Primavera sigurno, ali budući da je Gasperini novi trener Rome, ukoliko pokaže kvalitet - može dobiti šansu.caffetin je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:21omladinska ilprva ekipa ???Surreal je napisao/la: ↑09 jun 2025, 12:17https://www.transfermarkt.com/kevin-pas ... er/1233233
Novi igrač Rome, ima naše državljanstvo.![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kevin Beg Pasalic!
O **** te fudbale.Kapiten mlade reprezentacije Austrije i fudbaler Volfsbergera Ervin Omić nalazi se na korak od Partizana.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako može reta.rdirani invalid Mujakić, može i Ervin Omić. Ne vidim prepreku da se momak sada zove.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma nadao sam se da ce ostat negdje u Austriji Madjarskoj a on bas u Srbiju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 18:59Ako može reta.rdirani invalid Mujakić, može i Ervin Omić. Ne vidim prepreku da se momak sada zove.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Moze li mi neko, ko je vise pratio Alajbegovica, reci je li on ima predispozicije za krilo u seniorskom fudbalu?
mozda grijesim, ono malo sto sam ga gledao, ne djeluje mi uopste kao krilni igrac, kao da nije brz uopste?
Momak za sebe kaze da najvise voli primiti loptu, eventualno jedan dribling, nastimati se za sut i raspaliti.
nesto tako sam pisao od starta za Malica da momak nije i ne moze biti bek. ove nase strucnjake zavaralo sto je tada silom prilika mijenjao igraca u sturmu, ali on meni nema nista za modernog beka:-)
Doduse, kod sergeja i moze kao half igrati beka jer je najbitnije biti siguran da ti SM nece zabiti pogodak:-)
mozda grijesim, ono malo sto sam ga gledao, ne djeluje mi uopste kao krilni igrac, kao da nije brz uopste?
Momak za sebe kaze da najvise voli primiti loptu, eventualno jedan dribling, nastimati se za sut i raspaliti.
nesto tako sam pisao od starta za Malica da momak nije i ne moze biti bek. ove nase strucnjake zavaralo sto je tada silom prilika mijenjao igraca u sturmu, ali on meni nema nista za modernog beka:-)
Doduse, kod sergeja i moze kao half igrati beka jer je najbitnije biti siguran da ti SM nece zabiti pogodak:-)
-
- Kontakt:
Nije klasicno krilo, vec ofanzivni vezni igrac koji djeluje u lijevo centralnim zonama, cesto ulazi u half-space. Najbolje mu odgovara formacija 3-4-2-1, gdje igra kao jedan od dvojice iza napadaca. Tip igraca poput Wirtza, De Bruynea, Musiala, Odegaard.babino je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:40Moze li mi neko, ko je vise pratio Alajbegovica, reci je li on ima predispozicije za krilo u seniorskom fudbalu?
Tehnicki potkovan, dobar sut kreativan i sjajan u igri izmedju linija.
To sto pokeraš zeli od Hajradinovica trenutno
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 10 jun 2025, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Meni je on profilom najviše sličan Kvaratskheliji i Wirtzu. De Bruyne je profilom više dodavač i kreativac, Musiala dribler, a sa Odegaardom baš nema nikakve sličnosti.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:55Nije klasicno krilo, vec ofanzivni vezni igrac koji djeluje u lijevo centralnim zonama, cesto ulazi u half-space. Najbolje mu odgovara formacija 3-4-2-1, gdje igra kao jedan od dvojice iza napadaca. Tip igraca poput Wirtza, De Bruynea, Musiala, Odegaard.babino je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:40Moze li mi neko, ko je vise pratio Alajbegovica, reci je li on ima predispozicije za krilo u seniorskom fudbalu?
-
- Kontakt:
Meni nekako ima svega pomalo, sto se tice de bruyne mislio sam vise na nacin u koji ulaze u half-space to radi dosta dobro. Mada svakako najvise podsjeca na Wirtza. Malo sam pobrko sa Odegaardommarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:04Meni je on profilom najviše sličan Kvaratskheliji i Wirtzu. De Bruyne je profilom više dodavač i kreativac, Musiala dribler, a sa Odegaardom baš nema nikakve sličnosti.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:55Nije klasicno krilo, vec ofanzivni vezni igrac koji djeluje u lijevo centralnim zonama, cesto ulazi u half-space. Najbolje mu odgovara formacija 3-4-2-1, gdje igra kao jedan od dvojice iza napadaca. Tip igraca poput Wirtza, De Bruynea, Musiala, Odegaard.babino je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:40Moze li mi neko, ko je vise pratio Alajbegovica, reci je li on ima predispozicije za krilo u seniorskom fudbalu?
Hadzija - Barisic - Tarik
Dedic Gigovic Janelt Kola
Esmir Kerim
Dzeko
Na SP aBd
Ja sam gledao finale U19 protiv Kelna.babino je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:40Moze li mi neko, ko je vise pratio Alajbegovica, reci je li on ima predispozicije za krilo u seniorskom fudbalu?
Klasično krilo ne može igrati, jer nije brz i šteta bi ga bilo trošiti na taj način.
Voli da ulazi u sredinu izmedju linija gdje je kad dobije loptu izuzetno opasan i okomit, odakle ako mu se otvori šut direktno šutira (ima jako dobar šut), ide na faul ili ako ga zatvore odigra na stranu i ulazi u sredinu kao drugi napadač.
Mene podsjeća na Wirtza, jak na lopti, dobar pregled, šut, jak 1 na 1.
Šteta bi ga bilo gurati na krilo sa Def zadacima.
Nazire se rjesenje na lijevom beku: Burekovic se vratio u Celik.
Gdje je sad onaj brat sto ga je bezbroj puta prizivao u reprezentaciju...

