Kažem da će sutra maksimalno zapeti da prođe pa da igra protiv Sheltona, izvinjavam se ako sam se pogrešno izrazio, svakako sretno Damire sutra

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bolje se sjecam meca sa Gulbisom. Nevjerovatno sta je tada Damir prosuo. Vjerujem da sada ne bi dozvolio takav preokret.Cwirek je napisao/la: ↑09 jun 2025, 08:31Hjaooo. Herbert. kad se sjetim ogleda sa njim na Wimblendonu prije nemam pojma 7,8 godina. Dobio ga Damir prvi Set a onda 2 tie Break-a dobije Herbert. Mislim da se igralo drugo kolo. Da je Damir tu prošao, naredno kolo je mislim trebao ići na Mahuta. Znam za njih jer su poslije herbert i Mahut igrali dublove i osvajali najveće turnire. Znam da je na tom Wimblendonu Djokovic ispao rano da li od Mardy Fish-a ili Sam-a Querrey-a.
Ta dva uzastopna Wimblendona je trebao Damir do 4 kola. Malo falilo a stali na put .eben. Herbert i onaj milijarder Latvijac…
Navijamo za Andreja. Ali, Mirza je bio povrijedjen tako da će ovo biti svakako pobjeda za našu novu nadu.
Daj Boze, ali tesko. Imala teske meceve i sada u 2.kolu na 2. nositeljicuCwirek je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:50Navijamo za Andreja. Ali, Mirza je bio povrijedjen tako da će ovo biti svakako pobjeda za našu novu nadu.
Fatic će takodjer proći ovdje prvo kolo. Igra niz challengera u nizu u Italiji. Negdje će ga krenuti…
Burgicka takodjer igra sutra, opet isti turnir isto mjesto isti fond. Lov na nova 35 boda…
Nadam se da ne, ali poraz mu nista ne odnosi, eventualna pobjeda donosi 25b, odnosno 17 b. i jos 4 k$.
Ma prolazi sutra sigurno a protiv Sheltona će biti gusto nadam se prolazu i u tom meču mada veoma teško će biti.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:51Nadam se da ne, ali poraz mu nista ne odnosi, eventualna pobjeda donosi 25b, odnosno 17 b. i jos 4 k$.
Prvi mu mec na travi, a protivniku treci, mozda je to prednost Francuza. Bitno je ostvariti dobru pripremu za Wimbledon, e tu bi
jedna pobjeda bila FANTASTICNA . Bodove sa ATP250 ce imati priliku da nadoknadi. Ipak sam optimista i za sutra![]()
![]()
Imas li ti link za Andreja sutra jer još nisam uspio naći stream za ITF turnire.Cwirek je napisao/la: ↑09 jun 2025, 20:24Ehh da vidimo šta sutra mogu mlađe snage, Kolic u Kiseljaku a Cehajic u Francuskoj. Ako Kolic maleni uzme 5 gemova ja sretan. A bas bas me interesuje šta može mala Hena Cehajic u Francuskoj. To bih volio pogledati. Ako neko bude našao link neka posalje ovdje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.