Ti si jedan od 17 republikanaca koji su anti-Israelalemsa je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:15https://www.facebook.com/share/r/15GErZDdGp/BosniaBoston je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:06Žalosno je koliko je Izrael uzeo furseta, čak i njemački kancelar više ne vidi koji je to njihov cilj, ostala je Amerika kao jedina podrška a i to se polako ali sigurno klima
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zapadni lideri osudili Iran što se brani, pružili podršku Tel Avivu
Nova vrsta ludila...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
@admin je li se krši tema sada ? Do koje granice idu ratne priče ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pričekajmo Brokulicu. On je zapratio najprovjerenije tviterdžije
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I ovaj mocni Mosad je imao propust 7.oktobra na muzickom festivalu?
Kako da ne.
Iran im moze pobiti nesto civilnog stanovnistva i nista vise. Unazadili su im nuklearni program par decenija i to je to, izrael nema interes da cizmom ulazi na teritorij Irana. Ove ce pojest paranoja ko je patriota a ko mosadov agent. Radice kranovi prekovremeno.
Kako da ne.
Iran im moze pobiti nesto civilnog stanovnistva i nista vise. Unazadili su im nuklearni program par decenija i to je to, izrael nema interes da cizmom ulazi na teritorij Irana. Ove ce pojest paranoja ko je patriota a ko mosadov agent. Radice kranovi prekovremeno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Smrt kompletnom Izraelu, svima onima koji Izrael smatraju domovinom u svijetu, Jordanu i porodičnom stablu Bin Salman.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Sumnjam da su im unazadili nuklearni program, pa nisu ovi toliko glupi. Iran najavljuje ostre napade i osvetu, bit ce interesantna noc za Izrael, nece moci spavati sigurno.Velizar je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:48I ovaj mocni Mosad je imao propust 7.oktobra na muzickom festivalu?
Kako da ne.
UAE, Saudi, Jordan, Egipat.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:53Smrt kompletnom Izraelu, svima onima koji Izrael smatraju domovinom u svijetu, Jordanu i porodičnom stablu Bin Salman.
Američke kujice, nevjerovatno sta rade, otvorili nebo za Izraelske avione
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma nejmacu pojma u rupe!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:53Smrt kompletnom Izraelu, svima onima koji Izrael smatraju domovinom u svijetu, Jordanu i porodičnom stablu Bin Salman.
kum mi se ne javlja na poziv vec 3 sata! situacija nikad gora! cujem zvucne sirene, mozda je jos ziv jer je za to zaduzen!
Zadnja izmjena: boatenkk, dana/u 13 jun 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Garant ce podrzati Iran koji im je regionalni takmac i konkurencija u svemu. Religijski/ideoloski, i strateski i resursima. Garant Saudija stoji iza irana da procvjeta, pa da njena nafta bude za sicu. Stvarno kako se ne razumije da to nema veze sa palestinom, palestina je zadnji razlog oko cega bi se sporili.emir18 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 20:13UAE, Saudi, Jordan, Egipat.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:53Smrt kompletnom Izraelu, svima onima koji Izrael smatraju domovinom u svijetu, Jordanu i porodičnom stablu Bin Salman.
Američke kujice, nevjerovatno sta rade, otvorili nebo za Izraelske avione![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebaju udariti po Salmanu ovim raketama 
Bgm ozbiljno uzvratio Iran, drugi talas je vec u zraku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ja se sjecam kad su vrli forumasi bili iziritirani woke kulturom. I dubokom drzavom koja se hrani ratovima i koju ce sahraniti glupi Trump. I kako im je dosta da se pokrecu novi ratovi.
Mozes misliti kako onda razmisljaju oni sestrojebaci iz Alabame sa pravom glasa koji nisu evoluirali preko nivoa kromanjonca.
Mozes misliti kako onda razmisljaju oni sestrojebaci iz Alabame sa pravom glasa koji nisu evoluirali preko nivoa kromanjonca.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 13 jun 2025, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
prema najnovijim saznanjima pogodjena kuca benjine jetrve! nista irancima nije sveto!
Za Saudiju i Peziće i sliĉne ovo je win-win, krhaju se ideoloski i strateski takmaci. Ja da sam Selman sad bih dernecio.
Slave po fb naše vehabije ubistva Iranaca, ja se šokirao. Vade slike prije 10 godina kad su bili u Siriji. Ljudi hladno na strani Izraela.
Ja da sam neko u Iranu i Jemenu prvo bi gadjao Rijad i Meku pa tek onda Tel Aviv.
Onaj terorista Al Kaide na čelu Sirije sto su ga instalirali i jest tu za zaustavi napade sa sjevera i Hezbollaha na Izrael..
Nikada nijedan Isilovac nije ispalio metak za cioniste usta im se.....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo udrite Iranci, sa sotonama nema pregovaranja

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.