Gdje je sad onaj brat sto ga je bezbroj puta prizivao u reprezentaciju...

Veldin Hodza ce nastupat za Kosovo. Neki su ga spominjali. 

saovon ekipom docetvrtfinala sp djetamiSindikat12 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:12Meni nekako ima svega pomalo, sto se tice de bruyne mislio sam vise na nacin u koji ulaze u half-space to radi dosta dobro. Mada svakako najvise podsjeca na Wirtza. Malo sam pobrko sa Odegaardommarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:04Meni je on profilom najviše sličan Kvaratskheliji i Wirtzu. De Bruyne je profilom više dodavač i kreativac, Musiala dribler, a sa Odegaardom baš nema nikakve sličnosti.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:55
Nije klasicno krilo, vec ofanzivni vezni igrac koji djeluje u lijevo centralnim zonama, cesto ulazi u half-space. Najbolje mu odgovara formacija 3-4-2-1, gdje igra kao jedan od dvojice iza napadaca. Tip igraca poput Wirtza, De Bruynea, Musiala, Odegaard.
Tehnicki potkovan, dobar sut kreativan i sjajan u igri izmedju linija..
Hadzija - Barisic - Tarik
Dedic Gigovic Janelt Kola
Esmir Kerim
Dzeko
Na SP aBd![]()

samo kodagledam kolasinac cese pobrjedit taman pred utaknicu aza janelta cefalit jedan papir kodagledam
menstrual
Nama bi Janelt poboljsao sredinu za bar 20%. Mogu zamisliti dvojac Hadziahmetovic-Janelt kako lijepo koegzistira. Na ovaj dvojac se mora kalemiti Esmir, i u blizoj buducnosti Alajbegovic, kao momci koji mogu dati posebnu iskru nasem sterilnom vez. redu.
Ovo za Janelta nema smisla, pa šta se toliko čeka. Može il ne može, da se zna više
janelt ne moze nikad dobiti pravo nastupa za nas. suplja je to.
Onda bi vec odavno u Fifi zavrsili sa njegovim slucajem. Nakon uvodnih informacija o mjestu rođenja i nastupima za drugu reprezentaciju, bacili bi zahtjev u kantu za smece prije odlaska na godisnji.
-
- Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 apr 2025, 10:21Ozbiljan i čvrst onaj mali Topalovic do bola.
Ali ipak razuman, voli da sasluša prijedlog i plan i postavi i trazi neke svoje uslove.
Bio sam Belmin, bio sam ovaj, bio onajj .., znam da ce sad biti da sam i Eldar.
Ali nisam!
Osim što sam ja poslao Eldaru tu sliku sa Spahom.

P.S.
Aludiram na ono što je Eldar rekao o Topaloviću sad u potkastu, malo sam preslušao na kraju.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Gigante, hoces li nam stici do septembra zavrsiti onog top igraca kojeg si najavljivao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