Zabice ga danas Guli
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otišla administracija na godišnji, objavit će se plan priprema za koji dan.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:56Ova prozivka 10 tog kakva je obaveza igraca. Jel to ono izvagaju ih izvade krv dobiju 10 setodnevni (do priprema) plan za individualno treniranje i onda idu kuci..
Takodje nema nikakvih info jel Zekic ostaje, nema nikakvi zahvalnica tipovima ko serbcicu soldi rogicu mustaficu niti su objavili da su produzili ugovor
Nisam nigdje mogao nac gdjecemo obavit pripreme, hocemol igrat prijateljske utakmice itd. Jedino protiv Novog Pazara 28 juna cinimi se..
Cuj to, pizdace vaginu da omokre prvo.. smjesnomaroon46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:50Otišla administracija na godišnji, objavit će se plan priprema za koji dan.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:56Ova prozivka 10 tog kakva je obaveza igraca. Jel to ono izvagaju ih izvade krv dobiju 10 setodnevni (do priprema) plan za individualno treniranje i onda idu kuci..
Takodje nema nikakvih info jel Zekic ostaje, nema nikakvi zahvalnica tipovima ko serbcicu soldi rogicu mustaficu niti su objavili da su produzili ugovor
Nisam nigdje mogao nac gdjecemo obavit pripreme, hocemol igrat prijateljske utakmice itd. Jedino protiv Novog Pazara 28 juna cinimi se..
- AvannGardaa46
najdebilnija administracija na dunjaluku, al ne cudi me više ništa od ovog kluba...Pitar6785 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:08Cuj to, pizdace vaginu da omokre prvo.. smjesnomaroon46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:50Otišla administracija na godišnji, objavit će se plan priprema za koji dan.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:56Ova prozivka 10 tog kakva je obaveza igraca. Jel to ono izvagaju ih izvade krv dobiju 10 setodnevni (do priprema) plan za individualno treniranje i onda idu kuci..
nudim se probono da radim u administraciji, bez godisnjih odmora ako treba (izuzetak su tekme FKS)..
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Administracija je otisla samo na Bajramske praznike sutra su tu, nemate potrebe za ovakvim pisanjem
- Kockoglavi
- Kontakt:
Neko se samo prijavi na forum samo da bi pljuvao po klubu.
Na Grbavici traže te pro bono svakako su ti bliži srcuAvannGardaa46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:26najdebilnija administracija na dunjaluku, al ne cudi me više ništa od ovog kluba...
nudim se probono da radim u administraciji, bez godisnjih odmora ako treba (izuzetak su tekme FKS)..
Anex je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:19Na Grbavici traže te pro bono svakako su ti bliži srcuAvannGardaa46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:26najdebilnija administracija na dunjaluku, al ne cudi me više ništa od ovog kluba...

Anex vazda

Pa brate odakle više izlazeVanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:26Anex je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:19Na Grbavici traže te pro bono svakako su ti bliži srcuAvannGardaa46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:26
najdebilnija administracija na dunjaluku, al ne cudi me više ništa od ovog kluba...
nudim se probono da radim u administraciji, bez godisnjih odmora ako treba (izuzetak su tekme FKS)..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anex vazda![]()

Jest se Pitar upalio u zadnje vrijeme svaka druga poruka napada nekog
Ja se zezo za administraciju, jesu ljudi bukvalni...
Samo si zaboravio onu tvoju legendarnu recenicu," da se nahebem ..."

A sta ces brate, zavist je cudo, trn im je sve kod nas, posebno u zadnje vrijeme Akademija, pa pisu svima za Butmir, zale se, traze reviziju
Bolje sto ne znas...
Dobro mi i postojimo pored ovoliko šljama i smeća najgore vrste
Ja mislim da smo klub sa najvise inspekcijskih provjera na Balkanu, ali im je uzalud...Anex je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:43Dobro mi i postojimo pored ovoliko šljama i smeća najgore vrste
Medjutim, jako je bitna inicijativa koja se pokrenula i kod kantonalnih vlasti ,a i kod Opstine Ilidza...
Mogle bi na jesen da budu fine vijesti, samo se bojim da pojedincima ne pozli...
Biće abd,zaslužili smo nakon silnih podmetanjaVanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:49Ja mislim da smo klub sa najvise inspekcijskih provjera na Balkanu, ali im je uzalud...
Medjutim, jako je bitna inicijativa koja se pokrenula i kod kantonalnih vlasti ,a i kod Opstine Ilidza...
Mogle bi na jesen da budu fine vijesti, samo se bojim da pojedincima ne pozli...
Neka pozli...neka pokrepaju od muke smećari....Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:49Ja mislim da smo klub sa najvise inspekcijskih provjera na Balkanu, ali im je uzalud...
Grigore Turda stoper Rumun ?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, head88, mosarajvosa83, ronaldo99, Rule_hz i 101 gost.