Saša Papac

skyisthelimit

Re: Saša Papac

Post Postao/la skyisthelimit » 09 apr 2011, 17:04

na bilo kojem ozbiljnijem forumu ovaj bi @Saban davno bio banovan, on trazi neku pravdu tako da vrijedja forumase jer su ruzno rekli za nekog igraca reprezentacije :roll: .da sam na mjestu @monologa davno bi te banovao, ali eto ovdje se vidim svasta dopusta :roll:
15.10 - 15.06 ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 apr 2011, 17:32

skyisthelimit je napisao/la:na bilo kojem ozbiljnijem forumu ovaj bi @Saban davno bio banovan, on trazi neku pravdu tako da vrijedja forumase jer su ruzno rekli za nekog igraca reprezentacije :roll: .da sam na mjestu @monologa davno bi te banovao, ali eto ovdje se vidim svasta dopusta :roll:

Monolog je u pravu sto ga pusta da se prosipa ovdje, ne bi bilo ovako zabavno bez smijesnog Sabana, on je tu da uveseljava, da se prisjetimo kako smo sretni sto zivimo u gradovima gdje nemamo priliku sretati takve :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 17:48

velez_mostar je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:na bilo kojem ozbiljnijem forumu ovaj bi @Saban davno bio banovan, on trazi neku pravdu tako da vrijedja forumase jer su ruzno rekli za nekog igraca reprezentacije :roll: .da sam na mjestu @monologa davno bi te banovao, ali eto ovdje se vidim svasta dopusta :roll:

Monolog je u pravu sto ga pusta da se prosipa ovdje, ne bi bilo ovako zabavno bez smijesnog Sabana, on je tu da uveseljava, da se prisjet simo kakomo sretni sto zivimo u gradovima gdje nemamo priliku sretati takve :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
I da znas da si million posto u pravu...inace pas ja bio ako mi nebi pjevao "Oj Safete Sajo Sarajlijo", svaki dan kad te sretnem.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 apr 2011, 00:09

Glasgow Rangers je u posljednjoj utakmici 30. kola škotskog Premiershipa slavio minimalnu pobjedu kod Aberdeena (0:1).

Rangersi su kod "davljenika" Aberdeena slavili minimalnu pobjedu, koja ih je ostavila u utrci s Celticom za naslovom Škotske.

Do pobjede su gosti iz Glasgowa stigli u 22. minuti, kada je hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić primio loptu na prsa, a onda sjajnim makazicama pogodio za, ispostavilo se kasnije, trijumf Rangersa.

Inače, za Rangerse je svih 90 minuta odigrao i Saša Papac, bivši i, možda, povratnik u bh. reprezentaciju.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 01:48

I, šta vele hoće li se vratit' imenjak ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 apr 2011, 17:01

Bravo Saša.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 apr 2011, 17:20

Monolog je napisao/la:Bravo Saša.
Zabi ga Papac za 1-0
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 apr 2011, 14:49

Saša je kralj, uvijek igrao srcem za repku. Ako se odluci za povratak bit ce veliko pojacanje nasoj odbrani.
Cuva Bog Zelju svog!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 apr 2011, 14:57

Papac ako se vrati,bice veliko pojacanje u odbrani,nadam se da ce ga selektor pozvati.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:08

harry_90 je napisao/la:Papac ako se vrati,bice veliko pojacanje u odbrani,nadam se da ce ga selektor pozvati.

Također, ionako nismo bas popunjeni na njegovoj poziciji. Ne znam sta ceka Pape.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 17 apr 2011, 15:54

Titova-Juga je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Papac ako se vrati,bice veliko pojacanje u odbrani,nadam se da ce ga selektor pozvati.

Također, ionako nismo bas popunjeni na njegovoj poziciji. Ne znam sta ceka Pape.
Da ukinu suspenziju :mrgreen:
Joint Union

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:56

Rigorozni_Džo je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Da ukinu suspenziju :mrgreen:

Heh, pa dobro, mislim da ce to biti ok, da ce se srediti, iako su sumnjivi ljudi izabrani u odboru, cast izuzetcima.

