Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ko je ovaj lik i kako je dospio do Romana? 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Onaj nas golman Omerinovic (17) s prvim timom Sandjeforda
Evo igraju prijateljsku Smajlovic (21) u prvih 11, a golman na klupi ceka sansu
Evo igraju prijateljsku Smajlovic (21) u prvih 11, a golman na klupi ceka sansu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- BenjooJutub
- Kontakt:
Plaćena objava, 100%.
Jakupovic (15) zabio na debiju za drugi tim Philadelphie
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Da u onom trenutku nismo imali Dzeku i Ibisevica ubjedjen sam da bi nas izabrao. Znao je ako nas izabere da ce 3 napadac biti a u Svici prvi.
-
- Kontakt:
U švedskim novinama pišu da je mega talenat, vidjet cemo.KrajinaKing je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:19Pa šta misliš kako bilo koji omladinac koji je malo " off topic " dođe do već pomenutog?![]()
Preko menadžera.
-
- Kontakt:
Ma i bolje za njega. Ona dva gola protiv Francuske na EP mu vrijede vise nego 30 golova u nasem dresu u kvalifikacijamaSindikat12 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 17:59Da u onom trenutku nismo imali Dzeku i Ibisevica ubjedjen sam da bi nas izabrao. Znao je ako nas izabere da ce 3 napadac biti a u Svici prvi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ne kažem da nijeSindikat12 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 18:02U švedskim novinama pišu da je mega talenat, vidjet cemo.KrajinaKing je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:19Pa šta misliš kako bilo koji omladinac koji je malo " off topic " dođe do već pomenutog?![]()
Preko menadžera.

-
- Kontakt:
KrajinaKing je napisao/la: ↑15 jun 2025, 20:24Ne kažem da nijeSindikat12 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 18:02U švedskim novinama pišu da je mega talenat, vidjet cemo.KrajinaKing je napisao/la: ↑15 jun 2025, 14:19
Pa šta misliš kako bilo koji omladinac koji je malo " off topic " dođe do već pomenutog?![]()
Preko menadžera.![]()
Ma pusti tog sindikata, koji god se pojavi gore u Svedskoj on ovdje uleti palamuditi kako svedski mediji pisu da se radi o megatalentu a sve to propaliteti. Mali je taraba jasno kao dan, kao sto si rekao menadzer cini svoje, slična prica kao s Tahirom
A to da je taraba znam i očito jer na drustvenim mrezama ima zastavu BiH(da je iole dobar ne bi je imao vjeruj) i ne igra za Svedsku. Dovoljna dva parametra
Jasno kao dan.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Pa ja sam od prvog dana govorio da je Benjo uspio doc gdje je dosao zbog jakog menedzera.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:43KrajinaKing je napisao/la: ↑15 jun 2025, 20:24Ne kažem da nijeSindikat12 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 18:02
U švedskim novinama pišu da je mega talenat, vidjet cemo.![]()
Ma pusti tog sindikata, koji god se pojavi gore u Svedskoj on ovdje uleti palamuditi kako svedski mediji pisu da se radi o megatalentu a sve to propaliteti. Mali je taraba jasno kao dan, kao sto si rekao menadzer cini svoje, slična prica kao s Tahirom
A to da je taraba znam i očito jer na drustvenim mrezama ima zastavu BiH(da je iole dobar ne bi je imao vjeruj) i ne igra za Svedsku. Dovoljna dva parametra
Jasno kao dan.
Za Ahmedhodzic i Busaladzica se pisalo/pise da mogu biti buduci a reprezentativci o ostalim nije donekle za Gigovica. Za ovog malog pisu mnogo zadnji dana.
Ovaj mali je dobio poziv prije par dana za u18 Švedske ali je odbio, ranije je igrao jednu tekmu za u17.
Eno i Košpi našli ljljane, haman se ponavlja slučaj Seferović
Ljiljani, Švica...
Ljiljani, Švica...
-
- Kontakt:
Sindikat12 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:22Pa ja sam od prvog dana govorio da je Benjo uspio doc gdje je dosao zbog jakog menedzera.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:43
Jasno kao dan.
Za Ahmedhodzic i Busaladzica se pisalo/pise da mogu biti buduci a reprezentativci o ostalim nije donekle za Gigovica. Za ovog malog pisu mnogo zadnji dana.
Ovaj mali je dobio poziv prije par dana za u18 Švedske ali je odbio, ranije je igrao jednu tekmu za u17.
Dobro to za Tahira jesi govorioo cini mi se ali Tahir će biti svjetska klasa samo dok malo još dodatno ojača i ako nađe ozbiljnog trenera. ali ako je istina za ovog malog da sw pise i da je dobio poziv neko bi vec objavio to u medijima, procurio bi neki članak bar neki dokaz da ima.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Hamzic (18) otputovao sa Salzburgom na svjetsko klupsko prvenstvo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nama treba 3-4 nova igraca odma da udju u ekipu tanki smo u svim linijama zao mi je sto nije probao Vinka Rozica na lijevom krilu ofanzivnog playa nije pokusao ni Ajdina Hasica iz Cracovie niti Esmira Bajraktarevica ovaj sistem sa Tahirovicem i Sunjicem ne funkcionise i laznim krilima nemamo nikakvu igru ni sa San Marinom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.