Ma ovaj kraljbvb je teška provala i ubleha. Čuj ćevape peć po tavi, pa to bi usmrdilo čitav komšiluk, a ne stan-kuću gdje se pravi. Plus to qrcu ne valja, isto da opanak jedeš. Jednom probao i nikad više. Ajd da je to neki kvalitet, ne bi mi sekunde bilo žao platiti, ali ovako te ublehe ko kraljtbvb ubjeđuju da si glup što ove gazdice poskupljuju i dižu cijene kako im se digne, a ti se kao usuđuješ buniti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 15:41Tacno je kralj jedna od onih osoba koje obiđu svaki market u gradu da nađu jeftinije nešto za 10 feningi, takva moja strina bila dan je j3bo ciganski
Sta kaže brat, opleti ćevape u tavi![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Najveće preseravanje su hamburgeri.
-
- Kontakt:
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Gdje si jeo? Ja sam otisao "kod Seje" po preporuci. Platio kao da sam na Bas carsiji jeo.
Pisao sam neki dan. Crne rukavice, “smash burger” i cijena 50% gore. A kvalitetom bolje pola pljeski sa obicnog kioska.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Neki dan sam jeo u Pirpi cheesburger, 8 KM, neloš fkt. Trenutno u Sarajevu su mi najbolji u šah matu (realno ti trebaju tri da se najedeš) i u Burgrsu. Kažu da je u Papiu dobar, tamo nisam probao

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako ćeš vjerovati, sad htio pitati ko je nedavno pisao o smash burgerima. Znači brate, svaka čast za onaj post.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 10 jun 2025, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
kad se sjetim kod taleta na marijin dvoru, 2.5 KM, u somun, pljeska ko frizbi, viri iz somuna, ne znam kakvo je ono meso i ne zanima me, samo dosta cilija, i ubijes se
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha pljeska ustvari bila hambaš razvučen oklagijom

-
- Kontakt:
A j3bem ti zivot jesam se pozelio pljeskavice u lepinji u onoj ulicici blizu Sloge. Tamo preko ceste bila ona U2 pizzeria. Pljeskavica,mozes samo uzeti za ponijeti. U vrijeme kad sam studirao u Sa i izlazio u Slogu,Jez,Pirate, pljeska tu bila 3 KM. Radi li i dalje? Kako se zove onaj fast food?
I burek kod Elme na Stupu ispod mosta, prije nego ce Tibra Pacifik napraviti urbicid u Sarajevu. Dobra,a ne tako stara, vremena.
I burek kod Elme na Stupu ispod mosta, prije nego ce Tibra Pacifik napraviti urbicid u Sarajevu. Dobra,a ne tako stara, vremena.
Al' kako niko ne je.be ni dva posto ove yawn-ere
Jel to kantina?

đe nađoše krastavce s pomfritom

- JayCatwright
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li misliš na Bilbo?Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:57A j3bem ti zivot jesam se pozelio pljeskavice u lepinji u onoj ulicici blizu Sloge. Tamo preko ceste bila ona U2 pizzeria. Pljeskavica,mozes samo uzeti za ponijeti. U vrijeme kad sam studirao u Sa i izlazio u Slogu,Jez,Pirate, pljeska tu bila 3 KM. Radi li i dalje? Kako se zove onaj fast food?
Samo deri jalapeñose kad god mozes, ja ih praktikujem sa svakim skoro obrokom, ubijaju kanceriozne celije.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:03Jalapenosi![]()
Jeste kantina
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne paše mi ljuto zadnjih par godina, a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeoalemsa je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:05Samo deri jalapeñose kad god mozes, ja ih praktikujem sa svakim skoro obrokom, ubijaju kanceriozne celije.

doduše baš sam pretjerao i odmah leg'o
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Reflux ili GERB, ko da gledamJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:09Ne paše mi ljuto zadnjih par godina,a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeo
![]()

Ma dobro burazeru dok organizam navikne, jedno 10 tih slices dnevno i nakon hefte dobro sve. Jest da ce tih 7 dana proces zahoda (da prostis) biti neugodan ali kasnije, ides ono kao u srednjoj skoli bez trunke napinjana nebitno sta jeo.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:09Ne paše mi ljuto zadnjih par godina, a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.