $ ' сјајан " $ $ ? " у ". " на & " ' $ се с " $ /, " ? о ",па % & % " $ је травната " у рангу $!
ehhh, biće valjda nekad i to+19drina45+ je napisao/la:' ? се $ " / $ & " " $,? % $ је " " $,вјероватно & " " за - " јер " " ? " " $,то зна & & је $ у ".Armageddon2012 je napisao/la:Za Željezničar ne znam,ali od Borca sigurno nije jer je ljetos sve nanovo urađeno zbog oštrih uslova UEFA i sve je upicanjeno do maximuma!
Pošto Željezničar nema stadion koji ispunjava evropske uslove,sve je moguće.
& ? " се $,? оно % " је ?,' " $ $ " ? је то % - " онај & & ? " $ " " ? " ' сан.
ja ne znam kako će Tifo scena bez vas ako drina ispadne u 2 liguzvornicki klan je napisao/la:" " $ 0!
" Сарајева & $ - % & $ " ово " ? & ?," у $ &,управу,?.
Niko ne spominje gašenje, samo ti govorim da ste se previše digli u visine, treba da se vratite u realnostzvornicki klan je napisao/la:" " " не ",нас $ " " " -!![]()
А ? " $ " " на " " овај & % је " је $ ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.