skyisthelimit je napisao/la:na bilo kojem ozbiljnijem forumu ovaj bi @Saban davno bio banovan, on trazi neku pravdu tako da vrijedja forumase jer su ruzno rekli za nekog igraca reprezentacije.da sam na mjestu @monologa davno bi te banovao, ali eto ovdje se vidim svasta dopusta
velez_mostar je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:na bilo kojem ozbiljnijem forumu ovaj bi @Saban davno bio banovan, on trazi neku pravdu tako da vrijedja forumase jer su ruzno rekli za nekog igraca reprezentacije.da sam na mjestu @monologa davno bi te banovao, ali eto ovdje se vidim svasta dopusta
Monolog je u pravu sto ga pusta da se prosipa ovdje, ne bi bilo ovako zabavno bez smijesnog Sabana, on je tu da uveseljava, da se prisjet simo kakomo sretni sto zivimo u gradovima gdje nemamo priliku sretati takve
Zabi ga Papac za 1-0Monolog je napisao/la:Bravo Saša.
harry_90 je napisao/la:Papac ako se vrati,bice veliko pojacanje u odbrani,nadam se da ce ga selektor pozvati.
Da ukinu suspenzijuTitova-Juga je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Papac ako se vrati,bice veliko pojacanje u odbrani,nadam se da ce ga selektor pozvati.
Također, ionako nismo bas popunjeni na njegovoj poziciji. Ne znam sta ceka Pape.
Rigorozni_Džo je napisao/la:Da ukinu suspenzijuTitova-Juga je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Papac ako se vrati,bice veliko pojacanje u odbrani,nadam se da ce ga selektor pozvati.
Također, ionako nismo bas popunjeni na njegovoj poziciji. Ne znam sta ceka Pape.
gubavac21 je napisao/la:papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov
Jest vala u posljednje vrijeme, a vala i prije.Vise nam je Kanavaro valjao u repci BIH od Papca.gubavac21 je napisao/la:papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov
Jesil ponosan sam na sebe...Kako te nije stid bolan.harishp je napisao/la:Jest vala u posljednje vrijeme, a vala i prije.Vise nam je Kanavaro valjao u repci BIH od Papca.gubavac21 je napisao/la:papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov
Sasa nam treba i nema potrebe pricati neke bezvezne price...kelner je napisao/la:Jesil ponosan sam na sebe...Kako te nije stid bolan.harishp je napisao/la:Jest vala u posljednje vrijeme, a vala i prije.Vise nam je Kanavaro valjao u repci BIH od Papca.gubavac21 je napisao/la:papac je kanavaro za mravca,pandzu i slicne kloceve,,,mravac bi nanu prodo da moze u glaskov
Sasi da nije stalo,ne bi sigurno ni pominjao reprezentaciju,a ovako,akobogda,vec protiv Rumunije ocekujem najvece pojacanje ovih kvalifikacija,Sasa Beton.
P.S-Nemoj samo spominjati onu utakmicu protiv Belgije,i Emila Mpenzu,znam da ti je to glavni kontraargument o nepozivanju,a on je NIDJE VEZE.Cinjenica je da je Sasa kriv za par golova,isto k'o sto je i Pandza bio kriv za neke vazne golove.
Il mozda ne bi morali strahovati hocel nam Fifa ukinuti suspenziju,to se ne zna,i nikad se nece saznati...harishp je napisao/la:Dobro je @krcmar dobit ces baksisa sta si zavr'o.
Kao sto je nas forumas @KONGO napisao onomad.
''da su svi bili ''dosljedni kao Papac,sad bi se grcevito borili da prestignemo Kajmanska ostrva na FIFA ljestvici.
Sa ili bez suspenzije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.