Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Tenis je jedan od rijetkih sportova gdje ne postoji nezasluzeno.
Najveci choke ikad?
na steroidima svakako ALI nikada u istu recenicu sa noletom! sa fedom svakako! ali sa noletom nikako!
sine, nole je u njegovim godinama (2011) imao niz od 43 pobjede i skor od 10-1 protiv rafe i feda. a rafa ga je tako samarao da je nole dobio 7 velikih finala za redom na svim podlogama, zakljucno sa 3 slema.JoeBleck je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:43Kad ih mjeris po udarcima i kvalitetu sa oba krila,Sinner je upgrade verzija Novaka.Ne znam sta je sramota tu reci.Frajer lupa sa obe strane sve moguce uglove i lakocu ima.Momak ima vec 3 GS titule,ne sjecam se da je Novak u njegovim godinama bio mentalna gromada,tad je batine dobijao od Nadala gdje god je krenuo.Ne treba podcjenjivati Sinnera i ono sto je uradio vec do sada u karijeri.Mentalno je mnogo napredovao,desavalo se i vecim od njega da se stegnu do kraja,da ne dajem primjere…
Obojica će inati veću karijeru od prevare cetalja, svakako. Još ih narod i voli.GoatNo1 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:04na steroidima svakako ALI nikada u istu recenicu sa noletom! sa fedom svakako! ali sa noletom nikako!
2-0 i brejk u trecem1
2-1, 5-2* i 0-40 i 3 uzastopne ML!
mini brejk u TB 4!
izgubiti 2 uzastopna TB za sampionat i biti prakticno pregazen 10-2 u super TB!
izgleda da doping ipak ne djeluje na glavu!
Šta reći jebote nakon ovoga.. Ovo je najveći preokret svih vremena.. Ne znam šta drugo da kažem..superFrankie je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:07VAMOOOOOOOOS, kakvo finale, kakav mec, svaka im cast obojici, ali vratiti se iz one situacije iz koje je Alcaraz uspio, stvarno je nevjerovatan. Ko god da je dobio mec bilo bi zasluzeno, ali mi je drago da je to ipak Alcaraz koji je i dalje neporazen u velikim finalima.
ne volim nekad kako drkas na novaka al ovo si sto posto ispravno rekao ljudi jednostavno zaboravljaju sta je nole radio 2011 godine za mene ono je najjaci tenis koji sam vidio od jednog covjeka na duzi vremenski periodGoatNo1 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:11sine, nole je u njegovim godinama (2011) imao niz od 43 pobjede i skor os 10-1 protiv rafe i feda. a rafa ga je tako samarao da je nole dobio 7 velikih finala za redom na svim podlogama, zakljucno sa 3 slema.JoeBleck je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:43Kad ih mjeris po udarcima i kvalitetu sa oba krila,Sinner je upgrade verzija Novaka.Ne znam sta je sramota tu reci.Frajer lupa sa obe strane sve moguce uglove i lakocu ima.Momak ima vec 3 GS titule,ne sjecam se da je Novak u njegovim godinama bio mentalna gromada,tad je batine dobijao od Nadala gdje god je krenuo.Ne treba podcjenjivati Sinnera i ono sto je uradio vec do sada u karijeri.Mentalno je mnogo napredovao,desavalo se i vecim od njega da se stegnu do kraja,da ne dajem primjere…
Đokovic protiv Federera ipak i to daleko.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:16Šta reći jebote nakon ovoga.. Ovo je najveći preokret svih vremena.. Ne znam šta drugo da kažem..superFrankie je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:07VAMOOOOOOOOS, kakvo finale, kakav mec, svaka im cast obojici, ali vratiti se iz one situacije iz koje je Alcaraz uspio, stvarno je nevjerovatan. Ko god da je dobio mec bilo bi zasluzeno, ali mi je drago da je to ipak Alcaraz koji je i dalje neporazen u velikim finalima.
Strasno, strasno, dosta je novih sijedih izbilo zbog ovog mecaCAGarfia je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:16Šta reći jebote nakon ovoga.. Ovo je najveći preokret svih vremena.. Ne znam šta drugo da kažem..superFrankie je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:07VAMOOOOOOOOS, kakvo finale, kakav mec, svaka im cast obojici, ali vratiti se iz one situacije iz koje je Alcaraz uspio, stvarno je nevjerovatan. Ko god da je dobio mec bilo bi zasluzeno, ali mi je drago da je to ipak Alcaraz koji je i dalje neporazen u velikim finalima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.