Kvalifikacije za SP 2026.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2026.
kako mi je bezveze kad stranci vode reprezentacije, posebno ove vece sile, manje reprezentacije nekako i mogu razumijeti, iako bih volio da opcenito postoji pravilo kao i za fudbalere, da mora selektor biti na neki nacin povezan sa drzavom koju vodi
a uz to, osim Rehhagela ne sjecam se kad je stranac zadnji put donio titulu, kako na EP tako i na SP
a uz to, osim Rehhagela ne sjecam se kad je stranac zadnji put donio titulu, kako na EP tako i na SP
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Albanci kiksali protiv Latvije u gostima. Mislio sam da su bolja ekipa, nabusit ce ih Srbi u Bg
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
bilo je priče o tome ali je uvijek odbacivana jer je besmislena. igrače ne možeš prošvercovati, trenera možeš bez problema, kažeš zvanično pomoćnik ili savjetinik a on ustvari vodi tim.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:26kako mi je bezveze kad stranci vode reprezentacije, posebno ove vece sile, manje reprezentacije nekako i mogu razumijeti, iako bih volio da opcenito postoji pravilo kao i za fudbalere, da mora selektor biti na neki nacin povezan sa drzavom koju vodi
uvijek se par reprezentacija prošeta kroz kvalifikacije, ali sa ovakvim razvodnjenim grupama će ih se ovaj put puno više prošetati nego inače. u evropi posebno. u južnoj americi se cijele kvalifikacije defakto igraju samo da se vidi hoće li bolivija ili venecuela u baraž, azija je totalna katastrofa, o sjevernoj americi ne treba ni pričati, to je sramota .... ostaje jedino afrika koja je doduše uvijek najinteresantnija ali i tamo je prije bilo bolje
ovo sa 48 reprezentacija je u velikoj mjeri ubilo draž kvalifikacija, koje su često bile skoro dobre i interesantne kao i samo SP. ja sam ih rađe gledao nego kontinentalna prvenstva. to je sad sve bačeno podvoz
ovo sa 48 reprezentacija je u velikoj mjeri ubilo draž kvalifikacija, koje su često bile skoro dobre i interesantne kao i samo SP. ja sam ih rađe gledao nego kontinentalna prvenstva. to je sad sve bačeno podvoz

Na SP nikad. Uvijek je selektor bio domaći.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:26a uz to, osim Rehhagela ne sjecam se kad je stranac zadnji put donio titulu, kako na EP tako i na SP
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- relativizam
- Kontakt:
Kad je onaj neki predsjednik saveza u Africi prekino tekmu jer je bila dosadna hahahha izvodili penale haahajestamaji je napisao/la: ↑11 jun 2025, 16:17uvijek se par reprezentacija prošeta kroz kvalifikacije, ali sa ovakvim razvodnjenim grupama će ih se ovaj put puno više prošetati nego inače. u evropi posebno. u južnoj americi se cijele kvalifikacije defakto igraju samo da se vidi hoće li bolivija ili venecuela u baraž, azija je totalna katastrofa, o sjevernoj americi ne treba ni pričati, to je sramota .... ostaje jedino afrika koja je doduše uvijek najinteresantnija ali i tamo je prije bilo bolje
ovo sa 48 reprezentacija je u velikoj mjeri ubilo draž kvalifikacija, koje su često bile skoro dobre i interesantne kao i samo SP. ja sam ih rađe gledao nego kontinentalna prvenstva. to je sad sve bačeno podvoz![]()

Grupe za finalnu rundu kvalifikacija u Concacafu. Prvi idu direktno na SP, dvije najbolje drugoplasirane idu u interkontinentalni playoff.
Ocekujem Panamu, Costa Ricu i Jamajku direktno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa ovdje bi mi sa Pokerasem na celu bili prvi favoriti. Treba povecati broj ucesnika iz evrope a smanjiti sa ostalih kontinenata.

Nije Jamajka za baciti, kao ni Costa Rica. Ali se slazem da bi bili prvi favoriti za prolaz ovdje. Odavno je EP mozda i kvalitetnije nego SP.
U Aziji ima mozda 4-5 dobre reprezentacije. Juzna Amerika standardno da ih ne nabrajam. Afrika onako, vise na snagu i trku igraju. Okeanija sramota da ima direktnog ucesnika. Svaka tamosnja repka ne bi opstala ni u Federalnoj ligi, osim Novog Zelanda, koji je jedini tamo na dobitku. Sjeverna i srednja Amerika zna se, SAD, Meksiko, Kanada najjaci.
Pola ovih osrednjih repki bi prepisalo skoro svake kvalifikacije u ovim regijama, osim mozda Juzne Amerike. Pa cak i mi ovakvi kakvi smo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
grupa b samo karibi, izvrsno
ok, bermuda nisu baš karibi, oni su usred atlantika ali skoro

ok, bermuda nisu baš karibi, oni su usred atlantika ali skoro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.