FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
BihackiMangup
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Salkanović i Obradov su igrači koji su novi na treningu i obojca mogu igrati premijer ligu. Pozz iz Bihaca!
Salkanović i Obradov su igrači koji su novi na treningu i obojca mogu igrati premijer ligu. Pozz iz Bihaca!
Mi fakat se nismo oprzili 2000x pa opet cemo se zajebat.. Daj Ibrahimu ugovor 3/4godine jbemu majku,a nije da ode dzabe ko desetine igraca do sada… Ako je vjerovat 18godina,druze Gazela je to ko Dialiba,pruzi mu u for i gasss
Isti Awoniyi iz Nottinghama, samo na dijeti 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Slažem se da je ovo profil igrača koje trebamo forsirati. Od Dialibe, pa do Santosa, pa Amoah, pa sada Ibrahim i Vini, nema igre dok se gore u vrhu svi ne razlete. Prošlo je vrijeme šetača.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Mozda za premijer ligu ali ne za Zelju. Salkanovic se povrijedio nakon 10 minuta treninga.BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Fk Željezničar.
- gegenpressing
- Kontakt:
Salkanović ima crveni karton da odradi,nebi igrao svakako,pozzBihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Brohra ribo se...
Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Dobro se pokazao na treningu, već kad su igrali ševe uspio se povrijediti.Sarun je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:01Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:04Dobro se pokazao na treningu, već kad su igrali ševe uspio se povrijediti.Sarun je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:01Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Preintenzivno se radi vjerovatno?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:04Dobro se pokazao na treningu, već kad su igrali ševe uspio se povrijediti.Sarun je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:01Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Ima li ko zanimljiv od novih na treningu?
Uvijek sam za ovakve igrače, jeftini, skoro ništa ne koštaju a ako se ubode sa njima mogu donijeti ogromnu korist.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Alic 25
Jaganjac 21
Ibrahim 18
Tri igraca smo doveli, najvise od svih u ligi do sad
Slaze se virtom isto mislim po ovom pitanju za Ibru
Samo jako Zeljo
Jaganjac 21
Ibrahim 18
Tri igraca smo doveli, najvise od svih u ligi do sad
Slaze se virtom isto mislim po ovom pitanju za Ibru
Samo jako Zeljo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Što se tiče Garčevića i Ibre, odlična stvar...
Jedan će isplivati garant, a ne koštaju puno
Jedan će isplivati garant, a ne koštaju puno
- gegenpressing
- Kontakt:
O Gojaku ne znamo ništa.
O ovoj dvojici imaju relevantne informacije.
Vidi se da mali zna lopte, ali jako je mlad i seniorski fudbal je nesto drugo. Svakako je odlican potez potpisivati ovakve igrace.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 12 jun 2025, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
- gegenpressing
- Kontakt:
Znam šta vidim na treningu,jučer i prekjučermavi je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:30O Gojaku ne znamo ništa.
O ovoj dvojici imaju relevantne informacije.
Brohra ribo se...
U redu, ne sporim...gegenpressing je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:38Znam šta vidim na treningu,jučer i prekjučer
Ali, nemamo nikakvih informacija o njemu da bi naprecac donosili zaključke.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jaksic definitivno otpao?
Trenutno korisnika/ca: onajlikk, Rahatlokum i 34 gosta.