NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Protiv koga u doigravanju? Zar ima doigravanje uopste?
Capljina. Jedan drugoligas nije imao uslove za playoff za ulazak u federalku, Kalesija cini mi se.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:26Protiv koga u doigravanju? Zar ima doigravanje uopste?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- superFrankie
- Kontakt:
Ima za opstanak, protiv CapljineMocvara1991 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:26Protiv koga u doigravanju? Zar ima doigravanje uopste?
Svaka cast Celiku na postenju, nevjeruda su dali gol u 93. Hvala vam, opet je do nas...
Merhaba...
Hoces da ti kazem da ce protiv Capljine biti revialnog tipa jer ce im biti receno da nemaju licencu za Federalku,tipa slucaj sa Stupčanicom...
- prisonbreak
- Kontakt:
Na sramotu mnogima...
A nek se kurca napusi tuzlanska pizda koja je prva dosla peozivati..
A nek se kurca napusi tuzlanska pizda koja je prva dosla peozivati..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma da , oni su bas znali da ce Celik dati u 93 minuti, ma daj molim te....Igraj je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:28Merhaba...
Hoces da ti kazem da ce protiv Capljine biti revialnog tipa jer ce im biti receno da nemaju licencu za Federalku,tipa slucaj sa Stupčanicom...
HNK Čapljina službeno je dobila licencu za nastup u WWIN Prvoj ligi Federacije BiH u sezoni 2025/2026, potvrdila je Prvostupanjska komisija za licenciranje Nogometnog saveza FBiH na današnjoj sjednici.Igraj je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:28Merhaba...
-
- Kontakt:
A sto su nam prosti ovi celikovci sto nam svrate u goste..Dobro, i mi bili u tom folu...U svakom slucaju .lijep i uzbudljiv kraj...Bravo ROBIJO
- superFrankie
- Kontakt:
Treba sad okupiti ekipu za doigravanje
Kad igramo kuci, kad u gostima? Datumi?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
mnogi nisu brate imali mogucnost gledati utakmice pa su sumnjali da je pusteno. Tek u drugom poluvremenu je narod vidio na youtube da ima prenos. Od srca vam zelim da sto se prije vrstite u Premijer ligu i da sarajlijama vratite stare dugove. Hvala vam! Zenicaphillies je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:24Nek popuse qrac svi koji su sumnjali u Celik....Sudijska hobotnica nas je osakatila ovu utakmicu, al evo im qrac (cim ovi gore navedeni zavrse sa pusenjem). Pogledajte na yt reakciju publike i igaca i klupe nakon postignutog gola, pa ce vam se sve reci o Celiku i namjestanju.
Jedinstvu sretno u doigravanju!

Brate nije ovo namjenjeno normalnim navijacima nego trolovima na temi i forumu. Jos jednom, sa srecom pa se najesen vidimo u Bihacu ili Zenici.JuventinoBihac je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:38mnogi nisu brate imali mogucnost gledati utakmice pa su sumnjali da je pusteno. Tek u drugom poluvremenu je narod vidio na youtube da ima prenos. Od srca vam zelim da sto se prije vrstite u Premijer ligu i da sarajlijama vratite stare dugove. Hvala vam! Zenicaphillies je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:24Nek popuse qrac svi koji su sumnjali u Celik....Sudijska hobotnica nas je osakatila ovu utakmicu, al evo im qrac (cim ovi gore navedeni zavrse sa pusenjem). Pogledajte na yt reakciju publike i igaca i klupe nakon postignutog gola, pa ce vam se sve reci o Celiku i namjestanju.
Jedinstvu sretno u doigravanju!Bihac!
EDIT: Da, u pravu je Vanja, sto se Celika tice nema i ne smije biti animoziteta (osim sportskog) prema FK Sarajevu.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 08 jun 2025, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Izvinite na upadu, ali sta to treba da vrati Celik dug sarajlijama...JuventinoBihac je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:38mnogi nisu brate imali mogucnost gledati utakmice pa su sumnjali da je pusteno. Tek u drugom poluvremenu je narod vidio na youtube da ima prenos. Od srca vam zelim da sto se prije vrstite u Premijer ligu i da sarajlijama vratite stare dugove. Hvala vam! Zenicaphillies je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:24Nek popuse qrac svi koji su sumnjali u Celik....Sudijska hobotnica nas je osakatila ovu utakmicu, al evo im qrac (cim ovi gore navedeni zavrse sa pusenjem). Pogledajte na yt reakciju publike i igaca i klupe nakon postignutog gola, pa ce vam se sve reci o Celiku i namjestanju.
Jedinstvu sretno u doigravanju!Bihac!
Ako je iko pomagao Celiku to je FKS, to ce ti svaki navijac Celika reci...
Dao Bog da Celik udje tamo gdje mu je i mjesto i to sto prije, kao i da Jedinstvo krene brzo u borbu za PL BiH...
Sretno vam u barazu...

-
- Kontakt:
Nadati se da se nece politika upetljati u dvomec sa Capljinom..Inace smo nahebali.
I ćorava koka zrno ubode, tako kazu u narodu.bihac1968 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:33Sjedi jedan. Tako kažu u školi![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sve je to fino ljudi moji, igrat cemo baraz ali s kojim igracima?
Lloris moze na go', Harden jedino na klupu moze, ja mogu vodu donositi...
Igraci svi imaju ugovor do 30.6., trebali bi se odazvati.
Lloris moze na go', Harden jedino na klupu moze, ja mogu vodu donositi...
Igraci svi imaju ugovor do 30.6., trebali bi se odazvati.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ima nas ovdje na forumu, ima sila nebeska, skupit cemo se valjda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.