Sto misliš da je slabo? Sto se nije pojavio autobus igrača dokazanih iz naše lige i nedokazanih na probi? Ako su ti mjerilo anamo oni.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 19:08slabo je ovo momci zasad iskreno, vidjet ćemo, al zasad moje skromno mišljenje da ostajemo na istom nivou kao prošle sezone što se tiče kvaliteta, šteta obzirom da smo milione eura inkasirali, al vidjet ćemo neću da širim negativnu energiju
Za DŽ uvijek možeš autobus igrača angažovati i reci evo vam prilika da se izborite za potpis.Nama takvi igrači trenutno nisu interesantni,mada ne bi bilo loše nekog sa Afričkog kontinenta dovesti na probu pa dvojna reg ako zadovolji...
Ipak situacija u kojoj već plaćaš odštetu za igrača te čini izbirljivijim uz dosta drugih okolnosti koje su možda protiv nas jer ako mi plaćamo odštetu za igrača taj isti ima još zainteresovanih ekipa koje bi takodjer platile ali su iz jačih liga i samim tim bolje kotiraju kao izlog za budućnost pomenutog igrača.Ruku na srce i mi smo pokazali da znamo i možemo biti dobar prodavac,porasli smo!
Ne bih se ja sikirao.
Možda da kreneš od sebe kako bi se ponašao u situaciji da uzimaš neku robu za eventualnu preprodaju.Kako bi birao da nemaš pare za robu,da li bi uzeo sta se nudi pa ako prodje prodje.Ili situacija u kojoj imaš keš da platiš robu,pa onda detaljno gledaš sta ces uzeti,da li je tražena generalno na tržištu,da li cijena opravdava kvalitet,da li konkurencija ima nesto slično ili isto,možeš li biti bolji od njih itd.