Smrt nacionalizmu !!

gubavac21
Kontakt:

Post Postao/la gubavac21 » 17 apr 2011, 16:05

papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 16:08

gubavac21 je napisao/la:papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov

Ma kakav Pandza bola, nemoj ga uopce stavljat u istu recenicu sa Sašom, pa ono je obicna drvosjeca.
Ja bi ga u Birminhgam poslao, tamo bi se najbolje snasao medju drugovima drvosjecama.

Smrt nacionalizmu !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2011, 16:35

Ako nam ukinu suspenziju siguran sam da ce se cijela javnost dici da se pozove Papac, a i mi forumasi smo odavno poceli navaljivati. :D
Mislim da ce ipak biti pozvan, jer njegov kvalitet i iskustvo moze pomoci u svakom momentu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2011, 19:03

gubavac21 je napisao/la:papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov
Jest vala u posljednje vrijeme, a vala i prije.Vise nam je Kanavaro valjao u repci BIH od Papca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 17 apr 2011, 19:15

harishp je napisao/la:
Jest vala u posljednje vrijeme, a vala i prije.Vise nam je Kanavaro valjao u repci BIH od Papca.
Jesil ponosan sam na sebe...Kako te nije stid bolan.
Sasi da nije stalo,ne bi sigurno ni pominjao reprezentaciju,a ovako,akobogda,vec protiv Rumunije ocekujem najvece pojacanje ovih kvalifikacija,Sasa Beton.
P.S-Nemoj samo spominjati onu utakmicu protiv Belgije,i Emila Mpenzu,znam da ti je to glavni kontraargument o nepozivanju,a on je NIDJE VEZE.Cinjenica je da je Sasa kriv za par golova,isto k'o sto je i Pandza bio kriv za neke vazne golove.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2011, 19:26

Dobro je @krcmar dobit ces baksisa sta si zavr'o.
Kao sto je nas forumas @KONGO napisao onomad.
''da su svi bili ''dosljedni kao Papac,sad bi se grcevito borili da prestignemo Kajmanska ostrva na FIFA ljestvici.
Sa ili bez suspenzije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 apr 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 apr 2011, 19:30

kelner je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jesil ponosan sam na sebe...Kako te nije stid bolan.
Sasi da nije stalo,ne bi sigurno ni pominjao reprezentaciju,a ovako,akobogda,vec protiv Rumunije ocekujem najvece pojacanje ovih kvalifikacija,Sasa Beton.
P.S-Nemoj samo spominjati onu utakmicu protiv Belgije,i Emila Mpenzu,znam da ti je to glavni kontraargument o nepozivanju,a on je NIDJE VEZE.Cinjenica je da je Sasa kriv za par golova,isto k'o sto je i Pandza bio kriv za neke vazne golove.
Sasa nam treba i nema potrebe pricati neke bezvezne price...
Kada Sasa zauzme svoju poziciju i Spaha ce dobiti vise slobode i moci ce pokrivati eventualne propuste drugog stopera ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 17 apr 2011, 19:41

harishp je napisao/la:Dobro je @krcmar dobit ces baksisa sta si zavr'o.
Kao sto je nas forumas @KONGO napisao onomad.
''da su svi bili ''dosljedni kao Papac,sad bi se grcevito borili da prestignemo Kajmanska ostrva na FIFA ljestvici.
Sa ili bez suspenzije.
Il mozda ne bi morali strahovati hocel nam Fifa ukinuti suspenziju,to se ne zna,i nikad se nece saznati...
Sto se tice bojkota Sashe,svh ovih godina,mi ne znamo sta se tacno dogodilo izmedju njeg i ljudi u savezu,i ni meni Sasa nije neka ljudina ssto se toga tice,al kao igrac ce nam doci,uhhh,ne mogu ni zamislit...
Najispravniji od svih igraca je ispao Misimovic,i zato mi i jest najdrazi igrac.Kad su svi bojkotovali,ne samo Sasha,nego onih 13 potpisnika pisma,on je igrao u Norveskoj,i zabio ga Myrhe-u iz slobodnjaka.
Dokazao je i sad protiv Poljske da mu mnogo znachi BH reprezentacija,kada se odazvao da igra sa premijerligaskim zvijezdama.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.