mavi je napisao/la: ↑09 jun 2025, 10:08
U svakom slučaju, vidjecemo...
Mislim da smo dovoljno iskusni da se više ne zalijećemo sa hvalospjevima i nekim prognozama, teren je jedino mjerilo ma koliko to bila otrcana fraza.
Mehmed Ćosić je izabran u tim sezone, a mi se šprdali sa njim.
MEHMED ĆOSIĆ (Radnički 1923): Stigao je nekako tiho, jer da budemo iskreni, mi Srbi smo takvi da je sigurno većina pomislila da je kakva “kombinacija” Feđe Dudića. A, evo već godinu i po dana Mehmed Ćosić je među najboljim desnim bekovima u Mozzart Bet Superligi. Ove sezone i najbolji što je potvrdio sa dva gola i pet asistencija. Neumoran, neizostavan u startnih 11 Radničkog, prilično pouzdan, a po fizičkim parametrima bez premca u Kragujevcu.
Neki igrači imaju kvalitet ali jednostavno ne mogu da se uklope kod nas, malo je do atmosfere, malo je do pritiska, malo do trenera i kad se sve to poklopi, onda igraču nema spasa.
Dangubić i Mirčevski u sjajni, pakleni igrači (za naš nivo naravno), ali na kraju ništa. Nisu kliknuli i to je to. Lagumdžija se sa druge strane od prve sekunde na terenu pokazao kao pojačanje.
Virtu4l je napisao/la: ↑01 dec 2024, 23:36
Ja bih doveo Lagumdžiju iz GOŠK-a, mislim da je mnogo veći potencijal od Karića i zna sa loptom. Dečko ima 22 godine, ugovor mu ističe na kraju sezone, sa njim ne možemo ništa izgubiti. Mislim da bi vrijedilo pokušati.
Ja sam ga recimo priželjkivao od prve utakmice u GOŠK-u. To su najbolje opcije za nas, mlad, jeftin, ne gubiš ništa sa njim a možeš dobiti mnogo.