Ma pretjeruje po običaju iako je i u pravu za neke stvari. Radio sam prije par godina sa osobom, najnoviji iphone, voza mercedes, a od mene tražila pare da poplaća račune kući.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:41Sta kaže brat, opleti ćevape u taviJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:38Tacno je kralj jedna od onih osoba koje obiđu svaki market u gradu da nađu jeftinije nešto za 10 feningi, takva moja strina bila dan je j3bo ciganski![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- Shategabri
- Kontakt:
Nemojte raditi za te gazde što daju 800 KM platu.
Od tog se danas ne može živjeti.
Od tog se danas ne može živjeti.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ja samo platinum karticu provlačim, broji li se to?
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Onda ne mora ni šampon ni Dezodorans. Yebaji ga, češka atletičarka Znojka Podpazuhka, pišaj ga. Može onda i cvaju baciti na tavu.Otelo je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:42Uradi tako i onda ima za ćevape i burek, a ako ne koristi mašinu i pristane da se malo "čuje" može kajmak i jogurt uzetiMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:34Ništa braco, umjesto Rexone uzmeš one Balea putne dezodorans i šampon. I kakav omekšivač, kupiš kabaš, on ti je All in one. A i bahatiš se sa kapsulama za perilicu posuđa, jbg, odeš fino u Škafu i kupiš neki tamo lijevi deterdžent za posuđe i tamburaj ručno burazeru.avenija je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:22Odeš do marketa uzeti rexonu, šampon i Ornel za crnu odjeću dodjes na kasu kaze 52 marke gledaš nevjerujes.
Jos ako se potrefi da moras kupiti finish tablete za perilicu sudova kaže imas ove 100 komada 46 maraka na sniženjuprije 2 godine identične koštale 28 KM.
Ali najgore od svega sto imas osjecaj da se lanci bez ikakve kontrole mogu dogovorit dizi jos za 50% cijene i niko neće reagovati.
Ko je omogućio da u Bosni lanci prodaje stavljaju veće cijene nego u Minhenu ili Grazu? I to ne staje, sutra će biti jos skuplje, iz dana u dan.
E sad bez zayebancije burazeru, vidiš li da se žališ na pogrešnoj adresi, jer ovdje ti je inače sve go gošpar![]()
U gracu ubijen i momak s nasih prostora. 18 godina, rodjak od kolrge mi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne kažem ja da nema ciganluka. Ima itekako. A i ja sam se uhvatio za poskupljenje pite koju sam dvaput u životu pojeo u buregdžinici.Znači brate, nerealno je da je usrani burek 28 maraka. Takvim gazdama od srca želim da im Eugen Savojski ustane iz groba, pa da ih malo posjeti.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:43Ma pretjeruje po običaju iako je i u pravu za neke stvari. Radio sam prije par godina sa osobom, najnoviji iphone, voza mercedes, a od mene tražila pare da poplaća račune kući.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:41Sta kaže brat, opleti ćevape u taviJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:38Tacno je kralj jedna od onih osoba koje obiđu svaki market u gradu da nađu jeftinije nešto za 10 feningi, takva moja strina bila dan je j3bo ciganski![]()
Mene samo iritira to što se nalazi opravdanje za sve, pa onda krene izbijati gošparluk iz forumskog džemata.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto jeste na roštilju, ali nije na tavi. Samo sacekaš jeftinu tarifu da ih zacvariš.
Kod mene od kolege s posla brat, troje djece vazda kriza, duzan 300 kirija, prespaja zice krade struju, ma katastrofa. Ali, svakih 365 dana se BMW mijenja za boljeg BMW-aJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:43Ma pretjeruje po običaju iako je i u pravu za neke stvari. Radio sam prije par godina sa osobom, najnoviji iphone, voza mercedes, a od mene tražila pare da poplaća račune kući.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:41Sta kaže brat, opleti ćevape u taviJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:38Tacno je kralj jedna od onih osoba koje obiđu svaki market u gradu da nađu jeftinije nešto za 10 feningi, takva moja strina bila dan je j3bo ciganski![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ma ovaj kraljbvb je teška provala i ubleha. Čuj ćevape peć po tavi, pa to bi usmrdilo čitav komšiluk, a ne stan-kuću gdje se pravi. Plus to qrcu ne valja, isto da opanak jedeš. Jednom probao i nikad više. Ajd da je to neki kvalitet, ne bi mi sekunde bilo žao platiti, ali ovako te ublehe ko kraljtbvb ubjeđuju da si glup što ove gazdice poskupljuju i dižu cijene kako im se digne, a ti se kao usuđuješ buniti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:41Tacno je kralj jedna od onih osoba koje obiđu svaki market u gradu da nađu jeftinije nešto za 10 feningi, takva moja strina bila dan je j3bo ciganski
Sta kaže brat, opleti ćevape u tavi![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Najveće preseravanje su hamburgeri.
-
- Kontakt:
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Gdje si jeo? Ja sam otisao "kod Seje" po preporuci. Platio kao da sam na Bas carsiji jeo.
Pisao sam neki dan. Crne rukavice, “smash burger” i cijena 50% gore. A kvalitetom bolje pola pljeski sa obicnog kioska.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Neki dan sam jeo u Pirpi cheesburger, 8 KM, neloš fkt. Trenutno u Sarajevu su mi najbolji u šah matu (realno ti trebaju tri da se najedeš) i u Burgrsu. Kažu da je u Papiu dobar, tamo nisam probao

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako ćeš vjerovati, sad htio pitati ko je nedavno pisao o smash burgerima. Znači brate, svaka čast za onaj post.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 10 jun 2025, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
kad se sjetim kod taleta na marijin dvoru, 2.5 KM, u somun, pljeska ko frizbi, viri iz somuna, ne znam kakvo je ono meso i ne zanima me, samo dosta cilija, i ubijes se
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: MElloo, VolimBiH96 i 72 gosta.