ZZ
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da vam grupa ima obraza, sad bi kacili i njihovo saopstenje poslije Doboja.
ZZ
ZZ
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Glavna tribina im kazee jokk, al ko ih slusa zapravo? Njihovi pitari ih poceli udarati, a sto se tice sehera, trebaju prvo pitati Manijake smiju li na salep
Najbolji trener lige ostaje u najboljem klubu.
Bice dominacija iduce sezone.
Bice dominacija iduce sezone.
Pošto obraz, Zorane?
Šta kaže, ja sam ovdje došao da govorim o nogometu.
Šta kaže, ja sam ovdje došao da govorim o nogometu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Svaka fotka Zorana Zekica po portalima je bolno podsjecanje koje Zelju odveo u Evropu...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zoki je shvatio da takve pare nikad više u karijeri neće dobiti, pa je moral i obraz malo gurnuo u stranu. Nema tog trenera na planeti zemlji koji bi ostao na klupi da su ga navijači optužili da je namještao utakmice. Zato se onako zajapurio i zarumenio kad je gostovao kod Mime Šahinpašića, pa je kao papagaj ponavljao ja sam došao da pričamo o nogometu.
Po rezultatima prosječan, osim ako se i dalje od namještenog kupa neće praviti finale lige šampiona. Na kraju je imao isto bodova kao Željezničar.
Da li čovjek zaista nema ništa pametnije raditi u životu nego izmišljati stvari na forumu?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Najveca legenda vam je osudjena za namjestanje utakmica.Kraj price,bezveze se mora mrtav covjek ovdje spominjati ali zao mi je sto navijaci njegovog kluba pocinju price o postenju
Isto bodova ali izdominirao sva 3 derbija,za jedno 20 golvoa bolju gol razliku i donio pehar u vitrine.Jadni su vam ti pokusaji pokazivanja da smo tu negdje i da ste imali istu sezonu kao mi a smijesno uopste porediti kakvo ste vi optimalno sudjenje imali osim mozda 2 utakmice a kakav mi teror prozivljavamo od prvog kola.Prosla sezona je epski uspjeh sa nase strane koliko god vam krivo bilo istina bilo je oscilacija u igri ali otom potom.
Isto bodova ali izdominirao sva 3 derbija,za jedno 20 golvoa bolju gol razliku i donio pehar u vitrine.Jadni su vam ti pokusaji pokazivanja da smo tu negdje i da ste imali istu sezonu kao mi a smijesno uopste porediti kakvo ste vi optimalno sudjenje imali osim mozda 2 utakmice a kakav mi teror prozivljavamo od prvog kola.Prosla sezona je epski uspjeh sa nase strane koliko god vam krivo bilo istina bilo je oscilacija u igri ali otom potom.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 jun 2025, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- relativizam
- Kontakt:
Ja bih volio vidjeti jedan tvoj danVirtu4l je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:12
Zoki je shvatio da takve pare nikad više u karijeri neće dobiti, pa je moral i obraz malo gurnuo u stranu. Nema tog trenera na planeti zemlji koji bi ostao na klupi da su ga navijači optužili da je namještao utakmice. Zato se onako zajapurio i zarumenio kad je gostovao kod Mime Šahinpašića, pa je kao papagaj ponavljao ja sam došao da pričamo o nogometu.
Po rezultatima prosječan, osim ako se i dalje od namještenog kupa neće praviti finale lige šampiona. Na kraju je imao isto bodova kao Željezničar.
I ljude koji s tobom žive
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nakon objave više ova kanta decenije ispisala nego svi pitari zajedno, kakva bolest majku ti 
E da ti je, samo jedan, shvatio bi koliko si mali.
Da se podsjetimo kako je izgledao taj epski uspjeh.
Doživjeli totalni fijasko na izborima kantonalnog fudbalskog saveza. Pola godine su podmetali, lagali, petljali i na kraju legendi kluba nisu uspjeli obezbijediti 13 glasova. Bruka i sramota neviđenih razmjera.
Željezničaru podmetali šurovanje sa Vicom Zeljkovićem, na kraju je taj Željezničar Vici Zeljkoviću izbio titulu i 10+ miliona maraka, a samoprozvani Divovi dogovorili kup sa dotičnim, pozive igrača u reprezentaciju, nisu smjeli da pisnu kad je odgađao utakmice.
Dva ključna operativca kluba dobili ekspresne otkaze zbog raznih malverzacija koje su debelo ugrozile klub.
I posljednje, ono najbitnije, sopstveni navijači ih optužili za namještanje utakmica i odbili da slave namješten trofej kupa pa se isti proslavio u krugu porodice i prijatelja, njih 100-150.
Slažem se, epska godina/sezona. Nikad više prokilizavanja i brukanja.
Doživjeli totalni fijasko na izborima kantonalnog fudbalskog saveza. Pola godine su podmetali, lagali, petljali i na kraju legendi kluba nisu uspjeli obezbijediti 13 glasova. Bruka i sramota neviđenih razmjera.
Željezničaru podmetali šurovanje sa Vicom Zeljkovićem, na kraju je taj Željezničar Vici Zeljkoviću izbio titulu i 10+ miliona maraka, a samoprozvani Divovi dogovorili kup sa dotičnim, pozive igrača u reprezentaciju, nisu smjeli da pisnu kad je odgađao utakmice.
Dva ključna operativca kluba dobili ekspresne otkaze zbog raznih malverzacija koje su debelo ugrozile klub.
I posljednje, ono najbitnije, sopstveni navijači ih optužili za namještanje utakmica i odbili da slave namješten trofej kupa pa se isti proslavio u krugu porodice i prijatelja, njih 100-150.
Slažem se, epska godina/sezona. Nikad više prokilizavanja i brukanja.
Pošto niko ne obraća pažnju na njega, on priča sam sa sobom.
10 postova o meni.
Niko ne obraća pažnju.
Niko ne obraća pažnju.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
U ovim uslovima,apsolutno
A to se najbolje oslikava u vasem kmecanju
Kar.aj ih jos Zorane i ne staj!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 jun 2025, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa kad peres raju, naravno da ce ti svi odgovoriti. Pricas o postenju i obrazu, grupa vam zanijemila poslije bruke u Doboju.