Pa i Zekica je uhapsio EUROPOL, evo zatvorski peskir covjek pokazuje...jurisicduska je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:38Ode Zekic
Dođe sipa
Europol zakuca
Sve kako su predviđali

Pa i Zekica je uhapsio EUROPOL, evo zatvorski peskir covjek pokazuje...jurisicduska je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:38Ode Zekic
Dođe sipa
Europol zakuca
Sve kako su predviđali
Virtu4l je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:47Dakle da sumiramo, sopstveni navijači ih optužili za namještanje utakmica.
Doživjeli potpuni fijasko u kantonalnom savezu, svi im okrenuli leđa kad su shvatili koliko petljaju.
Dva ključna čovjeka u klubu dobili ekspresan otkaz zbog malverzacija.
I dalje imaju obraza da njaču.
Divovi.![]()
Ja bih volio vidjeti jedan tvoj danVirtu4l je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:12
Zoki je shvatio da takve pare nikad više u karijeri neće dobiti, pa je moral i obraz malo gurnuo u stranu. Nema tog trenera na planeti zemlji koji bi ostao na klupi da su ga navijači optužili da je namještao utakmice. Zato se onako zajapurio i zarumenio kad je gostovao kod Mime Šahinpašića, pa je kao papagaj ponavljao ja sam došao da pričamo o nogometu.
Po rezultatima prosječan, osim ako se i dalje od namještenog kupa neće praviti finale lige šampiona. Na kraju je imao isto bodova kao Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, held9, MostarReds22, riki46, tutankamon1905, VolimBiH96 i 18 gostiju.