Vidi, Đoković je spasio 2 meč lopte i bio u tom setu. Ovaj je spasio 3 i morao uzeti i taj set, te naredni. Nerealno.JayCatwright je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:21Đokovic protiv Federera ipak i to daleko.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:16Šta reći jebote nakon ovoga.. Ovo je najveći preokret svih vremena.. Ne znam šta drugo da kažem..superFrankie je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:07VAMOOOOOOOOS, kakvo finale, kakav mec, svaka im cast obojici, ali vratiti se iz one situacije iz koje je Alcaraz uspio, stvarno je nevjerovatan. Ko god da je dobio mec bilo bi zasluzeno, ali mi je drago da je to ipak Alcaraz koji je i dalje neporazen u velikim finalima.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
- superFrankie
- Kontakt:
Jos 20 Grand Slamova i Carlito je prestigao treceg najveceg svih vremena
nole je protiv feda imao 40-15 trilogiju na slemovima i to 2 puta na fedov servis! drugi put u finalu W gdje je servis velika prednost!JayCatwright je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:21Đokovic protiv Federera ipak i to daleko.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:16Šta reći jebote nakon ovoga.. Ovo je najveći preokret svih vremena.. Ne znam šta drugo da kažem..superFrankie je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:07VAMOOOOOOOOS, kakvo finale, kakav mec, svaka im cast obojici, ali vratiti se iz one situacije iz koje je Alcaraz uspio, stvarno je nevjerovatan. Ko god da je dobio mec bilo bi zasluzeno, ali mi je drago da je to ipak Alcaraz koji je i dalje neporazen u velikim finalima.
TheGoldenGOAT
Frajer prvi put u karijeri okrene 0:2 na grand slamu jos u finalu i to na kakav nacin,ovo je nemoguce.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
da se razumijemo. za noleta i njegove rekorde bi bilo bolje da raz izgubi jer je i mladji i ima vise slemova. ALI ne razumijem kako iko normalan moze navijati za tako ocigledno zasticenog prevaranta! bio sam svim srcem uz raza ko da je nole igrao!
TheGoldenGOAT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan tenis i strašan meč su odigrali. Jedan od najboljih ikad, kakav je peti bio, strašno. Pogađaju onako winnere nakon skoro 6 sati tenisa. Nema zime za tenis, meč za kojim ni Sinner a ni Alcaraz (da je izgubio) ne smiju žaliti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
da, pogotovo sinerUnofficialpage je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:32Strašan tenis i strašan meč su odigrali. Jedan od najboljih ikad, kakav je peti bio, strašno. Pogađaju onako winnere nakon skoro 6 sati tenisa. Nema zime za tenis, meč za kojim ni Sinner a ni Alcaraz (da je izgubio) ne smiju žaliti.
2-0 i brejk
2-1 i 5-2* i *0-40
servis za mec
TB i 2-0
i onda napravi preokret u 5. samo da bi bio onako pometen u TB sa 2-10.
treba uzeti doping i za glavu ovaj mu nije dovoljan!
TheGoldenGOAT
Ne obilazim ovaj podforum često al' pretpostavjam da je ovaj Goat maskota pdf-a. 

-
- Kontakt:
Kako neko normalne inteligencije može da vjeruje da je Đoković u 24. godini otkrio da je alergičan na gluten i u 2 mjeseca se transformirao u fizički najspremnijeg igrača na touru? Je li stvarno vjeruješ u bajku da je onaj terminator 2011 zbog gluten diete?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
ovo je bilo za nevjerovat!
najbolji meč van wimbledona koji sam ikada gledao, strava. carlos je na kraju kad je bilo najvažnije i pritisak najveći bio spektakularan
najbolji meč van wimbledona koji sam ikada gledao, strava. carlos je na kraju kad je bilo najvažnije i pritisak najveći bio spektakularan
Gledam snimak Tiebreaka,ono je najveci clutch od kako postoji ovaj sport.Lik je 9 od 12 poena odigrao nerealno.
Al jbt kako je moguce bas u dan da se potrefi , nevjerovatno bas. Koliko bi ih se Rafa jos naosvajao da nije imao tolike povrede. Valjda Carlos bude malo vise srece od Rafe po tom pitanju
-
- Kontakt:
Ma WB 08 je ipak najvece finala ikada. Sreca pa je GOAT to osvojio.
- superFrankie
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.