izdajnici unutar Irana
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hrana je fakat bila dobra i svježa, imam nekih slika postavim kasnije. Nas troje obavezno piće ili dva i ručak ili večera su izlazili u rasponu od 40-60 eura. Samo smo jednom platili više od 60.Bundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2025, 16:15A mogu misliti kakvu si hranu jeo za tu bagatelu, kvalitet 5 puta bolji nego ovdje. Jos more, morska hrana, zdrava, a ukusna. Pa te ovdje ona ubleha kraljttbvb ubjedjuje da si glup sto ti je smijesno placati za ćevape 15-20 KM.
Zato što imam posao i zato što turistički nije isplativo živjet ni u Rodeziji.
Nema od toga nista. Cifu.ti ce sravniti i u Iranu sta god požele. Imao sam prije za Iran mišljenje da su stvarno vojna sila, ali u nazad godinu dana vidim, da su samo izvikani.
https://www.facebook.com/share/r/15GErZDdGp/BosniaBoston je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:06Žalosno je koliko je Izrael uzeo furseta, čak i njemački kancelar više ne vidi koji je to njihov cilj, ostala je Amerika kao jedina podrška a i to se polako ali sigurno klima
Kako kad. Zavisi ko priprema pitanja. Opet, odnosi snaga su uvijek tu kakva god da su pitanja. Nisam odavno isao pa ne znam format kakav je trenutno, a kad je bilo 50 poena maks ekipe su znale inati 46, 47 sto je strasno. Moja ekipa uvijek od 27 do 37.
Ti si jedan od 17 republikanaca koji su anti-Israelalemsa je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:15https://www.facebook.com/share/r/15GErZDdGp/BosniaBoston je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:06Žalosno je koliko je Izrael uzeo furseta, čak i njemački kancelar više ne vidi koji je to njihov cilj, ostala je Amerika kao jedina podrška a i to se polako ali sigurno klima
Zapadni lideri osudili Iran što se brani, pružili podršku Tel Avivu
Sumnjam da su im unazadili nuklearni program, pa nisu ovi toliko glupi. Iran najavljuje ostre napade i osvetu, bit ce interesantna noc za Izrael, nece moci spavati sigurno.Velizar je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:48I ovaj mocni Mosad je imao propust 7.oktobra na muzickom festivalu?
Kako da ne.
Iran im moze pobiti nesto civilnog stanovnistva i nista vise. Unazadili su im nuklearni program par decenija i to je to, izrael nema interes da cizmom ulazi na teritorij Irana. Ove ce pojest paranoja ko je patriota a ko mosadov agent. Radice kranovi prekovremeno.
UAE, Saudi, Jordan, Egipat.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:53Smrt kompletnom Izraelu, svima onima koji Izrael smatraju domovinom u svijetu, Jordanu i porodičnom stablu Bin Salman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.