Kažem da će sutra maksimalno zapeti da prođe pa da igra protiv Sheltona, izvinjavam se ako sam se pogrešno izrazio, svakako sretno Damire sutra
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Damir protiv Francuza Herberta, vjerovatno u utorak 
Hjaooo. Herbert. kad se sjetim ogleda sa njim na Wimblendonu prije nemam pojma 7,8 godina. Dobio ga Damir prvi Set a onda 2 tie Break-a dobije Herbert. Mislim da se igralo drugo kolo. Da je Damir tu prošao, naredno kolo je mislim trebao ići na Mahuta. Znam za njih jer su poslije herbert i Mahut igrali dublove i osvajali najveće turnire. Znam da je na tom Wimblendonu Djokovic ispao rano da li od Mardy Fish-a ili Sam-a Querrey-a.
Ta dva uzastopna Wimblendona je trebao Damir do 4 kola. Malo falilo a stali na put .eben. Herbert i onaj milijarder Latvijac…
Ta dva uzastopna Wimblendona je trebao Damir do 4 kola. Malo falilo a stali na put .eben. Herbert i onaj milijarder Latvijac…
Bolje se sjecam meca sa Gulbisom. Nevjerovatno sta je tada Damir prosuo. Vjerujem da sada ne bi dozvolio takav preokret.Cwirek je napisao/la: ↑09 jun 2025, 08:31Hjaooo. Herbert. kad se sjetim ogleda sa njim na Wimblendonu prije nemam pojma 7,8 godina. Dobio ga Damir prvi Set a onda 2 tie Break-a dobije Herbert. Mislim da se igralo drugo kolo. Da je Damir tu prošao, naredno kolo je mislim trebao ići na Mahuta. Znam za njih jer su poslije herbert i Mahut igrali dublove i osvajali najveće turnire. Znam da je na tom Wimblendonu Djokovic ispao rano da li od Mardy Fish-a ili Sam-a Querrey-a.
Oba meca sa Herbertom su, interesantno, bila na travi! Osim meca na Wimbledonu Damir ga je dobio 2:0 u Antaliji 2018, kad je osvojio trecu titulu i kada je bio najbolje plasiran na ATP listi 
Mirza Bašić i Andrej Nedić u Kiseljaku jedan protiv drugog 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nerman prosao kvalivikacije Perugia,, Ch.125
Moguci protivnici: Pellegrino, Sachko, Q/LL, Durasovic, Daniel, Sanchez
Moguci protivnici: Pellegrino, Sachko, Q/LL, Durasovic, Daniel, Sanchez
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
dobar trening za Andreja, bar se nadam.
Navijamo za Andreja. Ali, Mirza je bio povrijedjen tako da će ovo biti svakako pobjeda za našu novu nadu.
Fatic će takodjer proći ovdje prvo kolo. Igra niz challengera u nizu u Italiji. Negdje će ga krenuti…
Burgicka takodjer igra sutra, opet isti turnir isto mjesto isti fond. Lov na nova 35 boda…
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ema (601), napredovala 197 mjesta
Suana (816) napredovala 115 mjesta

Suana (816) napredovala 115 mjesta
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Daj Boze, ali tesko. Imala teske meceve i sada u 2.kolu na 2. nositeljicuCwirek je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:50Navijamo za Andreja. Ali, Mirza je bio povrijedjen tako da će ovo biti svakako pobjeda za našu novu nadu.
Fatic će takodjer proći ovdje prvo kolo. Igra niz challengera u nizu u Italiji. Negdje će ga krenuti…
Burgicka takodjer igra sutra, opet isti turnir isto mjesto isti fond. Lov na nova 35 boda…
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nermanu za kvale USO treba cca 70 bodova, do 21.07,kad je RD.
Mislim da bi trebao odigrati i neki ITF M25,ali on zna bolje koliko moze
Vraca se Nerman , aBd

Edit: Od silne zelje, promasio datum Ranking Date
Nista cilj je ostvarljiv, ako bude uporan i ako ga podrzi "bolja polovina"

Mislim da bi trebao odigrati i neki ITF M25,ali on zna bolje koliko moze
Vraca se Nerman , aBd
Edit: Od silne zelje, promasio datum Ranking Date
Nista cilj je ostvarljiv, ako bude uporan i ako ga podrzi "bolja polovina"
Damir sutra u 11h prvi mec na terenu 2. 
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nadam se da ne, ali poraz mu nista ne odnosi, eventualna pobjeda donosi 25b, odnosno 17 b. i jos 4 k$.
Prvi mu mec na travi, a protivniku treci, mozda je to prednost Francuza. Bitno je ostvariti dobru pripremu za Wimbledon, e tu bi
jedna pobjeda bila FANTASTICNA . Bodove sa ATP250 ce imati priliku da nadoknadi. Ipak sam optimista i za sutra
Ma prolazi sutra sigurno a protiv Sheltona će biti gusto nadam se prolazu i u tom meču mada veoma teško će biti.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:51Nadam se da ne, ali poraz mu nista ne odnosi, eventualna pobjeda donosi 25b, odnosno 17 b. i jos 4 k$.
Prvi mu mec na travi, a protivniku treci, mozda je to prednost Francuza. Bitno je ostvariti dobru pripremu za Wimbledon, e tu bi
jedna pobjeda bila FANTASTICNA . Bodove sa ATP250 ce imati priliku da nadoknadi. Ipak sam optimista i za sutra![]()
![]()
Ehh da vidimo šta sutra mogu mlađe snage, Kolic u Kiseljaku a Cehajic u Francuskoj. Ako Kolic maleni uzme 5 gemova ja sretan. A bas bas me interesuje šta može mala Hena Cehajic u Francuskoj. To bih volio pogledati. Ako neko bude našao link neka posalje ovdje..
Imas li ti link za Andreja sutra jer još nisam uspio naći stream za ITF turnire.Cwirek je napisao/la: ↑09 jun 2025, 20:24Ehh da vidimo šta sutra mogu mlađe snage, Kolic u Kiseljaku a Cehajic u Francuskoj. Ako Kolic maleni uzme 5 gemova ja sretan. A bas bas me interesuje šta može mala Hena Cehajic u Francuskoj. To bih volio pogledati. Ako neko bude našao link neka posalje ovdje..
Takodjer i moje mišljenje ide u tom smjeru da će Damir sutra teško ili preteško do pobjede. Prvi Set gubi, dok se standardno adaptira. Protivnik već 2 meča odigrao na travi. A ako bi nekako i prošao i sve iznenadio pre pre preteško protiv Sheltona. Damir uvijek lošije igra protiv ljevaka. Odmorice sedmicu pa ide na Majorku. Mislim da će ući u glavni turnir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.